Nemáte zapnutý JavaScript alebo ho Váš prehliadač nepodporuje. Zapnutý javascript je potrebný na správne fungovanie portálu babybazar.sk.

Ak Váš prehliadač nepodporuje JavaScript použite prosím iný (Firefox, Google Chrome, Opera, Internet Explorer).

Nakupovanie – obchody, reklamácie - Negatívne referenciu si môže predávajúci vymazať?????

Negatívne referenciu si môže predávajúci vymazať?????

od Alenka77 » Štv Jún 17, 2010 9:22 am

Som zhrozená, poslala som predávaj. negatívnu referenciu, nakoľko som bola maximálne nespokojná, aj ked mali veľa pozitívnych referencii, tak už to chápem, negatívne si vymažú -ale ako? vraj sa to nedá, večer tam tá negatívna ref. bola aj dnes ráno a teraz ked sú už online, odrazu tam nie je, to je ako možné?????????
Obrázok užívateľa
Moje inzeráty

od gonica » Štv Jún 17, 2010 9:50 am

Asi poziadala o vymazanie admina...prilozila vasu komunikaciu.........a on jej ju vymazal.
Obrázok užívateľa
Moje inzeráty

od Alenka77 » Štv Jún 17, 2010 11:48 am

super, takže už chapem prečo nemá negat. referencie, ved ktokolvek by si tu komunikaciu pozrel, tak jej tu činnosť zarazí! Tak toto je hrozné. Dúfam len že sa to nestane viacerým ľuďom a neprídu zbytočne o peniaze. Som z toho sklamená, už tu nič nebudem ani kupovať ani predavať.
Obrázok užívateľa
Moje inzeráty

od gonica » Štv Jún 17, 2010 1:39 pm

Skopiruj tu komunikaciu sem...viacere si ju precitaju...a urcite ti povedia svoj nazor. Pokial si si ista, ze ta referencia jej patri...tak si za nou stoj....a daj jej ju este raz. Pokial viem...tak pri vymazavani referencie....by si mali pytat aspon tvoj nazor.
Obrázok užívateľa
Moje inzeráty

od Alenka77 » Štv Jún 17, 2010 1:45 pm

Nikto sa ma na nič nepýtal, ale už chápem ako je to možné že majú len pozitívne referencie, ved ked si negatívne vymažú...Ale tak čo ja s tym narobim, je mi len ľúto tých iných, čo sa sklamu, a práve včera večer mi písala jedna pani, že vidí že som vložila negat. refe. a že má s nimi tiež zle skúsenosti, a tiež arogantné jednanie a komunikácia, ale negat. referenciu im nedala...ja im ju ešte raz dať nemožem, lebo sa to dá len raz. Je to aj tak zbytočné, sem na bb už nebudem chodiť.
Obrázok užívateľa
Moje inzeráty

od alex » Štv Jún 17, 2010 1:45 pm

ja som ich komunikaciu čitala... nezda sa mi, žeby predajca reagoval arogantne alebo nebodaj nekomunikoval ako to bolo napisane v referencii
Obrázok užívateľa
Moje inzeráty

od Alenka77 » Štv Jún 17, 2010 1:52 pm

ano? a napísať že nech jej viac nepíšem lebo na to nemá nervy! to je čo? ano komunikácia bola slušná len po uzavretie obchodu, až ked som napisala že mi prišiel balíček a som nespokojná, tak bolo po slušnej komunikácii, su tu dosť čudné pravidlá...no neviem, ale mala som jej dať pozit. referenciu za tovar ktorý skončil v koši? neviem, ale nosiť tričko adidas s opadaným nápisom by mi prišlo trošku čudné a ak mi niekto sveto - svete tvrdí že mi poslal tovar v bublinkovej obálke a dá si za nu zaplatiť, a tvrdí to dovtedy kym sa nespýtam či ju mám isť nafotiť a potom na mna vybehne či si myslim že obyčajná obalka je zadarmo... to mi príde dosť arogantné, ide o princíp...
Obrázok užívateľa
Moje inzeráty

od gonica » Štv Jún 17, 2010 1:52 pm

Skuste sem dat tu komunikaciu....a uvidi sa....kazdy mame iny uhol pohladu na jednanie a komunikaciu medzi ludmi.
Obrázok užívateľa
Moje inzeráty

od alex » Štv Jún 17, 2010 2:00 pm

No ja neviem, ale kupovali ste vadové tričko za 3€, v popise to bolo uvedené. Mne skôr prišlo, že vam vadilo ako bol tovar zabalený.
Obrázok užívateľa
Moje inzeráty

od Alenka77 » Štv Jún 17, 2010 2:06 pm

vadilo mi aj to že ked si účtuje balné - za bublinkovú obálku a aj tvrdí že do nej balila tovar a ja mám na stole obyčajnú...neide mi o tých pár korun , ale o princip, ale hlavne čítali ste aj to prečo boli tričká zlavnené, pri každom stálo že prečo - pri tom mojom že je umazané pri krku od make-upu, ale nebolo tam že kvôli opadanej aplikácii, vy by ste také tričko nosili? ja nie. ano tričko nebolo drahé, aspon že tak, ale ak by som zan dalal ovela viac-som si istá že aj vtedy by mi pani napísala nech jej viac nepíšem lebo jej to ide na nervy a po dopísaní tejto vety bola okamžite off. ale asi nemôžete pokaziť referencie
Obrázok užívateľa
Moje inzeráty

