Nemáte zapnutý JavaScript alebo ho Váš prehliadač nepodporuje. Zapnutý javascript je potrebný na správne fungovanie portálu babybazar.sk.

Ak Váš prehliadač nepodporuje JavaScript použite prosím iný (Firefox, Google Chrome, Opera, Internet Explorer).

O portáli BabyBazar.sk - konverzácie

Témy týkajúce sa nášho portálu. Čo vylepšiť? Čo Vám tu chýba, vadí?

od edita22 » Pon Júl 19, 2010 11:57 am

KITTYshop píše:
admin píše:Zmenili sme to na klasicke, aj ked si nemyslime, ze je to teraz lepsie, Italic tam pasovalo podla nasho nazoru viac.

:D :D :D DAKUJEM veeelmi pekne podla mna je to teraz super :D naozaj si to velmi cenim :D

:D :D :D to pismo je teraz super,lepsie sa to cita,dakujem
Obrázok užívateľa
Moje inzeráty

od inguli » Pon Júl 19, 2010 12:44 pm

je to lepsie ...ja mam problemy s ocami napriklad bez okuliarov nemam sancu a tie pismenka boli strasnee pre mna len som sa nechcela stazovat :wink: :lol:
Obrázok užívateľa
Moje inzeráty

od lubasimo » Pon Júl 19, 2010 5:10 pm

Pochvala aspoň za to písmo a označovanie novej správy. Tú cenu naozaj neviete vyriešiť? A neviem čo sa zase deje, ale nová správa mi prišla na mail a v konverzácii ju vôbec nemám.
Obrázok užívateľa
Moje inzeráty

od admin » Pon Júl 19, 2010 5:50 pm

Tu cenu neviem no spravit sa to da, ale bola by to zbytocna zataz zase...porozmyslame.

Napiste nam nick uzivatela ktory Vam tuto spravu poslal a preposlite nam ju na [email protected].
Obrázok užívateľa
Moje inzeráty

od Janka81 » Pon Júl 19, 2010 6:33 pm

adminko,už je to lepšie:-)))zajtra si už zvyknem a prestanem brblať... :wink: :wink: :wink: jasne,že dakujeme..aj za pani premúdrelú :roll:
Obrázok užívateľa
Moje inzeráty

od myskym » Pon Júl 19, 2010 7:38 pm

Mne osobne vadí najmä to rozklikávanie. To ako píše admin už meniť nebude, vraj to veľmi spomaľovalo. Server je vraj výkonný, problém je v databáze :? Nie som technik, teda týmto veciam veľmi nerozumiem, ale keď sa laicky nad tým zamyslím, tak babybazar má v špičke cca 200 - 250 návštevníkov online. Iná, podobná stránka, má v špičke 2000 - 4000 online návštevníkov a jej česká verzia až 7000 - 9000. Tam to funguje bez rozklikávania, s uvedenou cenou, poštovným, značkou, dokonca textom inzerátu a adresou záujemcu. My chceme aspoň cenu. Ja by som určite ocenila aj poštovné a veľkosť. Keď mám v albume 3 rovnaké bundičky, len v inej veľkosti a napíšu mi na každú z nich 2-3 záujemcovia, tak kým sa dopracujem k správe zbytočným preklikávaním všetkých rovnakých foto pri správach, trvá to dosť dlho. Pri pomalšom internete (ako mám teraz v práci), je to na zbláznenie. Teda ak neplánujete vrátiť staré správy, skúste pridať aspoň cenu, poštovné a veľkosť. A ešte jeden mini návrh - a to zrušiť možnosť kliknúť na inzerát pod "Čítaj správy", keď sa dá inzerát otvoriť kliknutím na foto. Alebo dať aspoň "Čítaj správy" výraznejšie. Dosť ma to mýlilo. Ale to je samozrejme len môj názor. :wink:
Obrázok užívateľa
Moje inzeráty

od mon666uska » Pon Júl 19, 2010 10:25 pm

dúfam, že píšem na správne miesto... totiž ešte nikdy som neprispievala svojimi názormi do tohto fóra, ale čo som dnes našla, keď som si otvorila BB ma úplne pobúrilo... som veľmi nespokojná so zmenami správ na konverzácie a všetkým, čo tieto zmeny priniesli. Je to oveľa komplikovanejšie a hlavne neprehľadné. Súhlasím s mamičkami, ktoré písali predo mnou, vylepšovať sa vždy dá, no toto je míľový krok späť. Pevne verím, že sa to zmení.
Obrázok užívateľa
Moje inzeráty

od katrakova » Uto Júl 20, 2010 11:11 am

aj ja suhlasim s mamickami pred mnou,dajte tam aspon cenu,velkost....
Obrázok užívateľa
Moje inzeráty

