Alenka77 píše:+ predávajúca uviedla "nemám slov už mi nepíšte" - potom sa okamžite vypla.Pri každom tričku bola chyba uvedená - pri niektorom že je dierka, pri mojom že je od make-upu....nejde mi o reklamaciu, viem že tie trička nešije ona ale že ich vozí najskôr tak z ukrajiny tipujem, ale tvrdiť že to sa nemôže stať že opadáva aplikácia- prečo by sa to nemohlo stať, a že to môže byť možno moja chyba - no neviem aká..ale tak vidim že súhlasite s predávajúcou,nechcete jej kaziť biznis, ked ma tolko poz. ref. ale kolki jej negat. nedali? tak čo už, aj tak som presvedčená že nie som posledná ktorej sa to stalo...+ ešte som nakoniec prišla na ten problém s poštou, ani na to mi neodpísala, aj tu bola presvedčená že si vymýšľam. Celkovo negatívny prístup takto sa obchodník nespráva...
Tu nejde o kazenie biznisu ako si vy myslite. Vy davate nepravdive informacie.
V referencii bolo že je arogantna a nekomunikuje. Podľa mňa arogantna nebola a komukovala stale. Veď vam odpisala (ak dobre počitam) cez 20x a až v poslednej sprave vam napisala aby ste jej už nepisala.
Samozrejme, že ak si učtuje bublikovu obalku, ma v nej aj tovar poslať. S tym samozrejme súhlasím. Mala ste žiadať peniaze spať. Ak by vam ich odmietla vratiť vtedy by bola negativna referencia opravnena. Vam skôr išlo o to, že tovar nebol v bublikovej obalke a prišlo vam to chybou pošty obyčajne a nie doporučene