od alex » Štv Jún 17, 2010 2:59 pm

Pri inzeráte, ktorý bol pri referencii bolo napísané, že sa jedná o vadový tovar a že sú tričká pokrčené nakoľko boli vo vreci a že môžu byť tričká chybné aj s dierkami...
Podľa mňa je vadový tovar poškodený alebo z nejakého dôvodu vyradený z predaja. Za vadový tovar nepovažujem umazanie od make-upu.
Podľa mňa za 3€ nemôžete kúpiť originál a ani za 13€ by som ruku do ohňa nedala, že to bude originál.
V neposlednom rade, predavajuca nepisala, že aby ste jej nepisali lebo jej to ide na nervy, ale citujem: "prosím vás už u nás radšej ani nekupujte, nemám na to nervy"
Obrázok užívateľa
Moje inzeráty

od Alenka77 » Štv Jún 17, 2010 3:12 pm

+ predávajúca uviedla "nemám slov už mi nepíšte" - potom sa okamžite vypla.Pri každom tričku bola chyba uvedená - pri niektorom že je dierka, pri mojom že je od make-upu....nejde mi o reklamaciu, viem že tie trička nešije ona ale že ich vozí najskôr tak z ukrajiny tipujem, ale tvrdiť že to sa nemôže stať že opadáva aplikácia- prečo by sa to nemohlo stať, a že to môže byť možno moja chyba - no neviem aká..ale tak vidim že súhlasite s predávajúcou,nechcete jej kaziť biznis, ked ma tolko poz. ref. ale kolki jej negat. nedali? tak čo už, aj tak som presvedčená že nie som posledná ktorej sa to stalo...+ ešte som nakoniec prišla na ten problém s poštou, ani na to mi neodpísala, aj tu bola presvedčená že si vymýšľam. Celkovo negatívny prístup takto sa obchodník nespráva...
Obrázok užívateľa
Moje inzeráty

od Janka81 » Štv Jún 17, 2010 3:21 pm

Alenka77 píše:+ predávajúca uviedla "nemám slov už mi nepíšte" - potom sa okamžite vypla.Pri každom tričku bola chyba uvedená - pri niektorom že je dierka, pri mojom že je od make-upu....nejde mi o reklamaciu, viem že tie trička nešije ona ale že ich vozí najskôr tak z ukrajiny tipujem, ale tvrdiť že to sa nemôže stať že opadáva aplikácia- prečo by sa to nemohlo stať, a že to môže byť možno moja chyba - no neviem aká..ale tak vidim že súhlasite s predávajúcou,nechcete jej kaziť biznis, ked ma tolko poz. ref. ale kolki jej negat. nedali? tak čo už, aj tak som presvedčená že nie som posledná ktorej sa to stalo...+ ešte som nakoniec prišla na ten problém s poštou, ani na to mi neodpísala, aj tu bola presvedčená že si vymýšľam. Celkovo negatívny prístup takto sa obchodník nespráva...

tak minimálne s tou obálkou to nebolo správne...
Obrázok užívateľa
Moje inzeráty

od alex » Štv Jún 17, 2010 3:39 pm

Alenka77 píše:+ predávajúca uviedla "nemám slov už mi nepíšte" - potom sa okamžite vypla.Pri každom tričku bola chyba uvedená - pri niektorom že je dierka, pri mojom že je od make-upu....nejde mi o reklamaciu, viem že tie trička nešije ona ale že ich vozí najskôr tak z ukrajiny tipujem, ale tvrdiť že to sa nemôže stať že opadáva aplikácia- prečo by sa to nemohlo stať, a že to môže byť možno moja chyba - no neviem aká..ale tak vidim že súhlasite s predávajúcou,nechcete jej kaziť biznis, ked ma tolko poz. ref. ale kolki jej negat. nedali? tak čo už, aj tak som presvedčená že nie som posledná ktorej sa to stalo...+ ešte som nakoniec prišla na ten problém s poštou, ani na to mi neodpísala, aj tu bola presvedčená že si vymýšľam. Celkovo negatívny prístup takto sa obchodník nespráva...

Tu nejde o kazenie biznisu ako si vy myslite. Vy davate nepravdive informacie.
V referencii bolo že je arogantna a nekomunikuje. Podľa mňa arogantna nebola a komukovala stale. Veď vam odpisala (ak dobre počitam) cez 20x a až v poslednej sprave vam napisala aby ste jej už nepisala.
Samozrejme, že ak si učtuje bublikovu obalku, ma v nej aj tovar poslať. S tym samozrejme súhlasím. Mala ste žiadať peniaze spať. Ak by vam ich odmietla vratiť vtedy by bola negativna referencia opravnena. Vam skôr išlo o to, že tovar nebol v bublikovej obalke a prišlo vam to chybou pošty obyčajne a nie doporučene
Obrázok užívateľa
Moje inzeráty

od Janka81 » Štv Jún 17, 2010 4:12 pm

tak tu som v správnej téme :wink: ako pošta poslala zle???
Obrázok užívateľa
Moje inzeráty

Ďalší

Vymazať všetky cookies fóra
Súbory cookie nám pomáhajú poskytovať služby. Používaním našich služieb vyjadrujete súhlas s tým, že používame súbory cookie. Ďalšie informácie Zatvoriť