Nemáte zapnutý JavaScript alebo ho Váš prehliadač nepodporuje. Zapnutý javascript je potrebný na správne fungovanie portálu babybazar.sk.

Ak Váš prehliadač nepodporuje JavaScript použite prosím iný (Firefox, Google Chrome, Opera, Internet Explorer).

Píšte o čom chcete - Studujuca mamina

od kvietok686 » Ned Feb 01, 2009 3:54 pm

Tana, to s tou pracou, no v podstate je to tak ako si pisala. Ked citujes,to zn, ze pouzijes presne autorove slova,tak za vetou(odsekom) pises autora,rok a steranu. Ked parafrazujes, tak autora a rok. My sme dostali take instrukcie ako pisat pracu,ked chces,tak ti poslem. No a mame sa riadit Orendacom, ktory presne pre nasu skolu vypracoval pokyny na pisanie prac,velmi sa nelisin od tych prvych,tak aj toto ti mozem poslat,ak chces. V podstate praca by mala vyzerat tak,ze je tam spracovana vselijaka literatura ohladom temy. V praci sa nema pisat svoj nazor, vsetko pises v 1.os. m.c. Vl. nazor ide len do zaveru a uvodu....aspon nam to tak povedali.
No ja tiez ziram,ze vy zacinate LS az v aprili?...My mame do konca februara vsetko odovzdat-ako som skor pisala.
Obrázok užívateľa
Moje inzeráty

od kvietok686 » Ned Feb 01, 2009 3:55 pm

Jo , a zabudla som, ja som Erika. :wink:
Obrázok užívateľa
Moje inzeráty

od tajkar » Ned Feb 01, 2009 4:45 pm

Tak ty zase zajtra slavis meniny - tak vsetko najlepsie takto dopredu.
Toho Orendaca aj nam odporucali, aj sme si ho kupovali. Ja som to zatial tak pisala, ze za odsekom autor a rok. ale dakujem za radu,ja som to tiez tak pochopila ako si to napisala ty. lebo mi sme kazdy rok mali ineho na roc.praci, a tam to kazdy vysvetloval podla svojho. teraz v zimnom semestri sme mali sme mali seminar ako to pisat, ale tiez tak nejako podobne nam to hovorila.
Obrázok užívateľa
Moje inzeráty

od kvietok686 » Ned Feb 01, 2009 7:17 pm

Joj,dakujem... :D
Obrázok užívateľa
Moje inzeráty

od skulecova » Pon Feb 02, 2009 1:47 pm

Erika všetko najlepšie k meninám, k tej práci...asi sme sa nepochopili, ja som mala z netu stiahnutý len materiál a články a to som potom sama písala, možno z nejakej 1-2 prác som dala nejakú myšlienku , kde bola uvedená normálna papierová kniha s ISBN, lebo a som takú žiadnu nezohnala. A kvôli tomu, že som mala také len 2 a žiadnu inú literartúru, nechcem v tej téme ani pokračovať. Lebo prof. mi na každom konci odseku napísala literárny zdroj chýba. Ale bolo to za A, tak bola spokojnosť.
Ináč tá Tvoja téma je celkom oK, to sa ževraj dosť cení, lebo teraz frčia drogy alkohol týranie bezdomovectvo a toto vybočuje z priemeru. Tak nech sa im to páči. Mňa to čaká snáď o rok.
Obrázok užívateľa
Moje inzeráty

od adinka33 » Pon Feb 02, 2009 1:50 pm

kvietok - Erika, vsetko naj, naj, k meninkam.... :lol: :lol: :lol:
Obrázok užívateľa
Moje inzeráty

od kvietok686 » Pon Feb 09, 2009 4:05 pm

Joj,zienky,studentky, idem sa chvalit...dnes som zmakla ustnu skusku zo socialneho zabezpecenia na A...a este skolitelka mi pochvalila bakalarsku pracu....taka som rada. Uz len dve skusky a potom ucenie na statnice :?
A vy ako?
Obrázok užívateľa
Moje inzeráty

od skulecova » Pon Feb 09, 2009 6:25 pm

Ja predýchavam náš letný rozvrh, a trápim sa ako zmazať takých 5 strán ročníkovej aby to bolo aspoň čitateľné. Gratulujem ku skúške. Ja mám na konci februára. Len neviem čo sa naučím, keď mi decká budú piť krv celý budúci týždeň na prázdninách...jaj, už nech je leto. 5.2 nám končí semester.
Obrázok užívateľa
Moje inzeráty

od tajkar » Pon Feb 09, 2009 8:20 pm

Ahojte kocky, tak gratujem Erika.

