danabr píše:aj ja to chapem,je to obrovska bolesť,strach,čo bude ďalej beznadej,smutok,ale určite by ju potešilo,keby videla kolko ludi došlo vyjadriť sustrasť jej manželovi...Muk si to zasluži...

22Evka22 píše:danabr píše:Evka ,asi preto,že sa vola Gott,už mi ostal len čierny humor,a prečo nechce ta jeho žena verejny pohreb ? to nemože urobit,fanušikom!
Dani Gott je jedno z mála mien,,pri ktorych,,ked ich pocujem mi stoja vsetky chlpy,,aj tie co nemam![]()
Je to presne to iste ako ked pocujem Mečiar,Fico alebo Dzurinda.Brrrr

danabr píše:Evi ja som myslela Gott=Boh v preklade,čiže Kája je nesmrtelny....a tie ostatne mena ?tiež mi stoja chlpy,skor mi skače tlak,ked ich vidim...

Janka81 píše:22Evka22 píše:danabr píše:Evka ,asi preto,že sa vola Gott,už mi ostal len čierny humor,a prečo nechce ta jeho žena verejny pohreb ? to nemože urobit,fanušikom!
Dani Gott je jedno z mála mien,,pri ktorych,,ked ich pocujem mi stoja vsetky chlpy,,aj tie co nemam![]()
Evička,navrhujem depiláciu![]()
![]()

22Evka22 píše:Janka81 píše:22Evka22 píše:danabr píše:Evka ,asi preto,že sa vola Gott,už mi ostal len čierny humor,a prečo nechce ta jeho žena verejny pohreb ? to nemože urobit,fanušikom!
![]()
To mi nepomoze,,mne stoja aj tie co nemam,,takze Jani nemalo by to zmysel

Janka81 píše:22Evka22 píše:Janka81 píše:22Evka22 píše:danabr píše:Evka ,asi preto,že sa vola Gott,už mi ostal len čierny humor,a prečo nechce ta jeho žena verejny pohreb ? to nemože urobit,fanušikom!
![]()
Ja viem,Ty si ťažký prípad,Tebe stoja i tie podkožné![]()
![]()

22Evka22 píše:Janka81 píše:22Evka22 píše:Janka81 píše:22Evka22 píše:danabr píše:Evka ,asi preto,že sa vola Gott,už mi ostal len čierny humor,a prečo nechce ta jeho žena verejny pohreb ? to nemože urobit,fanušikom!
![]()
Ja viem,Ty si ťažký prípad,Tebe stoja i tie podkožné![]()
![]()
Sice je uz po 22h.,,ale tak citaju to aj cez den,,tak sa nevyjadrujem