inguli píše:natusa píše:Mhrnko píše:Ja patrim tektiez k tym co veria,ale do kostola nechodia.Cela cirkev je dlhymi starociami zdeformovana.Je tam kopec hriesnikov,ako sme my a este sa tvaria,ze su svati.Cirkev uz zdaleka nedodrziava to,co sama kaze.Farar je uz skor povolanie,nez poslanie.
presne BABYB TOTO SI PRECITAJTE !!!citala som ze za 5nasobnym vrahom do leopoldovskej veznice chodia mnisky a oprosil boha vyspovedal sa a bolo mu odpustene a ja som iba rozvedena zena ktoru muz klamal a podvadzal a ja zijem v hriechu lebo som sa znovu vydala a pred bohom mam stale prveho manzela cize som horsia ako 5nasobny vrah jemu bolo odpustene ...mne nie.tak som sa na to pytala farara a povedal mi ze katolicke zakony su neskutocne vela rokov stare vela rokov sa nic nezmenilo a niekedy nebol hriech rozvodu tak aby to bolo v poriadkku mala by som svojho ex ...niecom ovalit zabit potom cice bude aj ja zavreta ale mozem sa vyspovedat a bude mi odpustene![]()
![]()
jaka logika ze ano!!!!:))))ale toto neni o bohu ale o ludoch ktory maju katolicke zakony po palcom
presne natuska o nicom inom nesnivam len o tom ..stat pred oltarom s terajsim manzelom ale to by som musela do vatikanu asi a tam prosit o odpustenie ze som sa rozviedla s muzom ktory ma aj po zemi tahal!
to je ozaj nepochopitelne...ale ktory zakon je pochopitelny?![]()
Baby, cirkevne zakony nemaju nic spolocne s Bozimi zakonmi. Tu nas mozu sudit kolko chcu, dovnutra vidi iba Boh a on nas bude sudit na druhom brehu.
Mimochodom, postihnute deti a podobne udery osudu sa daju vysvetlit lepsie karmou a reinkarnaciou ako recami typu Boh to tak chce- aj ked je to niekedy velmi krute a tazke na pochopenie. Boh ale nie je tyran, o nas trapit nepotrebuje... Stvoril nas na svoj obraz- dokonalych a dal nam slobodnu volbu. Vacsinu si sposobujeme sami