Nemáte zapnutý JavaScript alebo ho Váš prehliadač nepodporuje. Zapnutý javascript je potrebný na správne fungovanie portálu babybazar.sk.

Ak Váš prehliadač nepodporuje JavaScript použite prosím iný (Firefox, Google Chrome, Opera, Internet Explorer).

Cvičenie, Chudnutie - Diéta

od swedulka » Pia Jan 09, 2009 7:17 pm

lulyinka píše:ahojte kocky tak ako ide dieta??ja som sa dnes tak ojedla halusiek z bryndzu do puknutia hehe

Vidim,ze sa nam dnes daríííí :lol:
Obrázok užívateľa
Moje inzeráty

od MartinaGinov » Pia Jan 09, 2009 7:27 pm

paradajka píše:
lulyinka píše:ahojte kocky tak ako ide dieta??ja som sa dnes tak ojedla halusiek z bryndzu do puknutia hehe

Vidim,ze sa nam dnes daríííí :lol:

U nás je riadna zima .... aj u vás tak? :roll:
Obrázok užívateľa
Moje inzeráty

od swedulka » Pia Jan 09, 2009 7:29 pm

Katastrofálna kosa :x
Obrázok užívateľa
Moje inzeráty

od sandras » Pia Jan 09, 2009 7:50 pm

sunava píše:ahojte,môžte mi niekto poslat tu 90 dnovú dietu, ak vám dám mail ???

sunava, ja som si ju zohnala na nete
je to dosť velky subor, ale da sa stiahnuť
vygooogli
Obrázok užívateľa
Moje inzeráty

od lulyinka » Pia Jan 09, 2009 8:02 pm

sandras píše:

mnam, to tiež lubim
my sme mali fličky s kapustou
ale som si dala symbolicky, kapusta mi nerobí dobre na žlčník., aj ked veeelmi lubim
a na večeru mam celozrnny chlebík, doma upečený, ešte troška teplý ... ale len s maslom :wink:
ja sa ani nevažim, lepšie ked vidím na veciach, že to ide dolu :wink:

cau kocko...ty mas domacu pekarnicku???.....no ja tiez sa musim obmedzovat koli zaludku lebo neznesie vsetko.....
Obrázok užívateľa
Moje inzeráty

od MartinaGinov » Pia Jan 09, 2009 8:03 pm

paradajka píše:Katastrofálna kosa :x

Hej a ešte aj klzko ...... a ja mám v takom čase ísť pre muža .... no ma urve, dostanem šmyk a som :evil:
Obrázok užívateľa
Moje inzeráty

od lulyinka » Pia Jan 09, 2009 8:07 pm

matka len pomalicky....u nas bolo o piatej minus 17stupnou....brrrrrrrrr
Obrázok užívateľa
Moje inzeráty

od sandras » Pia Jan 09, 2009 8:14 pm

lulyinka píše:
sandras píše:

mnam, to tiež lubim
ale som si dala symbolicky, kapusta mi nerobí dobre na žlčník., aj ked veeelmi lubim
a na večeru mam celozrnny chlebík, doma upečený, ešte troška teplý ... ale len s maslom :wink:

cau kocko...ty mas domacu pekarnicku???.....no ja tiez sa musim obmedzovat koli zaludku lebo neznesie vsetko.....

dostala som pod strom aj s 1kg muky :lol: :lol: :lol:
no a ja nemožem chlieb z obchodu, tiež kvoli tym mojim problemom žaludočno-žlčnikovým ... takže len celozrnne pečivo som si kupovala a to nedostať vždy
tak som si takyto darček vymyslela, pre celu rodinku vlastne
a je super
Obrázok užívateľa
Moje inzeráty

od lulyinka » Pia Jan 09, 2009 8:19 pm

sandras píše:
lulyinka píše:
sandras píše:

mnam, to tiež lubim

sandruš aj ja som dostala na narodky mam ju uz od juna a kupeny chlib uz ani neviem ako chuti...je to super vec...moja mamka ma najradsej kôrku...sa bijeme o nu....a aku muku kupujes??mi sme kupili uz aj z lidlu tu hotovu ked bola v akcii po 34sk...ale teraz stoji 50sk...mas recepty do pekarne???poslem ti ked to najdem...

