alex píše:Ja len napíšem, že staré správy sa späť nebudú dávať, všetko je to iba o zvyku ... ostatné vysvetlovanie nechám na admina
Myslím, že v tom prípade by ich bolo dobré aspoň doladiť. Majú veľa nedostatkov.
alex píše:Ja len napíšem, že staré správy sa späť nebudú dávať, všetko je to iba o zvyku ... ostatné vysvetlovanie nechám na admina

myskym píše:alex píše:Ja len napíšem, že staré správy sa späť nebudú dávať, všetko je to iba o zvyku ... ostatné vysvetlovanie nechám na admina
Myslím, že v tom prípade by ich bolo dobré aspoň doladiť. Majú veľa nedostatkov.

lubasimo píše:Je to des. Ak sa nebudú dolaďovať ďalej, tak neviem. Vôbec nevidím kto mi písal- odpovedal, cenu tovaru, na mail mi nič nechodí a ak mám presne rovnaký tovar konverzovaný s 2-3 mamičkami, tak musím stále otvárať všetko aby som zistila, ktorá mi odpovedal a akú cenu to malo u ktorej. A tam kde som písala referenciu sa mi už táto možnosť viac nezobrazila a teraz sa v tom nedá vyznať, písala som?nepísala som? no chaos. No vôbec ste sa "nepochlapili", je to najhoršia zmena aká mohla byť, tak skúste aspoň podľa pripomienok vylepšovať. Veľa zdaru pri náprave.

admin píše:Nove spravy v podstate zostali tak ako boli. Je zmena akurat v designe a v tom, ze sa musia jednotlive konverzacie rozkliknut. Ak by to tak nebolo, tak uzivatel, ktory by mal napr. 5 novych sprav by po kliknuti na spravy uz nevidel oznacene ako nove tie dalsie 4, ktore si este neprecital. Dalsia vec, ak mal niekto napr. 100 sprav, trvalo to strasne dlho kym sa mu nacitali vsetky spravy a otovorene komunikacie a v neposlednom rade to spomalova nas server cize Vas ostatnych uzivatelov v inych veciech ktore ste robili na bazare. Je tam jeden krok navyse - rozkliknutie konverzacie, ktory je nutny, pre rychlost ale aj prehladnost. Stary system bol strasne pomaly, zastaraly a neprehlady. Aby chodili spravy aj na e-mail sme uz opravili, teraz uz chodia tak ako pred tym. Mozeme to este "doladit" podla Vasich poziadaviek - ak budu opodstatnene, ale zaklady princip sa uz menit nebude. Ako tu niekto napisal, je to len o zvyku. Poradie sprav sa tiez pri konverzii zo stareho systemu niekde rozbil, ale aj to uz by malo by na poriadku. Pri novo napisanych spravach uz je to samozrejmost.

admin píše:Nove spravy v podstate zostali tak ako boli. Je zmena akurat v designe a v tom, ze sa musia jednotlive konverzacie rozkliknut. Ak by to tak nebolo, tak uzivatel, ktory by mal napr. 5 novych sprav by po kliknuti na spravy uz nevidel oznacene ako nove tie dalsie 4, ktore si este neprecital. Dalsia vec, ak mal niekto napr. 100 sprav, trvalo to strasne dlho kym sa mu nacitali vsetky spravy a otovorene komunikacie a v neposlednom rade to spomalova nas server cize Vas ostatnych uzivatelov v inych veciech ktore ste robili na bazare. Je tam jeden krok navyse - rozkliknutie konverzacie, ktory je nutny, pre rychlost ale aj prehladnost. Stary system bol strasne pomaly, zastaraly a neprehlady. Aby chodili spravy aj na e-mail sme uz opravili, teraz uz chodia tak ako pred tym. Mozeme to este "doladit" podla Vasich poziadaviek - ak budu opodstatnene, ale zaklady princip sa uz menit nebude. Ako tu niekto napisal, je to len o zvyku. Poradie sprav sa tiez pri konverzii zo stareho systemu niekde rozbil, ale aj to uz by malo by na poriadku. Pri novo napisanych spravach uz je to samozrejmost.

KITTYshop píše:admin píše:Nove spravy v podstate zostali tak ako boli. Je zmena akurat v designe a v tom, ze sa musia jednotlive konverzacie rozkliknut. Ak by to tak nebolo, tak uzivatel, ktory by mal napr. 5 novych sprav by po kliknuti na spravy uz nevidel oznacene ako nove tie dalsie 4, ktore si este neprecital. Dalsia vec, ak mal niekto napr. 100 sprav, trvalo to strasne dlho kym sa mu nacitali vsetky spravy a otovorene komunikacie a v neposlednom rade to spomalova nas server cize Vas ostatnych uzivatelov v inych veciech ktore ste robili na bazare. Je tam jeden krok navyse - rozkliknutie konverzacie, ktory je nutny, pre rychlost ale aj prehladnost. Stary system bol strasne pomaly, zastaraly a neprehlady. Aby chodili spravy aj na e-mail sme uz opravili, teraz uz chodia tak ako pred tym. Mozeme to este "doladit" podla Vasich poziadaviek - ak budu opodstatnene, ale zaklady princip sa uz menit nebude. Ako tu niekto napisal, je to len o zvyku. Poradie sprav sa tiez pri konverzii zo stareho systemu niekde rozbil, ale aj to uz by malo by na poriadku. Pri novo napisanych spravach uz je to samozrejmost.
Dobry,bolo by fajne keby ste zmenili styl pisma pretoze tento sa dost zle cita a tiez by ste mohli pridat cenu k fotke pretoze takto treba zakazdym otvarat inezraty a co klik to je nova karta a to mam potom dobry hokej na ploche

