Nemáte zapnutý JavaScript alebo ho Váš prehliadač nepodporuje. Zapnutý javascript je potrebný na správne fungovanie portálu babybazar.sk.

Ak Váš prehliadač nepodporuje JavaScript použite prosím iný (Firefox, Google Chrome, Opera, Internet Explorer).

Nakupovanie – obchody, reklamácie - viete poradit?

viete poradit?

od katrakova » Str Júl 14, 2010 10:18 pm

chcela by som sa zaregistrovat na slovenskom nexte,ale mi akosi nejde :roll: ,poradite?
Obrázok užívateľa
Moje inzeráty

Re: viete poradit?

od merysan » Pia Sep 03, 2010 1:27 pm

[Dobry viete poradit neviem vkladat inzerati na babybazar preco????
Obrázok užívateľa
Moje inzeráty

Re: viete poradit?

od mimuscha » Pia Sep 03, 2010 1:52 pm

katrakova píše:chcela by som sa zaregistrovat na slovenskom nexte,ale mi akosi nejde :roll: ,poradite?
to je aj slovenský next?som nevedela :)
Obrázok užívateľa
Moje inzeráty

od sandras » Pia Sep 03, 2010 2:20 pm

slovenský nie je, je medzinárodný ... http://www.nextdirect.com/sk/en/
ale neopaltí sa tam nič nakupovať, je to ovela drahšie ako NEXT v UK, niektoré veci aj o 80% :(
Obrázok užívateľa
Moje inzeráty

od mimuscha » Pia Sep 03, 2010 2:50 pm

sandras píše:slovenský nie je, je medzinárodný ... http://www.nextdirect.com/sk/en/
ale neopaltí sa tam nič nakupovať, je to ovela drahšie ako NEXT v UK, niektoré veci aj o 80% :(
ja pre drobca zvyknem obj. na www.next.co.uk cez kočky na mimibazare :)
Obrázok užívateľa
Moje inzeráty

od martinka74 » Pia Sep 03, 2010 4:21 pm

mimuscha píše:
sandras píše:slovenský nie je, je medzinárodný ... http://www.nextdirect.com/sk/en/
ja pre drobca zvyknem obj. na www.next.co.uk cez kočky na mimibazare :)

Aj ja to tak robim,ale uz sa ani to moc neoplati,na vela veciach to uz nerobi rozdiel ani 1E v porovnani s kamennym obchodom v Ba.
Obrázok užívateľa
Moje inzeráty

od martinka74 » Pia Sep 03, 2010 4:25 pm

A teraz otvorili aj Debenhams a Marks& Spencer kids,tak Next bude mat vazne problemy na Slovensku,maju tam cim dalej tym menej tovaru.
Obrázok užívateľa
Moje inzeráty

od sandras » Pia Sep 03, 2010 4:44 pm

a som teraz bola zhodou okolností v BA v NEXTe a až tak ma tam veci neohúrili, tešila som sa, že deťom niečo kúpim, no nakoniec som nekúpila vôbec nič. V pomere cena a kvalita nič moc... Jesnnú bundu som dcere nakoniec kupila krásnu v CA a synovi som kupila vecičky na jeseň v TAKKO.
Obrázok užívateľa
Moje inzeráty

od martinka74 » Pia Sep 03, 2010 5:21 pm

Presne to iste hovorim aj ja nic tam nemaju.Celkom pekne veci mali v tom Mark&Spencer.A to iste Hm,odkedy je na Slovensku nic tam nemaju.Ked som sa niekedy musela do HM trepat do Rakuska,vzdy som tam nakupila plne tasky,teraz sem tam nejaku ciapku alebo pyzamko.
Obrázok užívateľa
Moje inzeráty

od sandras » Pia Sep 03, 2010 5:31 pm

martinka74 píše: A to iste Hm,odkedy je na Slovensku nic tam nemaju. Ked som sa niekedy musela do HM trepat do Rakuska,vzdy som tam nakupila plne tasky,teraz sem tam nejaku ciapku alebo pyzamko.

a nie je to aj tým, že už mame dostatok kvalitného a pekného tovaru a človek začína byť prirodzene náročnejší ???

