tak to sa tesim s teboupeetra píše:boze ja akurat teraz pozeram ze tu v diskusii vobec neni ta sprava co som pisala ze sa vykakala![]()
ale pisala som ju neviem ci som ju namiesto odoslania vymazala
![]()
tak baby vcera sa vykakala az tak ze mala hnacku
![]()
ale nebolelo ju to aspom tak uz jej nedavam nic a dufam ze sa to teraz upravi do normalu
ale dam vediet uvidime ako bude dnes
ja som ale trdlo ja som bola v tom ze som to sem vcera odoslala
![]()

prosim ta a kde zozeniem homeopatika??lebo ja uz som skusala fakt vsetko a nicastronell píše:Ahojte baby, neda mi, aby som nezareagovala na tuto diskusiu. S kakanim mame problem aj my. Mala ma 3 roky a taha sa to s nami vlastne od narodenia.Precitala som si vsetky Vase prispevky a mnohe rady boli urcite SUPER. Skoro vsetky "babske" recepty sme vyskusali aj my, potom sme to skusili s glycer. cipkami, s Duphalacom, ale vsetko pomohlo iba na kratku chvilu a potom sa to znova vratilo do starych kolaji. Pozerat sa na to ako Vase dieta pri kakani trpi a place, si vyzaduje poriadne tvrdu povahu, ktoru asi nema ziadna mamina. Nie raz by som si to s malou radsej vymenila, keby som vedela, ze jej to pomoze. Kedze do dietata nedostanete nasilim ani ovocie, ani kompoty, ani stavu z kyslej kapusty, tazko potom upravovat stravu. Je pravda, ze dieta si ten svoj navyk na kakanie a pravidelnost vytvara postupne samo. No moja mala chodila na WC az po osmich dnoch. A to je uz naozaj pridlho. Nakoniec mi poradila jedna znama, vyskusat homeopatika. Navstivili sme teda fundovaneho homeopata, ten nam malu premeral, vybral tie spravne granulky a to nam fakt pomohlo. Prvy vysledok sa dostavil sice az po 3 tyzdnoch, ale na to nas vopred upozornil. Povedal, ze ak ma dieta fyzicky problem a prida sa k tomu aj ten psychicky, ktory vznikne zo strachu, ze to bude zase boliet, potom je to na dlhe trate. My sme sa teda na to dali a mozem povedat, ze teraz je to zatial fajn. Chodime kakat kazdy 2-3 den. Stalo nas to sice okolo 2.100,-Sk, ale stalo to zato. Takze ak nepomahaju "babske" recepty, odporucam skusit homeopatika. Urcite nie cipky ani Duphalac.

no tie som este neskusalananaaa píše:Peetra a probiotiká si neskúšala? Nám odporučili na Kramároch BioGaya probiotikum 2x denne po 5 kvapiek a naozaj to pomohlo. Len sa to má užívať dlhodobo.

nanaaa píše:Peetra a probiotiká si neskúšala? Nám odporučili na Kramároch BioGaya probiotikum 2x denne po 5 kvapiek a naozaj to pomohlo. Len sa to má užívať dlhodobo.

dakujemnanaaa píše:Peti, sú trochu drahé.Je to taká malá fľaštiška a stojí 300 Sk,ale určite pomôžu.A treba užívať pravidelne.pa pa

paradajka píše:nanaaa píše:Peetra a probiotiká si neskúšala? Nám odporučili na Kramároch BioGaya probiotikum 2x denne po 5 kvapiek a naozaj to pomohlo. Len sa to má užívať dlhodobo.
Kupim to normálne v lekárni?

nanaaa píše:paradajka píše:nanaaa píše:Peetra a probiotiká si neskúšala? Nám odporučili na Kramároch BioGaya probiotikum 2x denne po 5 kvapiek a naozaj to pomohlo. Len sa to má užívať dlhodobo.
Kupim to normálne v lekárni?
Áno v lekárni.Prvé výsledky o taký týždeň až dva.

peetra píše:prosim ta a kde zozeniem homeopatika??lebo ja uz som skusala fakt vsetko a nicastronell píše:Ahojte baby, neda mi, aby som nezareagovala na tuto diskusiu. S kakanim mame problem aj my. Mala ma 3 roky a taha sa to s nami vlastne od narodenia.Precitala som si vsetky Vase prispevky a mnohe rady boli urcite SUPER. Skoro vsetky "babske" recepty sme vyskusali aj my, potom sme to skusili s glycer. cipkami, s Duphalacom, ale vsetko pomohlo iba na kratku chvilu a potom sa to znova vratilo do starych kolaji. Pozerat sa na to ako Vase dieta pri kakani trpi a place, si vyzaduje poriadne tvrdu povahu, ktoru asi nema ziadna mamina. Nie raz by som si to s malou radsej vymenila, keby som vedela, ze jej to pomoze. Kedze do dietata nedostanete nasilim ani ovocie, ani kompoty, ani stavu z kyslej kapusty, tazko potom upravovat stravu. Je pravda, ze dieta si ten svoj navyk na kakanie a pravidelnost vytvara postupne samo. No moja mala chodila na WC az po osmich dnoch. A to je uz naozaj pridlho. Nakoniec mi poradila jedna znama, vyskusat homeopatika. Navstivili sme teda fundovaneho homeopata, ten nam malu premeral, vybral tie spravne granulky a to nam fakt pomohlo. Prvy vysledok sa dostavil sice az po 3 tyzdnoch, ale na to nas vopred upozornil. Povedal, ze ak ma dieta fyzicky problem a prida sa k tomu aj ten psychicky, ktory vznikne zo strachu, ze to bude zase boliet, potom je to na dlhe trate. My sme sa teda na to dali a mozem povedat, ze teraz je to zatial fajn. Chodime kakat kazdy 2-3 den. Stalo nas to sice okolo 2.100,-Sk, ale stalo to zato. Takze ak nepomahaju "babske" recepty, odporucam skusit homeopatika. Urcite nie cipky ani Duphalac.