Nemáte zapnutý JavaScript alebo ho Váš prehliadač nepodporuje. Zapnutý javascript je potrebný na správne fungovanie portálu babybazar.sk.

Ak Váš prehliadač nepodporuje JavaScript použite prosím iný (Firefox, Google Chrome, Opera, Internet Explorer).

Nakupovanie – obchody, reklamácie - prosim o radu reklamacia

prosim o radu reklamacia

od lindda » Ned Máj 08, 2011 9:27 pm

predala som zelhlicku na vlasy bola plne funkcna ale dostala som novu a tuto mi bolo luto vyhodit tak som ju z a5 eu predala pred predajom som ju opakovane skusala ci ide i ked som nemala dovod pretoze mne stale isla v poriadku ani jedniny krat my nehaprovala tak som pobalila poslala pani bola spokojna ale po 4 dnoch ci tak nejako mi pani pise ze zehlicka je nejako hapruje ...
Ja teraz neviem ako reagovat aby sa pani neurazila ale ja som si ista ze bola v poriadku nic v zlom ale fakt teraz neviem ako reagovat :-(
inak obchodik na jednicku :-)
diky za radu
Obrázok užívateľa
Moje inzeráty

Re: prosim o radu reklamacia

od Janka81 » Ned Máj 08, 2011 9:34 pm

lindda píše:predala som zelhlicku na vlasy bola plne funkcna ale dostala som novu a tuto mi bolo luto vyhodit tak som ju z a5 eu predala pred predajom som ju opakovane skusala ci ide i ked som nemala dovod pretoze mne stale isla v poriadku ani jedniny krat my nehaprovala tak som pobalila poslala pani bola spokojna ale po 4 dnoch ci tak nejako mi pani pise ze zehlicka je nejako hapruje ...
Ja teraz neviem ako reagovat aby sa pani neurazila ale ja som si ista ze bola v poriadku nic v zlom ale fakt teraz neviem ako reagovat :-(
diky za radu

podla mna ,ak sa kupujú už používané spotrebiče,treba rátať i s tým,že sa zrovna nám pokazia a to kludne i hned :cry: pani to tiež mohlo spadnúť atd..alebo sa fakt len začala kaziť..je to riziko nákupu niečoho používaného-nie v záruke!žiaľ je to tak..zobrala by som to naspäť asi len od "dobrej" kamošky tu :lol: :lol: :lol:
Obrázok užívateľa
Moje inzeráty

Re: prosim o radu reklamacia

od lindda » Ned Máj 08, 2011 9:55 pm

Janka81 píše:
lindda píše:predala som zelhlicku na vlasy bola plne funkcna ale dostala som novu a tuto mi bolo luto vyhodit tak som ju z a5 eu predala pred predajom som ju opakovane skusala ci ide i ked som nemala dovod pretoze mne stale isla v poriadku ani jedniny krat my nehaprovala tak som pobalila poslala pani bola spokojna ale po 4 dnoch ci tak nejako mi pani pise ze zehlicka je nejako hapruje ...
diky za radu

podla mna ,ak sa kupujú už používané spotrebiče,treba rátať i s tým,že sa zrovna nám pokazia a to kludne i hned :cry: pani to tiež mohlo spadnúť atd..alebo sa fakt len začala kaziť..je to riziko nákupu niečoho používaného-nie v záruke!žiaľ je to tak..zobrala by som to naspäť asi len od "dobrej" kamošky tu :lol: :lol: :lol:

no ved to je ta moja dilema :-( ale dik za radu skusim s anejako s pani dohodnut ja isto nema umyslel kradnutt 5 euro
Obrázok užívateľa
Moje inzeráty

od Janka81 » Pon Máj 09, 2011 2:36 pm

skús jej to takto nejak vysvetliť a ked nepochopí,tak ak je to len tých 5€,tak to radšej zober späť ak chceš..
Obrázok užívateľa
Moje inzeráty

od kriskovalud » Pon Máj 09, 2011 9:16 pm

no ak tebe lindus doma fungovala a pani sa ozve po 4 dnoch tak ja by som to nebrala pretoze mozes a nemusis verit pani ze sa nic nestalo ak by nesuhlasila tak sa dohodnite na polovici cene za vratenia cize 2,50E a bude aj vlk syty a ovca cela :lol:
Obrázok užívateľa
Moje inzeráty

