Nemáte zapnutý JavaScript alebo ho Váš prehliadač nepodporuje. Zapnutý javascript je potrebný na správne fungovanie portálu babybazar.sk.

Ak Váš prehliadač nepodporuje JavaScript použite prosím iný (Firefox, Google Chrome, Opera, Internet Explorer).

Píšte o čom chcete - toto nema chybu

toto nema chybu

od 17zuzka6 » Uto Jan 03, 2012 12:23 pm

maria makulova 28. 12. 2011 o 23:56:57 napisal(a):
DOBRI MILA PANI , VIETE ZIJEM LEN Z MATERZKEHO PRISPEVKU A NEMOZEM SI NIC KUPIT NA SVOJE 3 DETI 10 8 A 18 MESACNU . A PISEM VAM CI BI STE NEBOLA TAKA DOBRA A NIECO NENAZBIERALI NA MOJE DETI VOPRED VAM DAKUJEM LEBO I JA KED MAM UZ NIECO MALE DAM TO TIES TAKIM CO TO POTERBUJU I STOHO MALO SA PODELIM Z LUDMI PROSIM VAS SOM NA TOM FINANCNE TLE A NEMOZEM SI DOVOLIT NA NE NIC KUPIT . VOPRED VAM DAKUJEM....hej hlavna vec,ze ma internet....toto je uz sila s tymito ludmi....
Obrázok užívateľa
Moje inzeráty

od enWia225 » Uto Jan 03, 2012 3:29 pm

Presne tak: hlavne, že má počítač, internet a čas sledovať inzerciu iných...Kebyže je na tom tak zle - namiesto sledovania inzercie - sleduje prácu na doma alebo inú prácu...a nevyhadzuje mesačne za internet a radšej kúpi niečo svojim deťom...
Obrázok užívateľa
Moje inzeráty

od otrida11 » Uto Jan 03, 2012 5:17 pm

INAK, KTO VIE CI TEN PC A AJ INTERNET MA VLASTNY. SVOJ, DOMA... :oops:
MOHLA BY SI JEJ PORADIT, NECH KUKNE DO :arrow: DARUJEM. MOZNO BY SI TAM NIECO VHODNE NASLA... :P
Obrázok užívateľa
Moje inzeráty

Re: toto nema chybu

od lindda » Uto Jan 03, 2012 11:33 pm

17zuzka6 píše:maria makulova 28. 12. 2011 o 23:56:57 napisal(a):
DOBRI MILA PANI , VIETE ZIJEM LEN Z MATERZKEHO PRISPEVKU A NEMOZEM SI NIC KUPIT NA SVOJE 3 DETI 10 8 A 18 MESACNU . A PISEM VAM CI BI STE NEBOLA TAKA DOBRA A NIECO NENAZBIERALI NA MOJE DETI VOPRED VAM DAKUJEM LEBO I JA KED MAM UZ NIECO MALE DAM TO TIES TAKIM CO TO POTERBUJU I STOHO MALO SA PODELIM Z LUDMI PROSIM VAS SOM NA TOM FINANCNE TLE A NEMOZEM SI DOVOLIT NA NE NIC KUPIT . VOPRED VAM DAKUJEM....hej hlavna vec,ze ma internet....toto je uz sila s tymito ludmi....

je z michaloviec?
Obrázok užívateľa
Moje inzeráty

od kalypso » Str Jan 04, 2012 1:28 am

Písala mi,že ma choré dieťa,tuším na srdce.Pýtala si odo mňa veci na dieťa do nemocnice,že jej nemá čo obliecť.Nemajú čo jesť,že nemá na elektrinu a nájom ani na cestu do nemocnice,aby som poslala všetko čo môžem pre deti a aj jej.Známa je hlavne z modrého koníka.Veci potom predáva ďalej.Tuším mám niekde aj jej adresu nie je priamo z Michaloviec,je z okolia konkrétne z Malčic.
Obrázok užívateľa
Moje inzeráty

od kriskovalud » Str Jan 04, 2012 11:47 am

kalypso píše:Písala mi,že ma choré dieťa,tuším na srdce.Pýtala si odo mňa veci na dieťa do nemocnice,že jej nemá čo obliecť.Nemajú čo jesť,že nemá na elektrinu a nájom ani na cestu do nemocnice,aby som poslala všetko čo môžem pre deti a aj jej.Známa je hlavne z modrého koníka.Veci potom predáva ďalej.Tuším mám niekde aj jej adresu nie je priamo z Michaloviec,je z okolia konkrétne z Malčic.

