Nemáte zapnutý JavaScript alebo ho Váš prehliadač nepodporuje. Zapnutý javascript je potrebný na správne fungovanie portálu babybazar.sk.

Ak Váš prehliadač nepodporuje JavaScript použite prosím iný (Firefox, Google Chrome, Opera, Internet Explorer).

Píšte o čom chcete - Studujuca mamina

od skulecova » Pia Jan 09, 2009 11:50 pm

No a k ročníkovej...., dnes mi vybuchol zdroj literatúry, na ktorý som sa spoliehala. Dúfam, že nájdem niečo v našej super knižnici. Lebo na nete som našla materiálu habadej aj hotovú prácu, ale ja poctivka si to chcem oddrieť sama. Noooo ale uvidím ako budem stíhať :wink: termín odovzdania je koniec januára... Tak zatím.
PS: Adinka je to síce mimo tému ale sa mi strašne páči ako voláš svojich krpcov, že "vajčiačikovia" ,niekde na diskusiách som to čítala, fakt namakané. :lol: :lol:
Obrázok užívateľa
Moje inzeráty

od adinka33 » Pia Jan 09, 2009 11:57 pm

ahoj andrejka, dakujem za tych "vajčiačikov"....niekde som to citala a tak sa mi to strasne rata, ze ich tak aj doma volam :lol: :lol: :lol: neboj, tu rocnikovu pracu zvladnes lavou zadnou,,,,,papa :wink: :wink: :wink:
Obrázok užívateľa
Moje inzeráty

od tajkar » Sob Jan 10, 2009 7:35 pm

Ahojte,aj ja sa pridavam k Adinke,a urcite das pracu dokopy a este ju aj dobre ohodnotia v skole. My mame doma tiez taku super kniznicu,ziadna kniha zo soc.oblasti - no,teraz maju nejakych 5 kusov... tak ja vsetky knihy mam pozicane z Martina z Matice. Napisem zoznam do nasej kniznice,tam mi ho poslu,ozvu sa ked pridu knihy,ale mozem ich mat pozicane len 1 mesiac. Tak zase potom utekam do nasej kniznice,zabalia to tam,a sama na vlastne naklady si to potom musim poslat do Martina .Ale hlavne je,ze zakazdym zaplatim 50 korun v nasej kniznici....
Aj ja patrim k tym poctivym,co si radsej vsetko spravia samy,a nezjednoduchsia si pracu,ako mnohi ini,a ti potom nakoniec velakrat dopadnu lepsie ako ja....
Tak majte sa krasne, dievcence.
P.S. Musim mrknut na tie vase albumceky,ci nieco nemate pre tych mojich huncutov.
Obrázok užívateľa
Moje inzeráty

od skulecova » Ned Jan 11, 2009 12:12 am

No baby dnes končím, od tretej robím tú prácu surfujem, jak drak, 2x som zrušila PC, a už mám 12 strán, síce sú to len úvodné stránky, ale nejako treba začať, hlavne keď nie je zatiaľ knižiek. Dúfam, že aspoň nejaký kúsok u nás zoženiem, aj keď v online archíve nie je nič čo by som potrebovala. Idem hodiť sprchu a šup do postele, lebo už som hotová, a zajtra idem zase trapošiť na ľad. Zatím.
Obrázok užívateľa
Moje inzeráty

od adinka33 » Pon Jan 12, 2009 9:52 am

ahoj tani, tak co? uz je super, ked mas po skuskach, vsak? vlastne, este jedna ta caka, kedy ju mas? budem na teba mysliet a drzat ti palceky, aby si ju zvladla lavou zadnou.... :lol: :lol:
andrejka, je to sice na figu, pokial nemas literaturu, ale ak to inak nejde, asi by som si trosicku pomohla aj tym netom,,,, :lol: aj ked je pravda, ze ja som tiez taka poctivka, ale ked to nejde, tak si treba pomoct ako sa da....myslim na vas, kocky, drzte sa, papa :D :D :D :D :D
Obrázok užívateľa
Moje inzeráty

od Bialea » Pon Jan 12, 2009 10:32 am

Čaute aj ja patrím šmedzi študujúce maminy s troma deťmi. Mám druháka, prváčku a trojročné slniečko. Všetko sa dá len si treba spraviť na to systém a ide to. A samozrejme ukecať babky bez nich to nejde. Takže ďakujem babkám a hlavne mužovi že moj život sa pohol tým správnym smerom. Páááá :D
Obrázok užívateľa
Moje inzeráty

od skulecova » Pon Jan 12, 2009 5:39 pm

Bialea, ahoj, takže vy ste pomaly celá študujúca rodina, mňa čaká prvák od septembra, a ak všetko dobre pôjde ja budem v Bc. ročníku, a ďalší syn v škôlke. Neviem si to a zatiaľ ešte ani nechcem predstaviť ako to budem zvládať. Ty robíš akú školu? Potom dáš rady ako stíhať . :wink:
Obrázok užívateľa
Moje inzeráty

