Nemáte zapnutý JavaScript alebo ho Váš prehliadač nepodporuje. Zapnutý javascript je potrebný na správne fungovanie portálu babybazar.sk.

Ak Váš prehliadač nepodporuje JavaScript použite prosím iný (Firefox, Google Chrome, Opera, Internet Explorer).

Nakupovanie – obchody, reklamácie - Otras,hrôôza:((

od 17zuzka6 » Pia Feb 25, 2011 9:45 am

Len nechapem,preco stale tvrdi,ze tie vecicky su krasne...toto vazne nechapem..z toho balika by boli pouzitelne dve tricka a jedne kratasky..a to je vsetko...a je tam asi 30 veci...
Obrázok užívateľa
Moje inzeráty

od martinka74 » Pia Feb 25, 2011 10:09 am

alex píše:Ale to niesu vymyslene pravdila. Veď ani do obchodu neprídete po peniaze s tým, že potom donesiete tovar
Všade to tak funguje či sa jedná o kamenný obchod ale obchod internetový, najprv sa vracia tovar až následne platba.

No ja som nastastie vracala tovar len 2x a kedze pochybila predavajuca,poslala prva peniaze uplne bez problemov,treba to brat aj z druhej strany,ked platite za tovar tiez ho nemate, platite za nieco co Vam ma prist,takze je hlupost porovnavat to s kamennym obchodom.
Obrázok užívateľa
Moje inzeráty

od alex » Pia Feb 25, 2011 10:46 am

martinka74 píše:No ja som nastastie vracala tovar len 2x a kedze pochybila predavajuca,poslala prva peniaze uplne bez problemov,treba to brat aj z druhej strany,ked platite za tovar tiez ho nemate, platite za nieco co Vam ma prist,takze je hlupost porovnavat to s kamennym obchodom.

ja sa nebudem hádať ale je to normálny chod nákup-predaj, všade to tak funguje. Osobne som kúpila raz foťák cez net, prišiel nefunkčny a taktiež som ho posielala prva (ani ma nenapadlo pýtať peniaze popredu, aj keď oni pochybili a suma nebola mala). Jednoducho to tak funguje.
Obrázok užívateľa
Moje inzeráty

od martinka74 » Pia Feb 25, 2011 10:59 am

Tu je to bazar,je to vsetko o vzajomnej dohode.
Obrázok užívateľa
Moje inzeráty

od Janka81 » Pia Feb 25, 2011 4:37 pm

alex píše:
martinka74 píše:No ja som nastastie vracala tovar len 2x a kedze pochybila predavajuca,poslala prva peniaze uplne bez problemov,treba to brat aj z druhej strany,ked platite za tovar tiez ho nemate, platite za nieco co Vam ma prist,takze je hlupost porovnavat to s kamennym obchodom.

ja sa nebudem hádať ale je to normálny chod nákup-predaj, všade to tak funguje. Osobne som kúpila raz foťák cez net, prišiel nefunkčny a taktiež som ho posielala prva (ani ma nenapadlo pýtať peniaze popredu, aj keď oni pochybili a suma nebola mala). Jednoducho to tak funguje.

je to pravda,že to tak všade funguje a čo sa týka tých škaredých vecí,je úplne jedno,či ich dotyčná pani,čo ich kúpila má,alebo nemá-malinká ich nosiť zjavne nebude,ved je to hrôza :roll:

nech to pošle predávajúcej a tá jej následne vráti peniaze..keby to boli kvalitné veci a ja bola na predávajúcu kvôli zavádzaniu naštvaná,možno by som reagovala inak,ale v tomto prípade je to jedno,ak kupujúca veci pošle ako prvá,pretože nemajú žiadnu hodnotu a už ju predávajúca ani viac "ogabať" nemôže :evil:
Obrázok užívateľa
Moje inzeráty

od 17zuzka6 » Pia Feb 25, 2011 7:03 pm

Aj tak jej to neviem poslat,lebo z tej tasky v com mi to poslala neviem precitat adresu a svoju mi nechce napisat..uz ju ppytam druhy den!!!!! :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil:
Obrázok užívateľa
Moje inzeráty

od kriskovalud » Pia Feb 25, 2011 7:54 pm

jeminecku co je trapna ved tie veci su na grcku a este aj problemy robi nie aby ticho cusala a vyriesime to sami dve ale .....
niektory ozaj nemaju nie chrbtovu kost ale kostnu dren :lol:
Obrázok užívateľa
Moje inzeráty

od Janka81 » Pia Feb 25, 2011 8:40 pm

17zuzka6 píše:Aj tak jej to neviem poslat,lebo z tej tasky v com mi to poslala neviem precitat adresu a svoju mi nechce napisat..uz ju ppytam druhy den!!!!! :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil:

jéémine,to je fakt prípad :roll: :roll: :roll: :roll: :roll: skúste požiadať admina,aby ju kontaktoval on,alebo dal Vám na nu kontakt,ak ho ovšem má :idea:

