Nemáte zapnutý JavaScript alebo ho Váš prehliadač nepodporuje. Zapnutý javascript je potrebný na správne fungovanie portálu babybazar.sk.

Ak Váš prehliadač nepodporuje JavaScript použite prosím iný (Firefox, Google Chrome, Opera, Internet Explorer).

Píšte o čom chcete - alkohol za volantom

Re: alkohol za volantom

od melindi » Pon Sep 01, 2014 3:12 pm

Ja mám šťastie, lebo priatel ma vodičšký. Máme aj auto. On keď ide do mesta kupuje mi všetko.
Ja bývam v Hornom Mýte. To je malá dedina. Má okolo 1000 obývateĺov.
Obrázok užívateľa
Moje inzeráty

od Janka81 » Pon Sep 01, 2014 3:13 pm

melindi píše:Ja mám šťastie, lebo priatel ma vodičšký. Máme aj auto. On keď ide do mesta kupuje mi všetko.
Ja bývam v Hornom Mýte. To je malá dedina. Má okolo 1000 obývateĺov.

Kde to je?? :wink:
Obrázok užívateľa
Moje inzeráty

od melindi » Pon Sep 01, 2014 3:16 pm

Nedaleko od Galanty. Ti bývaš v Trenčíne? V paneláku alebo v rodinnom dome?
Obrázok užívateľa
Moje inzeráty

od Janka81 » Pon Sep 01, 2014 3:18 pm

melindi píše:Nedaleko od Galanty. Ti bývaš v Trenčíne? V paneláku alebo v rodinnom dome?

Tam sme boli kuk v lete..ked sme šli z Vincovho lesa :wink: V paneláku žiaľ..ale kedže som s malým sama,bol by mi dom asi na figu..treba sa o to aj starať a pýta to viac peňazí :wink:
Obrázok užívateľa
Moje inzeráty

od melindi » Pon Sep 01, 2014 3:31 pm

Aj mi byváme v paneláku. V dedinskom nájomnom byte. Ja som bývala v dedine, nedaľeko od Gabčikova. Aj tvoje rodičia bývajú v Trenčíne?
Obrázok užívateľa
Moje inzeráty

od Janka81 » Pon Sep 01, 2014 3:33 pm

melindi píše:Aj mi byváme v paneláku. V dedinskom nájomnom byte. Ja som bývala v dedine, nedaľeko od Gabčikova. Aj tvoje rodičia bývajú v Trenčíne?

Naši boli rozvedení ešte ked som bola malá..a mamina mi zomrela v 2008..mala 64 :( :? Ale s otcom sa občas už teraz stretávam,ale vyrastala som bez neho a ani sme neboli celé roky v kontakte...
Obrázok užívateľa
Moje inzeráty

od Jajus345 » Pon Sep 01, 2014 8:00 pm

Ja byvam v rodinnom dome do mesta kde sú lekári,nakupné centra a ďalšie veci mam cca 40 km,bez vodičku som stratená!!!!!
Obrázok užívateľa
Moje inzeráty

od melindi » Uto Sep 02, 2014 6:19 am

Janka81 píše:
melindi píše:Aj mi byváme v paneláku. V dedinskom nájomnom byte. Ja som bývala v dedine, nedaľeko od Gabčikova. Aj tvoje rodičia bývajú v Trenčíne?

Naši boli rozvedení ešte ked som bola malá..a mamina mi zomrela v 2008..mala 64 :( :? Ale s otcom sa občas už teraz stretávam,ale vyrastala som bez neho a ani sme neboli celé roky v kontakte...

Čo sa stalo? Aj ona mala rakovinu?
Obrázok užívateľa
Moje inzeráty

od Janka81 » Uto Sep 02, 2014 9:00 am

melindi píše:
Janka81 píše:

Čo sa stalo? Aj ona mala rakovinu?

Nie..krátko po 60 ostala nejaká roztržitá a divná..dala som ju časom vyšetriť,lebo sa tomu bránila a nakoniec zistili,že má Alzheimera :( :( :( čo som aj sama predpokladala....no a za pár rokov ju naše zdravotníctvo nechalo na vozíčku priviazanú zomrieť bez liekov..vraj už nesplňala tabuľky :evil: :( Milujem tento štát :lol: :roll:
Ťažko povedať,či by jej bolo lepšie,keby jej lieky nevysadili a žila by,pretože ona prakticky už ničomu nerozumela,nakoľko Ti pri tomto ochorení odumierajú bunky v mozgu..svojim spôsobom je jej lepšie,kde je :( :? ,ale ide o princíp..celý život makala,platila poistenia a dane a načo jej to bolo? :?: :idea: na jedno veľké Ho..o :evil: Celý jej dôchodok prepadol štátu a zdravotníctvo sa na ňu vykašlalo :roll: Je to do plaču a zároveň smiešne :evil: :lol: :roll:
Obrázok užívateľa
Moje inzeráty

od Jajus345 » Štv Sep 04, 2014 7:00 pm

Janka81 ako dlho mala tvoja mama Alzheimera? Švagrovmu otcovi zistili tiež nedávno.....neviem ako sa to prejavovalo u tvojej mamy....ale švagrov otec všetko zabúda :( :( :( hrozne sa mu trasú ruky, ani najesť sa nemôže....najhoršie na tom je, že si nič nepamätá, ani ich mená....jednu otázku opakuje aj 10 krát....síce neviem presne lebo som sa s tým nestretla...vieš mi v krátkosti opísať príznaky tvojej mamy?
Obrázok užívateľa
Moje inzeráty

od Janka81 » Štv Sep 04, 2014 8:36 pm

Jajus345 píše:Janka81 ako dlho mala tvoja mama Alzheimera? Švagrovmu otcovi zistili tiež nedávno.....neviem ako sa to prejavovalo u tvojej mamy....ale švagrov otec všetko zabúda :( :( :( hrozne sa mu trasú ruky, ani najesť sa nemôže....najhoršie na tom je, že si nič nepamätá, ani ich mená....jednu otázku opakuje aj 10 krát....síce neviem presne lebo som sa s tým nestretla...vieš mi v krátkosti opísať príznaky tvojej mamy?

