Nemáte zapnutý JavaScript alebo ho Váš prehliadač nepodporuje. Zapnutý javascript je potrebný na správne fungovanie portálu babybazar.sk.

Ak Váš prehliadač nepodporuje JavaScript použite prosím iný (Firefox, Google Chrome, Opera, Internet Explorer).

O portáli BabyBazar.sk - konverzácie

Témy týkajúce sa nášho portálu. Čo vylepšiť? Čo Vám tu chýba, vadí?

od alex » Uto Júl 20, 2010 7:06 pm

zmazané konverzácie sa dajú obnoviť a tym padom môžete zadať aj referenciu, resp. referencia sa da zadať aj v zmazanych konverzaciach
Naposledy upravil alex dňa Uto Júl 20, 2010 7:22 pm, celkovo upravené 1
Obrázok užívateľa
Moje inzeráty

od lubica2403 » Uto Júl 20, 2010 7:08 pm

Myslím,že aj v tejto diskusii viacerí napísali niečo v podobnom znení - stačilo upraviť staré správy tak,aby sa dali označiť správy prečítané a neprečítané

Napr tu,alebo v ďalších príspevkoch
citujem:

"Alebo - nemôže sa dať na úvodnú stránku hlasovanie, kde by sa mamičky vyjadrili, čo im viac vyhovuje, či zlepšenie pôvodných správ alebo takéto nepodarené inovácie? Veď predsa stačilo ku každej správe dať políčko na zaškrtnutie "označiť správu ako prečítanú" a tým pádom mohli byť tie neprečítané naďalej červené až do prečítania."
Obrázok užívateľa
Moje inzeráty

od admin » Uto Júl 20, 2010 7:32 pm

lubica2403 píše:Myslím,že aj v tejto diskusii viacerí napísali niečo v podobnom znení - stačilo upraviť staré správy tak,aby sa dali označiť správy prečítané a neprečítané

Napr tu,alebo v ďalších príspevkoch
citujem:

"Alebo - nemôže sa dať na úvodnú stránku hlasovanie, kde by sa mamičky vyjadrili, čo im viac vyhovuje, či zlepšenie pôvodných správ alebo takéto nepodarené inovácie? Veď predsa stačilo ku každej správe dať políčko na zaškrtnutie "označiť správu ako prečítanú" a tým pádom mohli byť tie neprečítané naďalej červené až do prečítania."

Nie nebolo to tak jednoduche. Museli sme prekopat cely system od zakladov, nakolko sa nedalo na tom stavat, ale porozmyslame - na zakalde Vasich poziadaviek - ako tie spravy vylepsit.
Obrázok užívateľa
Moje inzeráty

od lubica2403 » Uto Júl 20, 2010 7:36 pm

Nikde netvrdím,že to bolo alebo je jednoduché.Len som chcela povedať,že tú istú požiadavku majú aj ďalší užívatelia a že to bol dosť výrazný nedostatok pôvodných správ, ktorý viedol k tomu, že sme očakávali zmenu. Zmena je tu, pôvodný nedostatok zostal.
Obrázok užívateľa
Moje inzeráty

od admin » Uto Júl 20, 2010 8:27 pm

Mylite sa, zmena sa stala. Ked si precitate jednu spravu ostatne su stale cervene. Vy chcete inu vec, aby aj po precitani spravy bola moznost, aby sprava zostala neprecitana. To su 2 rozdielne veci. Samozrejme je mozne to spravit tak ako pisete Vy, ale zase dost casto sa stava, ze komunikacia konci spravou, na ktoru uz netreba odpovedat (podakovanie, alebo nieco podobne.) Myslime, ze uzivatelia ked uz spravu raz precitaju aj na nu odpovedia, nechcu, alebo nebudu na nu reagovat. A tym padom tu spravu chcu mat automaticky ako precitanu. Preto sme aj zvolili tuto moznost. Ak by bolo viacej uzivatelov za to, aby to bolo tak ako pisete nemame s tym najmensi problem takto to spravit, ale mame za to, ze zase niekto moze namietat, ze tam bude klik navyse ...... ako sa hovori 100 ludi 100 chuti.
Obrázok užívateľa
Moje inzeráty

od lubica2403 » Uto Júl 20, 2010 8:45 pm

OK, budem dúfať, že to budú chcieť aj ďalší užívatelia
Obrázok užívateľa
Moje inzeráty