dostala som pod strom aj s 1kg muky :lol: :lol: :lol:
no a ja nemožem chlieb z obchodu, tiež kvoli tym mojim problemom žaludočno-žlčnikovým ... takže len celozrnne pečivo som si kupovala a to nedostať vždy
tak som si takyto darček vymyslela, pre celu rodinku vlastne
a je super
Obrázok užívateľa
Moje inzeráty

od MartinaGinov » Pia Jan 09, 2009 8:31 pm

lulyinka píše:matka len pomalicky....u nas bolo o piatej minus 17stupnou....brrrrrrrrr

Ja sa tak bojíííííííím :cry: :cry: :cry: Ja strašne rada jazdím, jazdila by som stále, no nie ked je vonku -15 a ľad :cry: :cry: :cry: Ja neviem jak to zvládnem .... ma klepne ..... :cry: :cry:
Obrázok užívateľa
Moje inzeráty

od lulyinka » Pia Jan 09, 2009 8:34 pm

o ktorej ides po neho???budem mysliet na teba....a drzat palceky... daj vediet ze ako si dosla domou.....
Obrázok užívateľa
Moje inzeráty

od swedulka » Pia Jan 09, 2009 8:35 pm

MartinaGinov píše:
lulyinka píše:matka len pomalicky....u nas bolo o piatej minus 17stupnou....brrrrrrrrr

Ja sa tak bojíííííííím :cry: :cry: :cry: Ja strašne rada jazdím, jazdila by som stále, no nie ked je vonku -15 a ľad :cry: :cry: :cry: Ja neviem jak to zvládnem .... ma klepne ..... :cry: :cry:

Mna klepe este len ked myslim na to,ze mam ist do auta...Tak nejazdim,mam cerstvy vodičak,tak si to nechavm az na jar.ale si vobec neverím,ze budem jazdi.Boze ale skoda tolko prachov to stalo....Asi budem nutena.
Obrázok užívateľa
Moje inzeráty

od lulyinka » Pia Jan 09, 2009 8:37 pm

noo ja tiez pre to som si nerobila vodicak lebo si neverim..a strasne bojim si sadnut za volant.......
Obrázok užívateľa
Moje inzeráty

od swedulka » Pia Jan 09, 2009 8:39 pm

lulyinka píše:noo ja tiez pre to som si nerobila vodicak lebo si neverim..a strasne bojim si sadnut za volant.......

Ani ja si neverim vobec a to je strašne...ale asi to budem musiet prekonat.aspon ked treba ist z detmi k doktorovi alebo na nakup tak je auto super.Uz mam ruky vytahane jak opica s tych kazdodennych nakupov a trepania sa z kociarom ci prsi ,ci sneží.Uvidime na jar....
Obrázok užívateľa
Moje inzeráty

od MajcaRia » Pia Jan 09, 2009 8:44 pm

ahojky babenky...no môj testík sa neumudril..vždy jedná čiarka...dnes som bola nanič...postihla ma depka, ani neviem že prečo...na další týždeň pôjdem k lekárovi a ranný test som si nerobila...lebo som doma nemala ...a nešla som do lekárne nič sa mi nechcelo...dnes som nejedla nič okrem obedu...tak sa citím ja niejak ľahká :D aspoň na niečo je to dobrééé :wink:
Obrázok užívateľa
Moje inzeráty

PredchádzajúciĎalší

Vymazať všetky cookies fóra
Súbory cookie nám pomáhajú poskytovať služby. Používaním našich služieb vyjadrujete súhlas s tým, že používame súbory cookie. Ďalšie informácie Zatvoriť