Ja som myslela,že Vám chce vrátiť peniaze a veci berie naspäť :evil:
Obrázok užívateľa
Moje inzeráty

od Janka81 » Pia Feb 25, 2011 8:41 pm

kriskovalud píše:jeminecku co je trapna ved tie veci su na grcku a este aj problemy robi nie aby ticho cusala a vyriesime to sami dve ale .....
niektory ozaj nemaju nie chrbtovu kost ale kostnu dren :lol:

no čo Ti poviem Ludka :roll: :roll: :roll: :roll: škoda sa vyjadrovať,lebo šlusne by to asi nebolo :wink:
Obrázok užívateľa
Moje inzeráty

od Janka81 » Pia Feb 25, 2011 8:43 pm

inak ved dotyčná má zaplatený Silver,pokial sa nemýlim-je mi divné,že by bola až taká nespoľahlivá :roll: :?: a admin adresu určite bude mať+ meno atd..no skúste,ked Vás tak odžubkala...
Obrázok užívateľa
Moje inzeráty

od 17zuzka6 » Pia Feb 25, 2011 8:58 pm

no ona mi napisala,ze som trapna a ze jej to mam poslat na dobierku naspat...ale ja som chcela aby mi peniaze vratila na ucet a odvtedy sa neozvala a este adresu viem precitat,ale jej priezvisko neviem precitat....ja som to chcela vyriesit len medzi nami dvoma,ale ona mi napisala,ze nevie o com hovorim,ze som tie vecicky kupila za "naozaj dobru cenu" a ze mi praje vsetko dobre...a toto ma nastartovalo!!!! :twisted: :evil: :evil: :evil: :evil:
Obrázok užívateľa
Moje inzeráty

od kicita2 » Pia Feb 25, 2011 9:18 pm

malickoval???Rozmýšlala som odkial poznám tento nick:-)tak som si nanu klikla a hned mi vyhodilo,že ju mám uloženú ako nespolahlivú!!!Mne napísala,že hladá mamičku na stály odber detského oblečenia a hned si rezervovala u mna 2 detské zimné overaly.Tak som jej navrhla,že jej pribalím aj nejaké oblečenie pre malého.O 3dni mi na to napísala,či nemám aj náhodou topánočky,nejaké súpravky,pyžamko!Tak som jej napísala,že v tej velkosti nemám.Ödvtedy sa mi vobec už neozvala,aj napriek tomu,že tie overaly mala už rezervované.O jeden overal som už mala záujemkynu,tak preto som ju zase kontaktovala,či si ich teda vezme,alebo nie,ale už sa mi neozvala a tá maminka,ktorá mala záujem si vybrala iný.Tak som si ju uložila ako nespolahlivú!Takže aj ja sa pridávam k maminkám,ktoré mali snou zlú skúsenost!!!
Obrázok užívateľa
Moje inzeráty

od Janka81 » Pia Feb 25, 2011 9:28 pm

17zuzka6 píše:no ona mi napisala,ze som trapna a ze jej to mam poslat na dobierku naspat...ale ja som chcela aby mi peniaze vratila na ucet a odvtedy sa neozvala a este adresu viem precitat,ale jej priezvisko neviem precitat....ja som to chcela vyriesit len medzi nami dvoma,ale ona mi napisala,ze nevie o com hovorim,ze som tie vecicky kupila za "naozaj dobru cenu" a ze mi praje vsetko dobre...a toto ma nastartovalo!!!! :twisted: :evil: :evil: :evil: :evil:

podla mna to bude nejaká Maličková L-Lena,Ludmila,Lucia??ale to je jedno,ked nechce poslať peniaze na účet :cry: poslať jej to dobierkou a neprevezme to,je daľšie mrhanie peniazmi!!ona Vám posielala dobierkou tiež??
Obrázok užívateľa
Moje inzeráty

od Janka81 » Pia Feb 25, 2011 9:31 pm

kicita2 píše:malickoval???Rozmýšlala som odkial poznám tento nick:-)tak som si nanu klikla a hned mi vyhodilo,že ju mám uloženú ako nespolahlivú!!!Mne napísala,že hladá mamičku na stály odber detského oblečenia a hned si rezervovala u mna 2 detské zimné overaly.Tak som jej navrhla,že jej pribalím aj nejaké oblečenie pre malého.O 3dni mi na to napísala,či nemám aj náhodou topánočky,nejaké súpravky,pyžamko!Tak som jej napísala,že v tej velkosti nemám.Ödvtedy sa mi vobec už neozvala,aj napriek tomu,že tie overaly mala už rezervované.O jeden overal som už mala záujemkynu,tak preto som ju zase kontaktovala,či si ich teda vezme,alebo nie,ale už sa mi neozvala a tá maminka,ktorá mala záujem si vybrala iný.Tak som si ju uložila ako nespolahlivú!Takže aj ja sa pridávam k maminkám,ktoré mali snou zlú skúsenost!!!

inak toto je SUPER spravené,že to tu vybehne červeným tuším,že uživateľku máme uloženú v nespoľahlivých!!!minule mi to tiež vyskočilo a hned mi trklo,že to je pani XY,s ktorou som nemala dobrú skúsenosť :roll:

naštastie bolo takých na tejto stránke len vééélmi málo za tie skoro 3 roky..nejaké +-2-3....
Tak dík ALEX za túto úpravu :lol: :lol: :lol: :lol:
Obrázok užívateľa
Moje inzeráty

od lidka06 » Pia Feb 25, 2011 10:24 pm

No tak mne stacila ta galerka !! No hroza ludia no co je sbnuta na cisto ci co ??? To mohla rovno pribalit a mop na umyvanie dlazky fuuuuuuuuuuuuj !! Humus kentus filcky bordel ANARCHIA !!! No hnuuuuuuus !! Aka sikovna a za ake peniaze ?!! :x :x :x
Obrázok užívateľa
Moje inzeráty

PredchádzajúciĎalší

Vymazať všetky cookies fóra
Súbory cookie nám pomáhajú poskytovať služby. Používaním našich služieb vyjadrujete súhlas s tým, že používame súbory cookie. Ďalšie informácie Zatvoriť