martinka74 píše: A to iste Hm,odkedy je na Slovensku nic tam nemaju. Ked som sa niekedy musela do HM trepat do Rakuska,vzdy som tam nakupila plne tasky,teraz sem tam nejaku ciapku alebo pyzamko.
a nie je to aj tým, že už mame dostatok kvalitného a pekného tovaru a človek začína byť prirodzene náročnejší ???
Ja HM vôbec nemusím a ani tam nechodievam, kedže male veci pre chlapcov tam pekné nemajú (všetko príliš tmavé, smrtkové a spidermanové

) a väčšie dievčenské su zvyčajne strašne vyzývavé a predražené. Marks & Spencers som ešte velmi netestovala, bola som tam kedysi pozrieť v ostrave, ale nekupovala som nič. Ale mam rada C&A, v poslednej dobe sme tam nakúpili velmi dobre a niektoré vecičky aj z TAKKO, prípadne si potrpím na polské luxusné značky WOJCIK a mmDadak. V polsku ešte chodím do takého obchodíku 5-10-15, neviem, či je to nejaká ich sieť, alebo maju obchody aj inde, no mavaju tam krasne veci na bežné nosenie a aj pre chlapcov krásne žiarivé farby - tyrkysovú, oranžovú, peknú zelenú.
http://sklep.51015kids.eu/