od lubasimo » Uto Júl 20, 2010 12:51 pm

Ešte mám problém, že v minulosti ma odkaz v maili hodil priamo na danú správu v konverzácii, teraz to nefunguje. A včera som zas dostala dve odpovede na moje inzeráty a v konverzácii nie sú, je to dosť blbé, lebo som písala na rovnaký tovar a teraz sa nejdem dopátrať, ktorá mamina mi odpovedala. A celkom nerozumiem kolegyni čo píše o "Čítaj správy", lebo je to tam logické - je v tom celá konverzácia, čo uvidím v inzeráte? nič.
Obrázok užívateľa
Moje inzeráty

od myskym » Uto Júl 20, 2010 1:29 pm

lubasimo píše:Ešte mám problém, že v minulosti ma odkaz v maili hodil priamo na danú správu v konverzácii, teraz to nefunguje. A včera som zas dostala dve odpovede na moje inzeráty a v konverzácii nie sú, je to dosť blbé, lebo som písala na rovnaký tovar a teraz sa nejdem dopátrať, ktorá mamina mi odpovedala. A celkom nerozumiem kolegyni čo píše o "Čítaj správy", lebo je to tam logické - je v tom celá konverzácia, čo uvidím v inzeráte? nič.

:) Myslela, som, že ten Nápis "Čítaj správy" by mal byť výraznejší ako je teraz. Viac krát som klikla omylom nižšie a otvoril sa mi inzerát a nie správy. Ten sa otvorí aj po kliknutí na foto. Je to len taká v podstate zanedbateľná drobnosť :)
Obrázok užívateľa
Moje inzeráty

od admin » Uto Júl 20, 2010 6:41 pm

myskym píše:Mne osobne vadí najmä to rozklikávanie. To ako píše admin už meniť nebude, vraj to veľmi spomaľovalo. Server je vraj výkonný, problém je v databáze :? Nie som technik, teda týmto veciam veľmi nerozumiem, ale keď sa laicky nad tým zamyslím, tak babybazar má v špičke cca 200 - 250 návštevníkov online. Iná, podobná stránka, má v špičke 2000 - 4000 online návštevníkov a jej česká verzia až 7000 - 9000. Tam to funguje bez rozklikávania, s uvedenou cenou, poštovným, značkou, dokonca textom inzerátu a adresou záujemcu. My chceme aspoň cenu. Ja by som určite ocenila aj poštovné a veľkosť. Keď mám v albume 3 rovnaké bundičky, len v inej veľkosti a napíšu mi na každú z nich 2-3 záujemcovia, tak kým sa dopracujem k správe zbytočným preklikávaním všetkých rovnakých foto pri správach, trvá to dosť dlho. Pri pomalšom internete (ako mám teraz v práci), je to na zbláznenie. Teda ak neplánujete vrátiť staré správy, skúste pridať aspoň cenu, poštovné a veľkosť. A ešte jeden mini návrh - a to zrušiť možnosť kliknúť na inzerát pod "Čítaj správy", keď sa dá inzerát otvoriť kliknutím na foto. Alebo dať aspoň "Čítaj správy" výraznejšie. Dosť ma to mýlilo. Ale to je samozrejme len môj názor. :wink:

Viem o ktorej stranke hovorite, ale podla nas je to tam strane neprehladne, schvelne sme to tam nedali,lebo touto cestou sme nechceli ist. Uz teraz niektori uzivatelia pisu, ze oproti starym spravam je to neprehladne nechapem preco, ked je tam este menej info ako tam bolo pred tym. Aj keby sme to tam napratali, povedzte kam by ste to chceli dat? Akceptujem, ze ked predavate viacej rovnakeho tovaru, bola by tato info pre Vas uzitocna, ale podla nasho nazoru sa to strasne zneprehladni. Co sa tyka odkazov pod "Čítaj správy" , mozeme ich zmensit a posunut trochu nizsie.
Naposledy upravil admin dňa Uto Júl 20, 2010 6:51 pm, celkovo upravené 1
Obrázok užívateľa
Moje inzeráty

od lubica2403 » Uto Júl 20, 2010 6:47 pm

Pridávam môj postreh
Očakávala som netrpezlivo zmenu v správach, ale som dosť sklamaná.
Napr. kliknem na správu (musím kliknúť,ináč ju neuvidím) a dočítam sa, že záujemca potrebuje nejakú podrobnejšiu informáciu k môjmu inzerátu. Nemám žiaľ možnosť okamžite ísť vec premerať, pozrieť a pod., nechám si to na neskôr.Ibaže správa mi už zostane označená ako prečítaná.
A toto bol problém aj predtým. Takže pre mňa sa vlastne nič k lepšiemu nezmenilo. Pomohlo by , keby bola nejaká možnosť označiť si správy ako "prečítaná" alebo neprečítaná", prípadne "vybavená-nevybavená"
Takto zas mám v tom chaos a keď už raz na správu kliknem, nemám možnosť sa k nej jednoducho vrátiť,ale musím si niekde do zošita poznačiť, že ešte musím túto vec pozrieť. Takže súhlasím s tými, čo píšu,že zmena nebola krokom vpred
Obrázok užívateľa
Moje inzeráty

od admin » Uto Júl 20, 2010 6:56 pm

lubasimo píše:Ešte mám problém, že v minulosti ma odkaz v maili hodil priamo na danú správu v konverzácii, teraz to nefunguje. A včera som zas dostala dve odpovede na moje inzeráty a v konverzácii nie sú, je to dosť blbé, lebo som písala na rovnaký tovar a teraz sa nejdem dopátrať, ktorá mamina mi odpovedala. A celkom nerozumiem kolegyni čo píše o "Čítaj správy", lebo je to tam logické - je v tom celá konverzácia, čo uvidím v inzeráte? nič.

