Nemáte zapnutý JavaScript alebo ho Váš prehliadač nepodporuje. Zapnutý javascript je potrebný na správne fungovanie portálu babybazar.sk.

Ak Váš prehliadač nepodporuje JavaScript použite prosím iný (Firefox, Google Chrome, Opera, Internet Explorer).

Píšte o čom chcete - Studujuca mamina

Studujuca mamina

od tajkar » Pon Dec 29, 2008 8:25 pm

Ahoj Adi, dnes som uceniu vela nedala,ale deti uz pekne spinkaju,tak sa pojdem do toho pustit.lebo cas rychlo leti a 9.1.je skuska.
Obrázok užívateľa
Moje inzeráty

od adinka33 » Pon Dec 29, 2008 8:33 pm

tani, a z coho mas tie 3 skusky, myslim predmety? budem ti moc drzat palceky, nech to dobre spravis...dufam, ze mi o tom potom napises....ano, aj ja som sa tak ucila, ked krpci zaspali, bud cez den, ale hlavne vecer...aj do 11-12.....
Obrázok užívateľa
Moje inzeráty

Studujuca mamina

od tajkar » Pon Dec 29, 2008 8:41 pm

teraz mam skusku z teoria socialnej prace, potom ma caka socialna politika a este metody socialnej prace. metody a politika su aj statnicove predmety. vsetko same narocne a tazke,tak uvidime,ako dopadnem,lebo niekde najskor budeme pisat a potom este na ustnu skusku. veru pri detoch,ina moznost nie je - a najlepsie sa mi uci vecer,vtedy mam pokoj,ale niekedy sa mi stane,ze aj pritom zaspim...
Obrázok užívateľa
Moje inzeráty

od skulecova » Pon Dec 29, 2008 9:58 pm

Nuž baby, mne sa v poslednej dobe stávalo, že som pri tom zaspala poobede, keď krpec spal a potom som "hýrila" nad poznámkami do noci. U nás je navádzač ne všetko ten mladší, obidvaja sú úplne odlišné povahy. Akože, keď s nimi niekedy robím poriadky si ani neuvedomujem, že študujem odbor, kde treba byť milý, empatický, atď. k iným. Teraz ešte lietajú po chodbe , a za chvíľu budú kašlať ako staré hrnce. :roll: Na učenie do 1.1. kašlem, skúšku máme 17.1. hádam to nejako potom doženiem. :lol:
Obrázok užívateľa
Moje inzeráty

od adinka33 » Pon Jan 05, 2009 6:57 pm

ahojte, studujuce maminky, tak ako vam obidvom ide ucenie? :wink: tak uz aby ste mali tie skusky za sebou, ze :?: budem vam obidvom moc drzat palceky, aby ste to dobre napisali..... :D :D :D
Obrázok užívateľa
Moje inzeráty

od tajkar » Pon Jan 05, 2009 7:41 pm

Ahojky,srdecne Vas zdravim.Veru,uz aby to bolo za nami,ale najlepsie nech uz je leto,to uz snad bude vsetko za mnou. Teraz sa ucim dost vela,lebo piatok sa blizi - len neviem,ci nedojde k nejakej zmene v temine skusky,alebo co,nieco sa tam pise na tej nasej skolskej stranke.
Ty mas veru este dost casu Adinka na ucenie,ved do aprila je daleko...
Lenze taraz nam tu napadlo kopec snehu,tak sa chcu decka chodit sankovat- Filipko /starsi/ide na boboch a Jakubko/maldsi/na sankach,dnes nam aj na nich zaspal. Tak musime chodit dvaja s nimi. Tak cas mam len vecer...
Obrázok užívateľa
Moje inzeráty

od skulecova » Uto Jan 06, 2009 9:54 pm

No dievčatá, ja som včera konečne začala s učením, ale skončila som pri piatej strane a dnes to vidím, ešte na menej, už som unavená, aj zo snehu aj z meninových návštev, ale 17-teho sa blíži už začínam stresovať. Do toho ešte 25 strán ročníkovej do konca januára, ešte nemám ani ťuk, a ani žiadnu literatúru. Ale vo štvrtok ide starší konečne do škôlky, jááááj. Posledné vianoce doma na materskej, už pomaly strihám meter do roboty. Idem hodiť sprchu a možno zaspím nad tými "záživnosťami" skôr ako moji krpci. Zatím. Táni, budem držať palce pri skúške. Adi, ešte naber síl na ten apríl :-) Andrea.
Obrázok užívateľa
Moje inzeráty

