martuskab píše:Takže keď som dobre pochopila máš troch princov.Ja tiež.Najstarší má 12,5 potom 10,5 roka a malý má 8mesiacov.Keď som čakala najmenšieho ľudia na mna divne pozerali,ale mať 3 deti je super![]()
![]()
.

martuskab píše:No a ja mám maminu v Taliansku.

Ďakujem ,že si to tam dopísala za mňa myšlienku.TAk ja už utekám trošku von kým je pekne.adinka33 píše:martuskab píše:No a ja mám maminu v Taliansku.
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
dobréééééé....fakt dobréééééé
![]()
![]()
![]()
no si čítala to o Valeri, zas si ju niekto zastáva a neprečíta si o čo vôbec beží....![]()

to mas pravdu je to fakt super mam tak isto stare ale dievcata a najmladsieho juniora ma pol roka maximalne to tu pred polrokom ozilo uz sa tesim na tieto vianoce zase niekto okrem mna kto veri na jeziska.lebo od mojich bab pocuvam len mami to je trapne!!!nepoznate nahodou tuto vetu?ja ju pocuvam dennemartuskab píše:Takže keď som dobre pochopila máš troch princov.Ja tiež.Najstarší má 12,5 potom 10,5 roka a malý má 8mesiacov.Keď som čakala najmenšieho ľudia na mna divne pozerali,ale mať 3 deti je super![]()
![]()
.

No super.Ďalšia mamina,čo má tri detičky.S mojím najstarším už tiež trepe puberta.Tie otázky ked sa mal malý narodiť a ked som kojila tak on sa hambilnatusa píše:to som rada ze som neni sama zda sa ze dceru chytila puberta presne vtedy ked sa narodil maly.a mladsia ju kopiruje vo vsetkych hovadinach ktore vymysli.ale aspom sa s muzom riadne nasmejeme.no niekedy je to aj o nervy ale ako pisete poznate to a urcite je takych mamin viac

natusa píše:praveze nie to je na tom to blbe manzel vrobote ,no co uz ja s tromi detmi!?!