Skoro ma dnes s tých kráv na Blackliste porazilo.To už nieje normálne.

ale nechaj ich,aspon sa pobavime a oni sa citia velmi dolezitomartuskab píše:Ahojte.No žienky nemáte čo robiť,len pol dňa pri PC sedieť a klebetiť![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()

martuskab píše:Ahojte.No žienky nemáte čo robiť,len pol dňa pri PC sedieť a klebetiť![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()

Reč je o šoférovaní????lulyinka píše:mna nedostanu ani keby mi nukali neviem co....bojim sa...nejaka fobia ci co...![]()

martuskab píše:Reč je o šoférovaní????lulyinka píše:mna nedostanu ani keby mi nukali neviem co....bojim sa...nejaka fobia ci co...![]()

Ale ved to ma vytáča,že si myslia že su hviezdydannii píše:ale nechaj ich,aspon sa pobavime a oni sa citia velmi dolezitomartuskab píše:Ahojte.No žienky nemáte čo robiť,len pol dňa pri PC sedieť a klebetiť![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Skoro ma dnes s tých kráv na Blackliste porazilo.To už nieje normálne.![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()

Jaj,ja rada šoférujem.Idem dať mallého bubať......lulyinka píše:martuskab píše:Reč je o šoférovaní????lulyinka píše:mna nedostanu ani keby mi nukali neviem co....bojim sa...nejaka fobia ci co...![]()
martuš...jo jo sadni si ku mne....martinka soferuje.....

Dakujem pekne,pozriem si to ! ale neviem,ešte som žiadnu dietu nikdy nedržala, myslim že je to vela o psychike , ked viem že nemôžem o to viac mi to chutísandras píše:sunava píše:ahojte,môžte mi niekto poslat tu 90 dnovú dietu, ak vám dám mail ???
sunava, ja som si ju zohnala na nete
je to dosť velky subor, ale da sa stiahnuť
vygooogli

Martuska,trosku nam to ustupilo,neskrabe sa jak o zivot,tak sa vytesujem kutikom ustmartuskab píše:Ale ved to ma vytáča,že si myslia že su hviezdydannii píše:ale nechaj ich,aspon sa pobavime a oni sa citia velmi dolezitomartuskab píše:Ahojte.No žienky nemáte čo robiť,len pol dňa pri PC sedieť a klebetiť![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Skoro ma dnes s tých kráv na Blackliste porazilo.To už nieje normálne.![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Dani ako malá?

martuskab píše:Ahojte.No žienky nemáte čo robiť,len pol dňa pri PC sedieť a klebetiť![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()

ano,dobcek ma silne ekzemiky a nic nam nepomaha,tak skusame,co sa da,momentalne homeopatiululyinka píše:danni co mas chorenku malu???

zlodejka,v tej teme tusimMajcaRia píše:martuskab píše:Ahojte.No žienky nemáte čo robiť,len pol dňa pri PC sedieť a klebetiť![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
kočky a kde???? aj ja si to chcem pozrieť!!!diky

dannii píše:zlodejka,v tej teme tusimMajcaRia píše:martuskab píše:Ahojte.No žienky nemáte čo robiť,len pol dňa pri PC sedieť a klebetiť![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
kočky a kde???? aj ja si to chcem pozrieť!!!diky