od Bialea » Pon Jan 12, 2009 7:47 pm

Ahoj študujem učiteľstvo praktickej prípravy, no niekedy je to doslova o hubu hlavne keď deti ochorejú ale dá sa. O rok budem aj ja Bc dúfam že to dotiahnem až do konca :P Prajem veľa úspechov :wink:
Obrázok užívateľa
Moje inzeráty

od skulecova » Sob Jan 17, 2009 4:40 pm

No tak dnes mám skúšku dúfam úspešne za sebou. Dúfam, že ste dobre držali palce 8) Už mám na chvíľu zase trochu viac času. A čo ty Táni ako napreduješ so skúškami, a ty Bialea? Kedy máte skúškové? Ty už asi pracuješ, alebo si ešte na materskej?
Obrázok užívateľa
Moje inzeráty

od tajkar » Sob Jan 17, 2009 7:03 pm

Ahojte, urcite si Andrejka dobre dopadla,drzala som palce. Ja si pripravujem material,co sa mam ucit ku skuske,lebo ucit sa skoro tisic stranovu knihu teda nemienim.
Obrázok užívateľa
Moje inzeráty

od Bialea » Sob Jan 17, 2009 7:53 pm

Ahoj ešte som na materskej predlženej do šiestich mám poslednú skúšku na budúci týždeň a som v letnom semestry :D aj tak to ubehlo ako voda len zíram ako ten čas letí :shock: ešte k tomu všetkému sme si minulý týždeň kúpili druhého psa. Prajem všetkým veľa úsepechov :lol:
Obrázok užívateľa
Moje inzeráty

od skulecova » Ned Jan 18, 2009 2:01 pm

No Táni, to už sa teda teraz teším na také "super" učenie. Ja mám skúšku až na konci januára a ešte na konci februára. A zistila som , že ročníkovú stačí mať do konca februára hotovú tak idem ďalej "kopírovať" :roll: Dievčatá držím vám teda palce, a B. veľa radosti s hafanom, čafte.
Obrázok užívateľa
Moje inzeráty

od kvietok686 » Štv Jan 29, 2009 6:11 pm

Ahojte dievcata- studentky, len dnes som objavila tuto diskusiu,tak dufam,ze sa mozem pridat. Ja som na tom presne ako "tajkar". Dve deti rovnakeho veku,treti rocnik socialna praca. Ja som bakalarku vcera dufam,ze uspesne dokoncila,poslala skolitelke, vo februari nam konci LS a aj vsetky skusky musime mat urobene,lebo neviem ako na vasich skolach,ale nas o mesiac skratili terminy. Cize bakalarku musime odovzdat do 1.3 a statnice mame myslim niekey zaciatkom maja. Takze je to teraz o hubu....hlavne,ze mam napisanu tu bakalarku....potom sa len ucit,ucit a ucit... :D Chcela by som ist na Mgr.,tak snad pojdem.
Tak sa zatial majte a ucte sa :lol:
Obrázok užívateľa
Moje inzeráty

od skulecova » Štv Jan 29, 2009 6:34 pm

Kvietok môžeš sa pripojiť, gratulujem k dopísaniu práce. Ja sa na tu svoju chystám nabehnúť od budúceho týždňa, teraz mám ešte skúšku, tak sa "akože" učím na ňu. A ty kam chodíš na školu. To je sila končiť LS už vo februári, my druháci nemáme ešte ani rozvrh . :roll: Nuž a keď vidím tie poplatky za Mgr. štúdium, no veru neviem. A už sa neviem dočkať, že budem zaspávať len s pocitom, že čo si zajtra oblečiem, a nie, že čo ešte neviem na skúšku. Tak zatím, čafte, žienky. 8)
Obrázok užívateľa
Moje inzeráty

od tajkar » Štv Jan 29, 2009 9:45 pm

ahojte vsetky, srdecne zdravim aj dalsiu maminku studentku Kvietok. Tak Tebe Kvietok to nezavidim, takto skoro koncit,a pri detoch.. Nam na buduci tyzden zacina LS,mame 7 prednasok,poslednu mame naplanovanu na zaciatok aprila. bakalarku mame odovzdat do konca marca. statnice mame v polovici juna. Stale si vravim ,ze este je cas na pisanie,ale strasne to leti. Tak momentalne to vyzera u mna takto - deti vecer zaspia,a ja do jednej,druhej dorana pisem pracu.
Budeme Ti Kvietok drzat vsetky palceky,nech to dobre a uspesne dopadne. A ty kam chodis do skoly? my s Andrejkou /skulecova/ chodime na rovnaku skolu. Ty urcite mas inu, vsak? Leob na nasej sa zatial nic neskracuje.
Obrázok užívateľa
Moje inzeráty

PredchádzajúciĎalší

Vymazať všetky cookies fóra
Súbory cookie nám pomáhajú poskytovať služby. Používaním našich služieb vyjadrujete súhlas s tým, že používame súbory cookie. Ďalšie informácie Zatvoriť