Ja teraz neviem ako reagovat aby sa pani neurazila ale ja som si ista ze bola v poriadku nic v zlom ale fakt teraz neviem ako reagovat
inak obchodik na jednicku
diky za radu

lindda píše:predala som zelhlicku na vlasy bola plne funkcna ale dostala som novu a tuto mi bolo luto vyhodit tak som ju z a5 eu predala pred predajom som ju opakovane skusala ci ide i ked som nemala dovod pretoze mne stale isla v poriadku ani jedniny krat my nehaprovala tak som pobalila poslala pani bola spokojna ale po 4 dnoch ci tak nejako mi pani pise ze zehlicka je nejako hapruje ...
Ja teraz neviem ako reagovat aby sa pani neurazila ale ja som si ista ze bola v poriadku nic v zlom ale fakt teraz neviem ako reagovat![]()
diky za radu

Janka81 píše:lindda píše:predala som zelhlicku na vlasy bola plne funkcna ale dostala som novu a tuto mi bolo luto vyhodit tak som ju z a5 eu predala pred predajom som ju opakovane skusala ci ide i ked som nemala dovod pretoze mne stale isla v poriadku ani jedniny krat my nehaprovala tak som pobalila poslala pani bola spokojna ale po 4 dnoch ci tak nejako mi pani pise ze zehlicka je nejako hapruje ...
Ja teraz neviem ako reagovat aby sa pani neurazila ale ja som si ista ze bola v poriadku nic v zlom ale fakt teraz neviem ako reagovat![]()
diky za radu
podla mna ,ak sa kupujú už používané spotrebiče,treba rátať i s tým,že sa zrovna nám pokazia a to kludne i hnedpani to tiež mohlo spadnúť atd..alebo sa fakt len začala kaziť..je to riziko nákupu niečoho používaného-nie v záruke!žiaľ je to tak..zobrala by som to naspäť asi len od "dobrej" kamošky tu
![]()
![]()

kriskovalud píše:no ak tebe lindus doma fungovala a pani sa ozve po 4 dnoch tak ja by som to nebrala pretoze mozes a nemusis verit pani ze sa nic nestalo ak by nesuhlasila tak sa dohodnite na polovici cene za vratenia cize 2,50E a bude aj vlk syty a ovca cela

kriskovalud píše:no ak tebe lindus doma fungovala a pani sa ozve po 4 dnoch tak ja by som to nebrala pretoze mozes a nemusis verit pani ze sa nic nestalo ak by nesuhlasila tak sa dohodnite na polovici cene za vratenia cize 2,50E a bude aj vlk syty a ovca cela

kriskovalud píše:kriskovalud píše:no ak tebe lindus doma fungovala a pani sa ozve po 4 dnoch tak ja by som to nebrala pretoze mozes a nemusis verit pani ze sa nic nestalo ak by nesuhlasila tak sa dohodnite na polovici cene za vratenia cize 2,50E a bude aj vlk syty a ovca cela
myslim ze to by bola asi najrozumnejsia dohoda a myslim ze realna aj pre teba aj pre pani

Janka81 píše:no super..asi jej to nejakým zázrakom už funguje-tak to už nerieš![]()
![]()

lindda píše:Janka81 píše:no super..asi jej to nejakým zázrakom už funguje-tak to už nerieš![]()
![]()
uz ma dalsi problem ale uz sa mi nechce ani temu zacinat lebo uz mi je to normalne smiesne![]()

Janka81 píše:lindda píše:Janka81 píše:no super..asi jej to nejakým zázrakom už funguje-tak to už nerieš![]()
![]()
uz ma dalsi problem ale uz sa mi nechce ani temu zacinat lebo uz mi je to normalne smiesne![]()
ved pokračuj v tejto![]()
![]()
no daj...

lindda píše:Janka81 píše:lindda píše:Janka81 píše:no super..asi jej to nejakým zázrakom už funguje-tak to už nerieš![]()
![]()
ved pokračuj v tejto![]()
![]()
no daj...
janka mam obavu z hadky a ja sa nechcem rozculovat![]()