admin píše:KITTYshop píše:admin píše:Nove spravy v podstate zostali tak ako boli. Je zmena akurat v designe a v tom, ze sa musia jednotlive konverzacie rozkliknut. Ak by to tak nebolo, tak uzivatel, ktory by mal napr. 5 novych sprav by po kliknuti na spravy uz nevidel oznacene ako nove tie dalsie 4, ktore si este neprecital. Dalsia vec, ak mal niekto napr. 100 sprav, trvalo to strasne dlho kym sa mu nacitali vsetky spravy a otovorene komunikacie a v neposlednom rade to spomalova nas server cize Vas ostatnych uzivatelov v inych veciech ktore ste robili na bazare. Je tam jeden krok navyse - rozkliknutie konverzacie, ktory je nutny, pre rychlost ale aj prehladnost. Stary system bol strasne pomaly, zastaraly a neprehlady. Aby chodili spravy aj na e-mail sme uz opravili, teraz uz chodia tak ako pred tym. Mozeme to este "doladit" podla Vasich poziadaviek - ak budu opodstatnene, ale zaklady princip sa uz menit nebude. Ako tu niekto napisal, je to len o zvyku. Poradie sprav sa tiez pri konverzii zo stareho systemu niekde rozbil, ale aj to uz by malo by na poriadku. Pri novo napisanych spravach uz je to samozrejmost.
Dobry,bolo by fajne keby ste zmenili styl pisma pretoze tento sa dost zle cita a tiez by ste mohli pridat cenu k fotke pretoze takto treba zakazdym otvarat inezraty a co klik to je nova karta a to mam potom dobry hokej na ploche
Font sme zvacsili, cenu pridavat nebudeme, lebo by sa z databazy musela vytahovat z inej tabulky a pri velkom mnozstve sprav by to znamenalo velku zataz servera. Cenu zistite jednym klikom, ked si otvorite detail inzeratu

Evickastc píše:admin píše:Nove spravy v podstate zostali tak ako boli. Je zmena akurat v designe a v tom, ze sa musia jednotlive konverzacie rozkliknut. Ak by to tak nebolo, tak uzivatel, ktory by mal napr. 5 novych sprav by po kliknuti na spravy uz nevidel oznacene ako nove tie dalsie 4, ktore si este neprecital. Dalsia vec, ak mal niekto napr. 100 sprav, trvalo to strasne dlho kym sa mu nacitali vsetky spravy a otovorene komunikacie a v neposlednom rade to spomalova nas server cize Vas ostatnych uzivatelov v inych veciech ktore ste robili na bazare. Je tam jeden krok navyse - rozkliknutie konverzacie, ktory je nutny, pre rychlost ale aj prehladnost. Stary system bol strasne pomaly, zastaraly a neprehlady. Aby chodili spravy aj na e-mail sme uz opravili, teraz uz chodia tak ako pred tym. Mozeme to este "doladit" podla Vasich poziadaviek - ak budu opodstatnene, ale zaklady princip sa uz menit nebude. Ako tu niekto napisal, je to len o zvyku. Poradie sprav sa tiez pri konverzii zo stareho systemu niekde rozbil, ale aj to uz by malo by na poriadku. Pri novo napisanych spravach uz je to samozrejmost.
uff... no neviem - je tu bazár pre mamičky alebo mamičky pre bazár? Keď to bolo pomalé, hádam bolo lepšie uvažovať o výkonnejšom serveri podľa mňa. Celkom by stačilo pôvodné správy doladiť podľa toho, ako navrhovala hneď na prvej strane tejto diskusie fireapple.
Alebo - nemôže sa dať na úvodnú stránku hlasovanie, kde by sa mamičky vyjadrili, čo im viac vyhovuje, či zlepšenie pôvodných správ alebo takéto nepodarené inovácie? Veď predsa stačilo ku každej správe dať políčko na zaškrtnutie "označiť správu ako prečítanú" a tým pádom mohli byť tie neprečítané naďalej červené až do prečítania.

KITTYshop píše:ano videla som to zvacsenie,ja ocenujem vsetko co robite pre zdokonalenie stranky,uznavam ze jeto vec zvyku,ale preco to pismo nemozte zmenit na klasiku?Mne sa to hrozne zle cita aj ked to je vacsieFakt mam problem s ocami a vadi mi to

admin píše:Zmenili sme to na klasicke, aj ked si nemyslime, ze je to teraz lepsie, Italic tam pasovalo podla nasho nazoru viac.