Moju maminu to chytilo niekedy v 2001..vtedy to boli len také nenápadné príznaky..bola roztržitá,občas sa tak divne akoby zamýšlala a na niektorých skôr pôsobila ako na práškoch keby bola...pomalinky sa to prehlbovalo,posielala som ju k lekárovi,ale veľmi sa bránila a stále vravela,že jej nič nie je..no a nakoniec už blúdila ulicami..samozrejme zabúdala a do slova a do písmena ohlúpievala :cry: :( Tak som ju nakoniec dala v nemocnici vyšetriť s podozrením na toto ochorenie a žiaľ sa to potvrdilo..ale to jej už začínalo byť všetko jedno..postupom času si nevedela ani vodu pustiť,zapnúť sporák a uvariť si,či len zohriať a ani len mäso pokrájať..no a samozrejme z roka na rok sa to zhoršovalo,ostala na plienkach a úplne mimo,celé dni som musela byť s nou,až to bolo také zlé,že som ju musela umiestniť do centra soc. služieb,lebo už som to sama s malým dieťaťom na krku nezvládala..no a tam ostala úplne na vozíčku bez ducha,bez života až v 2008 presne na svoje 64. narodeniny zomrela... :cry:
Keby som vtedy mala možnosti a vedomosti,neliečila by som ju liekmi,ktoré jej naše super zdravotníctvo nakoniec aj tak odobralo a nechali ju zomrieť..je kopec alternatívnych liečebných postupov..žiaľ pre moju mamu je už neskoro..nech je jej zem ľahká :|
Obrázok užívateľa
Moje inzeráty

od Jajus345 » Štv Sep 04, 2014 8:54 pm

to mi je fakt ľúto.. :( :( :( táto choroba sa dá fakt liečiť? alebo len pozastaviť? ako dlho sa trápila?
Obrázok užívateľa
Moje inzeráty

od melindi » Pia Sep 05, 2014 6:43 am

Janka81 píše:
Jajus345 píše:Janka81 ako dlho mala tvoja mama Alzheimera? Švagrovmu otcovi zistili tiež nedávno.....neviem ako sa to prejavovalo u tvojej mamy....ale švagrov otec všetko zabúda :( :( :( hrozne sa mu trasú ruky, ani najesť sa nemôže....najhoršie na tom je, že si nič nepamätá, ani ich mená....jednu otázku opakuje aj 10 krát....síce neviem presne lebo som sa s tým nestretla...vieš mi v krátkosti opísať príznaky tvojej mamy?

Moju maminu to chytilo niekedy v 2001..vtedy to boli len také nenápadné príznaky..bola roztržitá,občas sa tak divne akoby zamýšlala a na niektorých skôr pôsobila ako na práškoch keby bola...pomalinky sa to prehlbovalo,posielala som ju k lekárovi,ale veľmi sa bránila a stále vravela,že jej nič nie je..no a nakoniec už blúdila ulicami..samozrejme zabúdala a do slova a do písmena ohlúpievala :cry: :( Tak som ju nakoniec dala v nemocnici vyšetriť s podozrením na toto ochorenie a žiaľ sa to potvrdilo..ale to jej už začínalo byť všetko jedno..postupom času si nevedela ani vodu pustiť,zapnúť sporák a uvariť si,či len zohriať a ani len mäso pokrájať..no a samozrejme z roka na rok sa to zhoršovalo,ostala na plienkach a úplne mimo,celé dni som musela byť s nou,až to bolo také zlé,že som ju musela umiestniť do centra soc. služieb,lebo už som to sama s malým dieťaťom na krku nezvládala..no a tam ostala úplne na vozíčku bez ducha,bez života až v 2008 presne na svoje 64. narodeniny zomrela... :cry:
Keby som vtedy mala možnosti a vedomosti,neliečila by som ju liekmi,ktoré jej naše super zdravotníctvo nakoniec aj tak odobralo a nechali ju zomrieť..je kopec alternatívnych liečebných postupov..žiaľ pre moju mamu je už neskoro..nech je jej zem ľahká :|

Je mi ľuto. Ako zvládneš sama? Kde pracuješ?
Obrázok užívateľa
Moje inzeráty

od Jajus345 » Pia Sep 05, 2014 7:17 am

Janka81...píšeme si tu už nejaký ten čas, ale ako vidím život sa s tebou vôbec nemaznal :( :( :( :( musíš byť veľmi silná žena...a ešte k tomu sa sama staráš o svojho synčeka.....ja by som ťa prihlásila ako niekedy boli ankety mama roka :D :D :D
Obrázok užívateľa
Moje inzeráty

od melindi » Pia Sep 05, 2014 7:57 am

Áno, Jajus máš pravdu. Janka je mama roka, mama babybazáru.
Ja by som bez priateľa bola stratená.
Obrázok užívateľa
Moje inzeráty

PredchádzajúciĎalší

Vymazať všetky cookies fóra
Súbory cookie nám pomáhajú poskytovať služby. Používaním našich služieb vyjadrujete súhlas s tým, že používame súbory cookie. Ďalšie informácie Zatvoriť