Nemáte zapnutý JavaScript alebo ho Váš prehliadač nepodporuje. Zapnutý javascript je potrebný na správne fungovanie portálu babybazar.sk.

Ak Váš prehliadač nepodporuje JavaScript použite prosím iný (Firefox, Google Chrome, Opera, Internet Explorer).

O portáli BabyBazar.sk - konverzácie

Témy týkajúce sa nášho portálu. Čo vylepšiť? Čo Vám tu chýba, vadí?

konverzácie

od myskym » Ned Júl 18, 2010 6:50 am

Prosím vráťte späť správy :cry: :cry: :cry: Tieto nové konverzácie sú neprehľadné a zbytočne komplikované. PROSÍÍÍM!!!!
Obrázok užívateľa
Moje inzeráty

od inguli » Ned Júl 18, 2010 8:02 am

preco sa vam nepaci ja to terz pozeram podla mna je to lepsie ako bolo...nemusite tolko listovat :wink:

akurat ze terz sa poplietli tie spravy napr.sprava s ktorou ma oslovila pani je skoro na konci a moja posledna odpoved je na zaciatku myslim posledny list v tej konverzacii ...ale potom to uz asi bude zobrazene spravne myslim uz odteraz napisane spravy uz budu ok...
Obrázok užívateľa
Moje inzeráty

od myskym » Ned Júl 18, 2010 8:35 am

Veď práveže teraz treba rozklikávať každú správu zvlášť. Predtým som našla všetko na jednej strane. V práci mám pomalý internet, tak mi to zaberie zbytočne veľa času. Ak máte pár správ, tak to pre Vás nebude možno problém, ale ja ich mávam veľa, tak je to pre mňa zbytočne komplikované. To je samozrejme len môj názor. Oceňujem však pridanie skupiny MOJE KATEGÓRIE. :wink:
Naposledy upravil myskym dňa Ned Júl 18, 2010 8:41 am, celkovo upravené 1
Obrázok užívateľa
Moje inzeráty

od myskym » Ned Júl 18, 2010 8:39 am

a práve som si všimla, že nechodia ani kópie správ na e-mail. Je to len dočasné, alebo je to novinka :roll:
Obrázok užívateľa
Moje inzeráty

od luckab » Ned Júl 18, 2010 8:54 am

Dobrý deň maminky. Ja súhlasím s myskym, mne sa to tiež zdá strašne neprehľadné a komplikované... Táto zmena ma teda nepotešila :( a uvítala by som keby ste to vrátili späť na moje správy.
Obrázok užívateľa
Moje inzeráty

od myskym » Ned Júl 18, 2010 9:02 am

Myslím, že stačilo urobiť zmenu v tom, aby vždy, keď príde nová správa, alebo odpovieme na správu, sa zaradí na začiatok zoznamu. Bolo by to jednoduchšie.
Obrázok užívateľa
Moje inzeráty

od luckab » Ned Júl 18, 2010 9:04 am

Áno, a aby všetky neprečítané ostali svietiť na červeno, nie keď prečítate a odpoviete na jednu, ostatné musíte hľadať.
Obrázok užívateľa
Moje inzeráty

od myskym » Ned Júl 18, 2010 9:29 am

áno, s tým súhlasím
Obrázok užívateľa
Moje inzeráty

od myskym » Ned Júl 18, 2010 10:38 am

Podľa mňa je táto "novinka" krokom späť na stránke Babybazar. :?
Obrázok užívateľa
Moje inzeráty

od inguli » Ned Júl 18, 2010 10:55 am

myskym píše:Veď práveže teraz treba rozklikávať každú správu zvlášť. Predtým som našla všetko na jednej strane. V práci mám pomalý internet, tak mi to zaberie zbytočne veľa času. Ak máte pár správ, tak to pre Vás nebude možno problém, ale ja ich mávam veľa, tak je to pre mňa zbytočne komplikované. To je samozrejme len môj názor. Oceňujem však pridanie skupiny MOJE KATEGÓRIE. :wink:

aj ja ich mavam niekedy vela niekedy menej :)
Obrázok užívateľa
Moje inzeráty

spravy alias konverzacia

od fireapple » Ned Júl 18, 2010 11:25 am

Priznavam,az ma sokovalo ked som dnes rano otvorila BB a chcela si precitat spravy..konverzacie su po novom velmi neprehladne a zbytocne skomplikovane,treba ciatat kazdu spravu zvlast a klikat do nekonecna,je to ozaj ako tu uz niekto spomenul krok vzad naBB,prijala by som keby sa to vratilo nazad na moje spravy ko to aj bolo a kazda sprava svietila na cerveno a bolo to hlavne na jednej stranke a prijala by som snad taku zmenu ze kazda nova sprava by sa automaticky zaradila na zaciatok mojich sprav,cim by odpadlo hladanie novych odpovedi,tolko moj nazor,inak som so vsetkym spokojna. S. :)
Obrázok užívateľa
Moje inzeráty

od myskym » Ned Júl 18, 2010 11:36 am

Chodia vám kópie správ na e-mail? Mne od rána nie. :(
Obrázok užívateľa
Moje inzeráty

od Bianka11 » Ned Júl 18, 2010 12:06 pm

Tieto nové konverzácie sú strašne neprehľadne a to okienko na písanie je strašne malé, veď ani neviem čo píšem. Vráťte späť staré správy !!!!!!!!!
Obrázok užívateľa
Moje inzeráty

od myskym » Ned Júl 18, 2010 12:11 pm

Pripájam sa - vráťte nám "naše" správy späť :)
Obrázok užívateľa
Moje inzeráty

od inguli » Ned Júl 18, 2010 1:12 pm

myskym píše:Chodia vám kópie správ na e-mail? Mne od rána nie. :(

zatial som dostala dve a tie su aj tam :roll:
aleee mam to od dvoch uzivatelov cize nejedna sa o tie iste osoby no spravy prisli na mail na to iste miesto...cize na maily pozeram mam spravu od bb otvorim a tam je sprava od jednej a aj od tej dalsej maminy...
doteraz to bolo inak :(
od tej istej ososby do tej istej schranky vzdy ale nie od vsetkych do rovnakej schranky :roll:
Obrázok užívateľa
Moje inzeráty

Ďalší

Vymazať všetky cookies fóra
Súbory cookie nám pomáhajú poskytovať služby. Používaním našich služieb vyjadrujete súhlas s tým, že používame súbory cookie. Ďalšie informácie Zatvoriť