Nemáte zapnutý JavaScript alebo ho Váš prehliadač nepodporuje. Zapnutý javascript je potrebný na správne fungovanie portálu babybazar.sk.

Ak Váš prehliadač nepodporuje JavaScript použite prosím iný (Firefox, Google Chrome, Opera, Internet Explorer).

Nakupovanie – obchody, reklamácie - Ako davate referencie

od gonica » Sob Máj 29, 2010 9:45 pm

Janka81 píše:a teraz vám tu napíšem modelovú situáciu:::

Pani predala druhej pani napr. svetrík v pondelok..dali si referencie...a napr. vo štvrtok prebehol medzi nimi daľší obchod..a dali si daľšie....to sa každému zdá normálne...ale podla mna je to to isté ,ako ked ten obchod s dvoma vecičkami spravia v jeden deň :? Lebo ked od každej len po jednej referencii,tak by sme si nemali potom písať ref. typu" dakujem za ĎAĽŠI super obchodík :wink:
Tak ked raz od niekoho niečo kúpime a kúpime aj druhý raz,načo ho znova hodnotiť....toto mne vyznelo z tej diskusie tu...či :?: :?: :lol:

janka bavime sa o hodnoteniach, ktore prebiehali v minutovom oneskoreni.......to ked ti pride balicek v pondelok a aj vo stvrtok...tak to je jasne, ze jej das dve hodnotenia. ved ona isla dva krat na postu...ty si vzorne dva krat prebrala balik.Len sa ti este nieco zapacilo......ked uz bol obchodik uzavrety.
Obrázok užívateľa
Moje inzeráty

od martinka74 » Sob Máj 29, 2010 9:50 pm

Je to naozaj chore,tiez som mala nedavno obchodik ,pani odo mna kupila 4 tricka,ale samozrejme mi dala iba jednu referenciu za cely obchodik.A myslim si,ze to uplne staci.Ale ved to nechajme tak,ked si niekto mysli,ze je to tak lepsie a ma to odsuhlasene od Alex,asi s tym aj tak nic nenarobime.
Obrázok užívateľa
Moje inzeráty

od livijja » Sob Máj 29, 2010 9:53 pm

no poviem vam to tak nakupuju u mna už niektore stale kt su spokojne pre to tie reerencie ja za to nemožem a pondelok ked dojdu baliky co ma hned zavraždite ze mam kopec referencii?
Obrázok užívateľa
Moje inzeráty

od inguli » Sob Máj 29, 2010 10:18 pm

livijja píše:
martinka74 píše:No vidis,ze vies byt aj normalna,presne o socialnej praci uvazujem aj ja,len sa treba chovat slusne a potom sa tak k Tebe budu chovat aj ostatní,myslim ze by si sa mala ospravedlnit inguli,tie tvoje utoky na nu neboli opodstatnene,len vyjadrila svoj nazor

ja sa vzdy ospravedlnim ale ked vidim že na mna niekto utoci tak to nie. a co sa tyka soc. prace je to fajn škola dobre veci sa ucia je to fakt nieco co aaspon mne dava

nie pani livijja sa vobec nemusi ospravedlnit...staci ked nebude reagovat...
ja sa nikdy neobuvam do nikoho len si napisem svoj nazor...ak to tak znelo je mi luto noo urcite nezacinam boj ked nechcem jednoducho s nikym bojovat :!:
a to ani cez net a ani v realnom zivote
a pani livijji este tolko .. ked som ta. co na vas utoci tak neviem preco ma napadlo napisat vam o par stran vedla ze

a pani livijja vas hned poprosim nevytacajte sa zasa na tomto mojom prispevku lebo nesmeruje to k vam len u vas som to nasla tak tu davam ako priklad

:roll: :wink: popremyslajte o tom
a cely cas s vami slusne komunikujem aspon teda sa snazim oproti vam ako ste mi tu vy vypisovala/a to je medzi nami 12r vekovy rozdiel,len pre info/ a tym padom ja nebudem k vam aaaz taka mila ked ku mne ste drza

pekny vecer prajem vsetkym a martinka diky
Obrázok užívateľa
Moje inzeráty

od alex » Sob Máj 29, 2010 10:24 pm

Zadávanie referencií je na uvážení každého užívateľa. Ak kúpite napr. 5 vecí od jedného inzerenta, je možné zadať 5 referencií. Reálne ste kúpili 5ks tovaru, a môžete preto ohodnotiť každý jeden produkt.
Počet pozitívnych referencií nieje taký dôležitý, treba sledovať negatívne referencie a za čo boli udelené.
Môžete mať aj 1000 pozitívnych referencií a no ak máte len 1-2 negatívne, každý si vždy nájde tie negatívne a podla toho sa rozhodne či bude alebo nebude s vami obchodovať.
Obrázok užívateľa
Moje inzeráty

Predchádzajúci

Vymazať všetky cookies fóra
Súbory cookie nám pomáhajú poskytovať služby. Používaním našich služieb vyjadrujete súhlas s tým, že používame súbory cookie. Ďalšie informácie Zatvoriť