od lindda » Pon Máj 09, 2011 11:22 pm

kriskovalud píše:no ak tebe lindus doma fungovala a pani sa ozve po 4 dnoch tak ja by som to nebrala pretoze mozes a nemusis verit pani ze sa nic nestalo ak by nesuhlasila tak sa dohodnite na polovici cene za vratenia cize 2,50E a bude aj vlk syty a ovca cela :lol:

cafko no to nieje zly napad uvidim ,ze ako to dopadne je to ale fakt divne mne isla a jej iba sem tam ide no vdaka za pomoc :-)
Obrázok užívateľa
Moje inzeráty

od kriskovalud » Uto Máj 10, 2011 10:45 pm

no ak oto dopadlo ako ste sa dohodli??
Obrázok užívateľa
Moje inzeráty

od kriskovalud » Uto Máj 10, 2011 10:46 pm

kriskovalud píše:no ak tebe lindus doma fungovala a pani sa ozve po 4 dnoch tak ja by som to nebrala pretoze mozes a nemusis verit pani ze sa nic nestalo ak by nesuhlasila tak sa dohodnite na polovici cene za vratenia cize 2,50E a bude aj vlk syty a ovca cela :lol:

myslim ze to by bola asi najrozumnejsia dohoda a myslim ze realna aj pre teba aj pre pani :roll:
Obrázok užívateľa
Moje inzeráty

od lindda » Uto Máj 10, 2011 11:10 pm

kriskovalud píše:

myslim ze to by bola asi najrozumnejsia dohoda a myslim ze realna aj pre teba aj pre pani :roll:

pani sa neozvala takze nijako :-)
Obrázok užívateľa
Moje inzeráty

od Janka81 » Str Máj 11, 2011 6:34 pm

no super..asi jej to nejakým zázrakom už funguje-tak to už nerieš :wink: :wink: :wink:
Obrázok užívateľa
Moje inzeráty

od lindda » Str Máj 11, 2011 9:57 pm

Janka81 píše:no super..asi jej to nejakým zázrakom už funguje-tak to už nerieš :wink: :wink: :wink:

uz ma dalsi problem ale uz sa mi nechce ani temu zacinat lebo uz mi je to normalne smiesne :D :evil:
Obrázok užívateľa
Moje inzeráty

od Janka81 » Štv Máj 12, 2011 7:50 am

lindda píše:
Janka81 píše:no super..asi jej to nejakým zázrakom už funguje-tak to už nerieš :wink: :wink: :wink:

uz ma dalsi problem ale uz sa mi nechce ani temu zacinat lebo uz mi je to normalne smiesne :D :evil:

ved pokračuj v tejto :lol: :lol: :lol: no daj... :wink:
Obrázok užívateľa
Moje inzeráty

od erikacy » Štv Máj 12, 2011 8:28 am

Aj ja som zvedavá,čo sa zase udialo :shock: S tými reklamáciami podaktorý dobre skúšajú :-) Mne sa prihodilo to: predala som do susedného mesta autokufor! Pani si bola preň osobne a bola očarená! Po týždni sa mi však ozvala,že boli na jednej dovolenke a kufor teda použili len jeden krát a je akýsi "rozladený" koliečka a neviem čo vraj nieje v poriadku... Ok napísala som do emailu "žiadný problém prídte a doneste kufor,nejako sa to vyrieši" Ten kufor bol od firmy Dedra,takže je tu nárok reklamácie. Keď som napísala však toto,že treba ho vyreklamovať ... od vtedy už sa mi pani neozvala. Čakala totiž vrátenie peňazí hneď vo dverách. Myslím,že to bol tiež len pokus vrátiť späť tovar a zobrať zaň naspäť peniaze :wink: Hnmmm,všelijaký sú ľudia ...
Obrázok užívateľa
Moje inzeráty

od lindda » Štv Máj 12, 2011 10:43 am

Janka81 píše:
lindda píše:

janka mam obavu z hadky a ja sa nechcem rozculovat :evil: :roll:
Obrázok užívateľa
Moje inzeráty

od Janka81 » Štv Máj 12, 2011 6:48 pm

lindda píše:
Janka81 píše:
lindda píše:

janka mam obavu z hadky a ja sa nechcem rozculovat :evil: :roll:

Pani už vie o tejto diskusii???
Obrázok užívateľa
Moje inzeráty

Vymazať všetky cookies fóra
Súbory cookie nám pomáhajú poskytovať služby. Používaním našich služieb vyjadrujete súhlas s tým, že používame súbory cookie. Ďalšie informácie Zatvoriť