Ja HM vôbec nemusím a ani tam nechodievam, kedže male veci pre chlapcov tam pekné nemajú (všetko príliš tmavé, smrtkové a spidermanové :roll: ) a väčšie dievčenské su zvyčajne strašne vyzývavé a predražené. Marks & Spencers som ešte velmi netestovala, bola som tam kedysi pozrieť v ostrave, ale nekupovala som nič. Ale mam rada C&A, v poslednej dobe sme tam nakúpili velmi dobre a niektoré vecičky aj z TAKKO, prípadne si potrpím na polské luxusné značky WOJCIK a mmDadak. V polsku ešte chodím do takého obchodíku 5-10-15, neviem, či je to nejaká ich sieť, alebo maju obchody aj inde, no mavaju tam krasne veci na bežné nosenie a aj pre chlapcov krásne žiarivé farby - tyrkysovú, oranžovú, peknú zelenú. http://sklep.51015kids.eu/
Obrázok užívateľa
Moje inzeráty

od martinka74 » Pia Sep 03, 2010 6:07 pm

Na 100% musim suhlasit,to HM je fakt morbidne.Tiez mam na detickach rada farebne veci, s tmavych farieb tak maximalne cokohnedu.Lebkove,spidermenovske,Cars atd. vobec nenosime.Polske znacky nepoznam vobec,od nas je do Polska daleko,ale zvyknem objednavat veci z Usa ako Gap,Old Navy, Ralph Lauren a potom chodim do Viedne ked je vypredaj a luxusne znacky ako je Timberland,Ralph Lauren,Donna Karan,TH tam stoja ako veci u nas v C&A alebo to fantasticke H&M.

Nepoznate nahodou znacku Mariquita,neviem ci to nie je polske,videla som to predavat na MMB a celkom sa mi tie veci pacili.A este Topolino.Nikdy som to nemala,na fotkach vyzeraju super aj ceny fajn,len sa bojim aby to nebol nejaky smejd.
Obrázok užívateľa
Moje inzeráty

od martinka74 » Pia Sep 03, 2010 6:10 pm

Mrkla som tu stranku,pekne veci ,niektore mi pripominaju Benetton.
Obrázok užívateľa
Moje inzeráty

od mimuscha » Pia Sep 03, 2010 6:14 pm

Martinka Topolino má krásne veci,ale nenormálne drahé.ja zvykne z Nextu objednávať 2-pack a 3-pack tričká,tie sú super a za dobrú cenu a mikinky.H&M majú zasa dobré rifličky a nohavky pre drobcov-ale to zvyknem chodiť kupovať do BA.Mňa len štve tesco-Cherokee,kopec oblečka na dievčatká a pre chlapcov žiadny výber :evil:
Obrázok užívateľa
Moje inzeráty

od martinka74 » Pia Sep 03, 2010 6:18 pm

mimuscha píše:Martinka Topolino má krásne veci,ale nenormálne drahé.ja zvykne z Nextu objednávať 2-pack a 3-pack tričká,tie sú super a za dobrú cenu a mikinky.H&M majú zasa dobré rifličky a nohavky pre drobcov-ale to zvyknem chodiť kupovať do BA.Mňa len štve tesco-Cherokee,kopec oblečka na dievčatká a pre chlapcov žiadny výber :evil:

Tiez 100% pravda.U nas v PK je male Tesco ,pre dievcatka nadherne veci od vymyslu sveta a pre chlapcov absolutne nic,nechapem.A teraz Cherokee strasne kopíruje Next.Som rada ked sa mi tam obcas podari kupit nejake to tricenko na doma.Skoda,lebo maju fakt pekne vecicky ,aspon pre baby a miminka.
Obrázok užívateľa
Moje inzeráty

od martinka74 » Pia Sep 03, 2010 6:20 pm

Nohavice drobcovi kupujem rada v Zare,lebo on potrebuje take strasne uzucke,ale maju vysoke ceny,za rifle pytaju aj 29 E,co je fakt dost.
Obrázok užívateľa
Moje inzeráty

Ďalší

Vymazať všetky cookies fóra
Súbory cookie nám pomáhajú poskytovať služby. Používaním našich služieb vyjadrujete súhlas s tým, že používame súbory cookie. Ďalšie informácie Zatvoriť