Nemáte zapnutý JavaScript alebo ho Váš prehliadač nepodporuje. Zapnutý javascript je potrebný na správne fungovanie portálu babybazar.sk.

Ak Váš prehliadač nepodporuje JavaScript použite prosím iný (Firefox, Google Chrome, Opera, Internet Explorer).

Nakupovanie – obchody, reklamácie - Idem na svadbu,neviem kde si kupit saty :(

od Jenny794613 » Štv Sep 16, 2010 8:41 pm

Janka81 píše:
Jenny794613 píše:NO a mam dalsi problemik :D

Mala som dlhu ofinku tak som sa opovazila si ju sama ostrihat co moc lutujem lebo som si ju ostrahala priliz priliz kratko... ked si ju chcem dat hore do sponky tak potrebujem kilo laku aby tie malinke casti drzali hore...

lenze na tu svadbu to tak nemozem mat je to velmi skarede tak kazd ymi to aj hovri :(( ze to co mas na hlave ?:D

a netusm co s tym ... ak niekto nieco mi povie poradit ... pocula som aj o umelych ofinach ale to uz asi nestihnem kupit jedine ze by osm si to kupila zajtra v nejakom obchode ale ani neviem kde take maju :(

Jen,ved si ju nevypínaj,ved ofinky sa nosia..či?? :wink:

tato je taka ...dost nepodarena :((( je velmi kratka az je to nepekne :( ale uz som pokukala na youtube nejake triky - how to fix too short bangs

velmi uzitocne rady a sposoby ako nato som nasla :) takze nieco vymyslim urcite :)
Obrázok užívateľa
Moje inzeráty

od Janka81 » Štv Sep 16, 2010 9:55 pm

Tak držím palce a pošli foto :wink: :wink: :wink:
Obrázok užívateľa
Moje inzeráty

od Jenny794613 » Pia Sep 17, 2010 12:25 am

Janka81 píše:Tak držím palce a pošli foto :wink: :wink: :wink:

Dakujem velmi pekne :) urcite budu nejake fotky potom ich dam sem ako inzeratiky :)
Obrázok užívateľa
Moje inzeráty

Predchádzajúci

Vymazať všetky cookies fóra
Súbory cookie nám pomáhajú poskytovať služby. Používaním našich služieb vyjadrujete súhlas s tým, že používame súbory cookie. Ďalšie informácie Zatvoriť