jaj tak tu poznam aj ja pisala mi pred vianocami ze jej vtedy ked boli povodne vsetko vzala voda a ona este do teraz nema poriadne veci pre deti na oblecienie do skoly a aj ona sama by nieco potrebovala ...takze asi nic neposielat
Obrázok užívateľa
Moje inzeráty

od victoriab » Štv Jan 05, 2012 5:17 pm

aj mňa kontaktovala podobná pani, neviem, či tá istá, na bazoši i modrom koníkovi... zas dáka nová móda? :shock:
Obrázok užívateľa
Moje inzeráty

od ivustek » Pia Jan 06, 2012 6:43 pm

www.podajdalej.sk

táto stránka slúži na darovanie zadarmo-iba za poštovné, tak sa treba obrátiť tam. Taktiež všetci, čo chcete niečo darovať. Ja som nepotrebé veci-akékoľvek vždy vyhadzovala do koša, ale zistila som, že niekto ich veľmi rád ešte využije.
Obrázok užívateľa
Moje inzeráty

od mina2901 » Uto Jan 10, 2012 7:19 pm

HEJ,HEJ,PISALA AJ MNE PANI...PYTALA SOM OD NEJ POTVRDENIE-PREFOTIT A POSLAT MAILOM,ABY SOM VERILA,ZE OZAJ JE V NUDZI...NA OBECNOM URADE BY JEJ HO PRESVIETILI...A ZIADNA ODPOVED.TAK ASI JEDNA Z TYCH,CO KLAME! :roll:
Obrázok užívateľa
Moje inzeráty

od natusa » Pia Apr 13, 2012 5:11 pm

to je sila!ja mam tiez tri deti manzelovi nevyplacaju vyplatu a ja som na materkej no nikdy by ma nenapadlo takto zobronit ...ono to chapem ze situlacia sa moze zmenit z mesiaca na mesiac no presne ako pisete ked ma niekto net ...
Obrázok užívateľa
Moje inzeráty

od LuPe33 » Pia Apr 13, 2012 5:57 pm

Mne raz jedna napísala na spoločenské šaty v decembri že či by som jej ich nedarovala lebo ona nemá prácu a má doma 2 male deti...

Tak skoro som odpadla ona nemá prácu a ma deti a chce darovat nove spoločenské šaty, a nakoniec som zistila že je to známa firma v okradaní...
Napíše že je na tom zle a neni vobec...

Nechápem takých ludí :evil:
Obrázok užívateľa
Moje inzeráty

od 22Evka22 » Sob Apr 14, 2012 1:57 pm

No na mk mi tiež dosť často pišu akože mamičky,,ktore nemaju nic,,potrebuju vsetko a ked odpisem,,že veci poslem,,ale nie tie co su v inzerate,,,tak uz nema zaujem.Mamicky,,ktore to naozaj potrebuju chodia na stranku podaj dalej.Sice aj tam su velke podnikatelky,,ale stranka ma ciernu listinu,,takže lahko zistite,,ci ide o mamicku,,ktora to potrebuje naozaj,,alebo o podvodnicku.Sama som jednej mamicke veci darovala osobne a dalsej poslala balik,,za ktory si zaplatila poštovne.Takze ja na taketo spravy na bazaroch nereagujem,,pretože si este vybera co chce a co nie.Ak by bola naozaj v takej nudzi,,je rada za kazdu vec.
Obrázok užívateľa
Moje inzeráty

od dubovcanka » Str Apr 18, 2012 1:38 pm

Nebudem sa tej pani zastávať, lebo je to zrejme dobre známa firma v okrádaní, lae nehádžte všetkých ktorý potrebujú pomoc a majú internet do jedného vreca s tou pani. Internet je väčšinou viazaný na 2 roky a ako tu už je napísané situácia sa zmení z dňa na deň a ak nechcete zaplatiť vysokú pokutu za zrušenie a tým pádom aj možnosť nájsť pomoc. tak si ten internet poctivo platíte ďalej. Druhá možnosť je, že má ten internet v mobile a tiež je viazaná zmluvou. Takže ten kto je v núdzi a má internet ešte nemusí byť podvodník. Na podaj dalej som si prečítala aj takýto prípad a verím, že pani neklame...
Napísať tomu, kto veci daruje je normálne, ale pýtať nové veci zadarmo je jasné špekulantstvo!!!
Obrázok užívateľa
Moje inzeráty

od luckab » Sob Apr 21, 2012 8:35 pm

asi je to tá istá...

[email protected] - [email protected] (neregistrovaná/ý) - Dnes o 14:59
Nová správa
prosim vas pekne ne podarujete slapsej rodinke ten sveter velmi sa paci sinovi spiderman toje jeho oblubena rospravka ja bisomu aj ju kupila ale nemam na postovne zme slapsia rodinka ktora brisla orodini domcek pred nedavnom ovsetko zme prisli teras bivam z malim u sestri odnej vam pisem pomoste prosim vas aspon ten sveter naj ma mali rados velmi bisa potesil prosim vas na kolena
Obrázok užívateľa
Moje inzeráty

od mina2901 » Sob Apr 21, 2012 9:18 pm

kokos :oops:
Obrázok užívateľa
Moje inzeráty

Ďalší

Vymazať všetky cookies fóra
Súbory cookie nám pomáhajú poskytovať služby. Používaním našich služieb vyjadrujete súhlas s tým, že používame súbory cookie. Ďalšie informácie Zatvoriť