cvilinge píše:bubufo píše:MartinaGinov píše:bubufo píše:dobreeeeeeee tomoze byt dobreeeeeeee

Bubu toto som raz vyskusala len tak z nudy a ujalo sa a malj to nic nerobi,tak dalsie plus a tatovi to velmi chuti
toto je u nas presne s kurcatom na taliansky sposob , je sa to so spagetami a je ktomu supeeer omacka,deti sa idu zabit aj tato
No ako to robíš? Urobím mangelovy zajtra špecialitku, napíš ako

no trosku viac ide do toho,ale zarucujem ti ze mnam, kurca naporcujes,ja kupujem vacsinou stehna, osmahnes na oleji a rozpucenom cesnaku, trocha podusis, no a dalej ide stvrtka masla, korenie,(ak mas biele) ja davam obyc.cierne sol, kecup,worcester,...a dolejes vodu, toto par krat opakujes aby si mala veeeela omacky:), na koniec rozmiesas v smotane pretlak das lyzicu cukru a muku na zahustenie,nechas trocha povarit. priloha spagety a nastruha sa udeny syr na vrch, po riti zradlo

len neviem ci som ta teraz neodradila

[/quote]
Tak toto som dnes vyskúšala,no je to fakt fajné,som zvedavá čo povie na to tato,ale mne to móóóc šmakuje

[/quote]
Mam dat na spodok spaget a navrch to kurca s omackou?alebo normalne na pol taniera kurca a na pol spagety.?Zajtra vyskusam,ale nemam ten udenu syr,bude to tam velmi chýbat?aso oko dlho mam robit to kurca ,aby nebolo vo vnutri surove?dIKY ZA ODPOVEDE..