Takto sme to namali spravene, ze by link z e-mailu odkazoval priamo ne spravu v konverzaci, to sa mylite. Bol tam len odkaz na inzerat a ten je tam aj teraz. Ked ste dostali odpovede na inzeraty nepisal Vam uzivatel uz priamo odpoved na e-mail? Alebo prva reakcia na Vas inzerat Vam prisla len na e-mail a do konverzacii na babybazar.sk nie?
Obrázok užívateľa
Moje inzeráty

od admin » Uto Júl 20, 2010 7:00 pm

lubica2403 píše:Pridávam môj postreh
Očakávala som netrpezlivo zmenu v správach, ale som dosť sklamaná.
Napr. kliknem na správu (musím kliknúť,ináč ju neuvidím) a dočítam sa, že záujemca potrebuje nejakú podrobnejšiu informáciu k môjmu inzerátu. Nemám žiaľ možnosť okamžite ísť vec premerať, pozrieť a pod., nechám si to na neskôr.Ibaže správa mi už zostane označená ako prečítaná.
A toto bol problém aj predtým. Takže pre mňa sa vlastne nič k lepšiemu nezmenilo. Pomohlo by , keby bola nejaká možnosť označiť si správy ako "prečítaná" alebo neprečítaná", prípadne "vybavená-nevybavená"
Takto zas mám v tom chaos a keď už raz na správu kliknem, nemám možnosť sa k nej jednoducho vrátiť,ale musím si niekde do zošita poznačiť, že ešte musím túto vec pozrieť. Takže súhlasím s tými, čo píšu,že zmena nebola krokom vpred

Tuto vec sme tam mali nastavenu, ale nevedeli sme kolko uzivatelov by to takto chcelo mat, nakoniec sme sa rozhodli to tam nedat. Ak nam viac uzivatelov napise ze by to tam chcelo mat nie je problem to tam hodit. Pre niekohoto moze byt zase kliknutie navyse...takze neviem prave preto sme to tam nedali.
Obrázok užívateľa
Moje inzeráty

od myskym » Uto Júl 20, 2010 7:02 pm

admin píše:Viem o ktorej stranke hovorite, ale podla nas je to tam strane neprehladne, schvelne sme to tam nedali,lebo touto cestou sme nechceli ist. Uz teraz niektori uzivatelia pisu, ze oproti starym spravam je to neprehladne nechapem preco, ked je tam este menej info ako tam bolo pred tym. Aj keby sme to tam napratali, povedzte kam by ste to chceli dat? Akceptujem, ze ked predavate viacej rovnakeho tovaru, bola by tato info pre Vas uzitocna, ale podla nasho nazoru sa to strane zneprehladni. Co sa tyka odkazov pod "Čítaj správy" , mozeme ich zmensit a posunut trochu nizsie.

Na "tej" stránke je to podľa môjho názoru maximálne prehľadné. Nájdem tam všetko, čo potrebujem a veľmi rýchlo. A to bez zbytočného rozklikávania. Stačí rolovať. Nie celkom potrebné správy môžem zmazať ale ešte 30 dní sa k ním môžem vrátiť a odpovedať. Na BB sa už po vymazaní odpovedať nedá. Aj keď je správa ešte vo vymazaných. Tiež ak chcem zadať referenciu, tak si musím všetky správy od kupujúcich nechať medzi aktuálnymi správami až do času, keď sa mi zákazník ozve, že balík v poriadku dorazil. Ak by som správu zmazala po odoslaní balíčka (ako to mám vo zvyku na "tej" stránke), tak už referenciu zadať nemôžem. Ak nazývate nové konverzácie prehľadnejšími ako boli staré správy, tak nechápem, čo sa na nich nepáči ostatným? Tým myslím, že táto Vaša novinka pobúrila nie len mňa, ale viacerých užívateľov tejto stránky. Pracujem rovnako aj s "tou" stránkou a teda myslím, že môžem posúdiť ten rozdiel.
Obrázok užívateľa
Moje inzeráty

PredchádzajúciĎalší

Vymazať všetky cookies fóra
Súbory cookie nám pomáhajú poskytovať služby. Používaním našich služieb vyjadrujete súhlas s tým, že používame súbory cookie. Ďalšie informácie Zatvoriť