od adinka33 » Štv Jan 08, 2009 9:24 am

ahojte, študentky, tak čo ako sa máte a ako vám ide učenie? :lol:
táni, ty máš už zajtra skúšky, ze? no budem ti moc držať palčeky, aby si to dobre napísala....andrejka, sme menovkyne...no veď ten apríl je tu cobydup.....baby, myslím na vás,,,,,držte sa, papa :wink: :wink: :wink:
Obrázok užívateľa
Moje inzeráty

od tajkar » Štv Jan 08, 2009 7:42 pm

Ahojte mile Andrejky - dodatocne zelam vsetko najlepsie k meninam.. Veru zajtra idem na skusku,idem sa tam rozculit a skusit stastie,lebo inak sa to neda,bud sadnu otazky alebo nie... Ja verim,ze to fajn dopadne.
a ty mas 17.1.aku zaujimavu skusku? A pre druhu Andrejku - my budeme mysliet na Teba v aprili,veru,uleti to rychlo...
Obrázok užívateľa
Moje inzeráty

od skulecova » Štv Jan 08, 2009 9:42 pm

Takže tiež Andrea? Nevedela som či nie náhodou Adriana, ale tiež teda všetko dobre k tým meninám :lol: Ja každý večer zaspávam nad sociálnou antropológiou, a to doslova zaspávam, ako Táňa písala, buď mi sadnú otázky alebo nie. Zajtra chcem ísť zháňať materiál na ročníkovú, lebo fakt nemám ešte ani ťuk. No a apríl mám ja tiež pekný záhul, ja narodeniny, svokor narodeniny, dieťa narodeniny, druhé dieťa meniny, otec meniny, brat meniny a keď si predstavím, že do toho sa učiť na nejakú skúšku... :roll: A už vôbec si nechcem predstaviť ako sa budem učiť popri robote, synátor prvák, a ja teoreticky končiť školu, lebo zatiaľ ten Mgr. ...no neviem.
Obrázok užívateľa
Moje inzeráty

od tajkar » Pia Jan 09, 2009 7:40 pm

Ahojte dievcence, tak Vam velmi pekne dakujem - palceky ste drzali dobre,skuska dopadla velmi dobre,som spokojna. My sme mali v 2.roc.pisat rocnik.pracu len prieskumnu cast,tak sme nemuseli zhanat literaturu.Ale teraz sa mi to vratilo,pri bak.praci mame mat minim.tusim 25 liet.zdrojov a praca ma byt na 40-60 stran. My sme mali na antropologii kazda skupina ineho prednasajuceho,a este sme mali tusim napisat nejaku anketu,ale otazky neboli nic moc. Nebol to velmi super predmet na ucenie... ALe neboj sa zvladnes to,budem mysliet na Teba.
Obrázok užívateľa
Moje inzeráty

od adinka33 » Pia Jan 09, 2009 8:23 pm

kocky, ahojcek,,,,tak tani, v prvom rade velke gratulkujeeeeeeem,,,,no super.....a inak vam obidvom dakujem za prianie k meninkam a takisto aj ked trosku neskoro ja prajem druhej andrejke len to naj naj k meninkam......
Obrázok užívateľa
Moje inzeráty

od tajkar » Pia Jan 09, 2009 9:33 pm

Ahoj Adi,aj ja sa velmi vytesujem,nakoniec to nocne ucenie bolo na nieco dobre,este ma s tymto dotycnym caka jedna skuska...teaz by som to mala dospat,ach,keby sa len dalo...
Obrázok užívateľa
Moje inzeráty

od adinka33 » Pia Jan 09, 2009 9:44 pm

tani, mam radost a velku,,,,,,,neboj, aj ta druha skuska ti dopadne dobre.....a chod sa vyspinkat, nech mas sily....pa
Obrázok užívateľa
Moje inzeráty

od skulecova » Pia Jan 09, 2009 11:20 pm

Táni gratulujeeeem. Pripíjam na zdravie!!! (ale aj na to, že som konečne dožehlila 4 pračky) 8)
Obrázok užívateľa
Moje inzeráty

PredchádzajúciĎalší

Vymazať všetky cookies fóra
Súbory cookie nám pomáhajú poskytovať služby. Používaním našich služieb vyjadrujete súhlas s tým, že používame súbory cookie. Ďalšie informácie Zatvoriť