sisu22 píše:martuskab píše:sisu22 píše:kocky,ja som pokrstena,vsetko co ma byt,aj som do kostola chodila (aj ked skor z donutenia) ale v poslednom obdobi,normalne pochybujem,a zacina byt zo mna ateista. pozerala som ten pribeh v modrom z neba,o tom chlapcekovi-co nema koncatiny,bol vkome..jeho mama povedala,ze to tak chcel Boh a isto s nym ma nejake plany. NEni to fanatizmus? Ved to su dake dristy...Preco ked je teda Boha taky spravodlivy,ako ho ospevuju,dopusti,ze deti su hladne,zabijaju nevinnych ludi a pod. ? Nehladam na otazky odpoved,len ma zaujima,ci verite v Boha...
Ahojky Sisu.
Je to naozaj ťažká téma.
Niekedy som do kostola chodila...keď som bola malá tak aj kvôli miništrantom...![]()
![]()
![]()
Keď som bola dospelá a mala som deti tak som bola zase príkladom pre decká...
Keď som ostala sama s dvomi deťmi, tak som si povedala dosť. Keď človek čo má toľko hriechov vyjde zo spovednice skôr ako by mal....![]()
![]()
![]()
K bohu sa občas pomodlím,ale či je tu na 100% to ti asi nik neodpovie...
cau moja,pekny prispevok. Akurat o tom hovorim s mamou,ta je dost veriaca,s malym chodi v nedele a sviatky do kostola,z Medzugoria dovliekla litre svatej vody,a teraz mi hovori,ze nieco na tej vode je,lebo v zime nezmrzla.Neverila som,dala ju do mrazaku,a ozaj nezmrzla.Ale aj tak,strasne ma to poburuje,ked ludia "boha" ospevuju a deje sa to co sa deje.Ja by som aj mozno verila,som ako na vahach,ale vzdy ked sa nieco zomelie,pochybujem.
Prežila tu svoj v podstate krátky, ale plný život. Ale to nie je to, o čom som chcela. Tečie nám tu potok, voláme ho Kanál. Klasický potôčik, kde naše matere, straré aj prapraprastaré chodievali pláchať bielizeň. Že čo s tým?? Tento potok NIKDY NEZAMRZOL ANI PRI MÍNUS 30 STUPŇOCH. A logicky by mal, koryto je kamenné a hlboký je 50, sem tam 90 cm.
Toto mi vysvetli!!!
A nie sa trepať do Medžugoria.
Ale schválne, naberiem si z neho vodu do fľašky a dám ti vedieť, či mi v mrazáku (tj. stojatá) zamrzla.