KITTYshop píše:admin píše:Zmenili sme to na klasicke, aj ked si nemyslime, ze je to teraz lepsie, Italic tam pasovalo podla nasho nazoru viac.
![]()
![]()
DAKUJEM veeelmi pekne podla mna je to teraz super
naozaj si to velmi cenim
KITTYshop píše:admin píše:Zmenili sme to na klasicke, aj ked si nemyslime, ze je to teraz lepsie, Italic tam pasovalo podla nasho nazoru viac.
![]()
![]()
DAKUJEM veeelmi pekne podla mna je to teraz super
naozaj si to velmi cenim

lubasimo píše:Ešte mám problém, že v minulosti ma odkaz v maili hodil priamo na danú správu v konverzácii, teraz to nefunguje. A včera som zas dostala dve odpovede na moje inzeráty a v konverzácii nie sú, je to dosť blbé, lebo som písala na rovnaký tovar a teraz sa nejdem dopátrať, ktorá mamina mi odpovedala. A celkom nerozumiem kolegyni čo píše o "Čítaj správy", lebo je to tam logické - je v tom celá konverzácia, čo uvidím v inzeráte? nič.

myskym píše:Mne osobne vadí najmä to rozklikávanie. To ako píše admin už meniť nebude, vraj to veľmi spomaľovalo. Server je vraj výkonný, problém je v databázeNie som technik, teda týmto veciam veľmi nerozumiem, ale keď sa laicky nad tým zamyslím, tak babybazar má v špičke cca 200 - 250 návštevníkov online. Iná, podobná stránka, má v špičke 2000 - 4000 online návštevníkov a jej česká verzia až 7000 - 9000. Tam to funguje bez rozklikávania, s uvedenou cenou, poštovným, značkou, dokonca textom inzerátu a adresou záujemcu. My chceme aspoň cenu. Ja by som určite ocenila aj poštovné a veľkosť. Keď mám v albume 3 rovnaké bundičky, len v inej veľkosti a napíšu mi na každú z nich 2-3 záujemcovia, tak kým sa dopracujem k správe zbytočným preklikávaním všetkých rovnakých foto pri správach, trvá to dosť dlho. Pri pomalšom internete (ako mám teraz v práci), je to na zbláznenie. Teda ak neplánujete vrátiť staré správy, skúste pridať aspoň cenu, poštovné a veľkosť. A ešte jeden mini návrh - a to zrušiť možnosť kliknúť na inzerát pod "Čítaj správy", keď sa dá inzerát otvoriť kliknutím na foto. Alebo dať aspoň "Čítaj správy" výraznejšie. Dosť ma to mýlilo. Ale to je samozrejme len môj názor.

lubasimo píše:Ešte mám problém, že v minulosti ma odkaz v maili hodil priamo na danú správu v konverzácii, teraz to nefunguje. A včera som zas dostala dve odpovede na moje inzeráty a v konverzácii nie sú, je to dosť blbé, lebo som písala na rovnaký tovar a teraz sa nejdem dopátrať, ktorá mamina mi odpovedala. A celkom nerozumiem kolegyni čo píše o "Čítaj správy", lebo je to tam logické - je v tom celá konverzácia, čo uvidím v inzeráte? nič.

lubica2403 píše:Pridávam môj postreh
Očakávala som netrpezlivo zmenu v správach, ale som dosť sklamaná.
Napr. kliknem na správu (musím kliknúť,ináč ju neuvidím) a dočítam sa, že záujemca potrebuje nejakú podrobnejšiu informáciu k môjmu inzerátu. Nemám žiaľ možnosť okamžite ísť vec premerať, pozrieť a pod., nechám si to na neskôr.Ibaže správa mi už zostane označená ako prečítaná.
A toto bol problém aj predtým. Takže pre mňa sa vlastne nič k lepšiemu nezmenilo. Pomohlo by , keby bola nejaká možnosť označiť si správy ako "prečítaná" alebo neprečítaná", prípadne "vybavená-nevybavená"
Takto zas mám v tom chaos a keď už raz na správu kliknem, nemám možnosť sa k nej jednoducho vrátiť,ale musím si niekde do zošita poznačiť, že ešte musím túto vec pozrieť. Takže súhlasím s tými, čo píšu,že zmena nebola krokom vpred

admin píše:Viem o ktorej stranke hovorite, ale podla nas je to tam strane neprehladne, schvelne sme to tam nedali,lebo touto cestou sme nechceli ist. Uz teraz niektori uzivatelia pisu, ze oproti starym spravam je to neprehladne nechapem preco, ked je tam este menej info ako tam bolo pred tym. Aj keby sme to tam napratali, povedzte kam by ste to chceli dat? Akceptujem, ze ked predavate viacej rovnakeho tovaru, bola by tato info pre Vas uzitocna, ale podla nasho nazoru sa to strane zneprehladni. Co sa tyka odkazov pod "Čítaj správy" , mozeme ich zmensit a posunut trochu nizsie.