od lubica2403 » Uto Júl 20, 2010 8:54 pm

A nejde to tak, že tam nemusí byť automaticky klik navyše, že len keď niekto chce, zaklikne možnosť "presunúť do neprečítaných,nevybavených"... a pod.?
Ak nezaklikne, automaticky sa správa označí ako prečítaná.
Obrázok užívateľa
Moje inzeráty

od lubasimo » Uto Júl 20, 2010 9:46 pm

admin píše:
lubasimo píše:Ešte mám problém, že v minulosti ma odkaz v maili hodil priamo na danú správu v konverzácii, teraz to nefunguje. A včera som zas dostala dve odpovede na moje inzeráty a v konverzácii nie sú, je to dosť blbé, lebo som písala na rovnaký tovar a teraz sa nejdem dopátrať, ktorá mamina mi odpovedala. A celkom nerozumiem kolegyni čo píše o "Čítaj správy", lebo je to tam logické - je v tom celá konverzácia, čo uvidím v inzeráte? nič.

Takto sme to namali spravene, ze by link z e-mailu odkazoval priamo ne spravu v konverzaci, to sa mylite. Bol tam len odkaz na inzerat a ten je tam aj teraz. Ked ste dostali odpovede na inzeraty nepisal Vam uzivatel uz priamo odpoved na e-mail? Alebo prva reakcia na Vas inzerat Vam prisla len na e-mail a do konverzacii na babybazar.sk nie?

Neviem už som z toho zblbnutá :))) Ale dnes poobede prišli do konverzácie 2 správy a v maili zasa nič. Záleží aj na tom aký netový prehlidač používam?
Obrázok užívateľa
Moje inzeráty

od alex » Uto Júl 20, 2010 9:49 pm

lubasimo píše:Neviem už som z toho zblbnutá :))) Ale dnes poobede prišli do konverzácie 2 správy a v maili zasa nič. Záleží aj na tom aký netový prehlidač používam?

myslíte úplne nové správy alebo len ďalšie ako odpovede?
Obrázok užívateľa
Moje inzeráty

od martinka74 » Uto Júl 20, 2010 9:53 pm

No mne sa tieto konverzacie tiez moc nepacia,ale vsetko mi chodi aj na mail uplne v pohode ,tak ako predtym.
Obrázok užívateľa
Moje inzeráty

od lubasimo » Uto Júl 20, 2010 10:16 pm

alex píše:
lubasimo píše:Neviem už som z toho zblbnutá :))) Ale dnes poobede prišli do konverzácie 2 správy a v maili zasa nič. Záleží aj na tom aký netový prehlidač používam?

ďalšie odpovede
Obrázok užívateľa
Moje inzeráty

od admin » Uto Júl 20, 2010 10:26 pm

lubasimo píše:
alex píše:

ďalšie odpovede

To nie je chyba. Treba si nastavit v "Upravit moj profil", aby Vam vsetky spravy chodili aj na e-mail.
Obrázok užívateľa
Moje inzeráty

od tlusty » Str Júl 21, 2010 12:57 pm

pripajam sa k tym co im nechodia spravy na mail, v konverzacii som mala 1 spravu a na mail mi nedoslo nic, v profiloch mam nastavene, aby mi spravy chodili na mail, co s tym
Obrázok užívateľa
Moje inzeráty

od admin » Str Júl 21, 2010 1:26 pm

tlusty píše:pripajam sa k tym co im nechodia spravy na mail, v konverzacii som mala 1 spravu a na mail mi nedoslo nic, v profiloch mam nastavene, aby mi spravy chodili na mail, co s tym

Teraz sme Vam poslali 2 testovacie spravy, v Moje konverzacie ich mate. Prisli Vam aj na e-mail alebo nie?
Obrázok užívateľa
Moje inzeráty

od tlusty » Str Júl 21, 2010 1:49 pm

v konverzaciach su, na mail mi nedoslo nic
Obrázok užívateľa
Moje inzeráty

PredchádzajúciĎalší

Vymazať všetky cookies fóra
Súbory cookie nám pomáhajú poskytovať služby. Používaním našich služieb vyjadrujete súhlas s tým, že používame súbory cookie. Ďalšie informácie Zatvoriť