ja som mala v sobotu prednasku zo soc.zabezpecenia, teraz v sobotu ma cakaju soc. sluzby. otazky na statnice nam uz dali, kazdy predmet ma 21 otazok, tak este najst cas na ich vypracovanie a neskor aj na ucenie.

Erika, mate na Mgr. stanovene aj nejake podmienky na prijatie, alebo nie?
Obrázok užívateľa
Moje inzeráty

od kvietok686 » Uto Feb 10, 2009 8:38 am

Neviem, Tana, nieco sa posuskava,ze nebude moct ist na Mgr. hocikto, vraj to bude zalezat na prospechu za 3 roky, ze nepojde tam ten,kto cele tri roky prechadzal s tahakmi na skuske,ci co...no ako to chcu zistit :roll: ,to by som rada vediet. A potom,ze sa bude dat studovat specializacia,na poradenstvo a potom neviem...
A u vas ako? Ty nieco vies?
Obrázok užívateľa
Moje inzeráty

od tajkar » Uto Feb 10, 2009 10:21 am

Ahoj,
tu sa u nas tiez vselico posuskava, ale nikto nas zatial ziadne konkretne podmienky nepovedal. Ze sa maju robit prijimacky, a potrebujes potvrdenie, ze pracujes v soc.oblasti aspon 1 rok. A to vacsina z nas vobec nerobi v tejto oblasti. No, vsetko je to, ze "jedna pani povedala"....
Tak som zveava, ale rada by som to uz vsetko dokoncila, tolko penazi a casu to uz stalo....
Obrázok užívateľa
Moje inzeráty

od kvietok686 » Uto Feb 10, 2009 7:05 pm

No a najnovsie info je,ze na Mgr. vraj musim mat aspon rok prax v socialnej sfere. Tak dufam,ze budu udelovat vynimky,lebo v podstate ten Bc je... :roll: :?
Obrázok užívateľa
Moje inzeráty

od tajkar » Uto Feb 10, 2009 9:12 pm

tak to je ako tu, no uvidime, co vymyslia... lebo kazdy ked uz zacal, to chce nejako dokoncit.....
Obrázok užívateľa
Moje inzeráty

od tajkar » Sob Feb 14, 2009 9:12 pm

Ako Vam ide kocky ucenie? Ja som dnes bola na prednaske - soc.sluzby, a toto bude moja 2 skuska ustna. Mame iba same pisomne skusky.
Obrázok užívateľa
Moje inzeráty

od kvietok686 » Sob Feb 14, 2009 9:20 pm

Ahoj,aj my mame len pisomne skusky,len zo soc. zabezpecenia bola ustna. My mame ako poslednu 7.3. zo sluzieb pisomnu. Budem ti drzat palce, ja nemam rada ustne skusky, ale zase zalezi aj na vyucujucom. Napr. sme mali metody soc prace a chcel odpovede na otazky ,ale vlastnymi slovami-ako tomu rozumieme,cize nejake poucky unho neobstali a naopak mali sme jednu taku mladu herecku na soc. patologii a ta chcela vsetko poucky od slova do slova.
Kto sa v nich ma vyznat...podla nasich skusenosti,tak najhorsi vyucujuci su ti mladi,co tot nedavno vysli zo skoly a uz su z nich velki "profesori" :roll:
Ja idem este opravit nieco na bakalarke...tak zatial... :wink:
Obrázok užívateľa
Moje inzeráty

PredchádzajúciĎalší

Vymazať všetky cookies fóra
Súbory cookie nám pomáhajú poskytovať služby. Používaním našich služieb vyjadrujete súhlas s tým, že používame súbory cookie. Ďalšie informácie Zatvoriť