tak im dajme kapusticku do ruky,uvidime ako sa budu tvaritmartuskab píše:NO tak to aj môj.Deti ma provokujú menej a on si donesie papať do obývačky o pol deviatejdannii píše:tak,ty si mija krvna skupina.ja som sa tiez riadne zahryzla je to uz aj vidiet,manzel poskuluje,ze ako pekne to ide,podporuje ma,kupuje mi grepiky a hlavne pri mne papa dobrotky a skusa,ci odolam,cert jedenmartuskab píše:Ďakujem za podporu.Ja ked sa do niečoho zahryznem,tak to dodržím.A budem sa teraz snažiť o to viac.A svokra to zle nemyslela,ale aj tak.Švagriná je žiarlivá,ona závidí všetko,tak potom bude mať čo........![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
.

no pekne,ten moj si tu papa moju oblubenu keksikovu milku,slak ma trafimartuskab píše:Ahoj Jarka.
Dani sa smeješ,ale ked som si včera večer urobila šalátik,tak mi ho deti aj s mangelom zjedli a potom som si robila druhý a aj to mi ujedali![]()
![]()
![]()
![]()
.

No niesmeJarka29 píše:Martuska aky salatik si si robila?a co ste teda milionary?

Presne aj mne sa to vzdy stane ze nevytiahnu tie spravne....martuskab píše:No niesmeJarka29 píše:Martuska aky salatik si si robila?a co ste teda milionary?![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
.
Zase ťahali nesprávne čísla.Vždy sa pomýlia![]()
![]()
...

martuskab píše:Už ma mangel vyhadzuje,chce si pozrieť či náhodou niesme milionári![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
.

skusim...ja neviem robit ziadne salaty len obyc uhorkovy,ale musim zacat aj nejake taketo a est aj s dressingami....ja neviem dochutit poriadne tu zeleninku a je to potom planemartuskab píše:No a šalátik? Dáš šalát,paradajku,papriku,uhorku môžeš aj kukuricu a čo máte radi. TRošku posolíš,trošku olivový olej,trošku ocot,zase troškuworčester a máličko vody.Pustí šťavu a ked nemáš dietu je super do toho nastrúhať údený syr
![]()
![]()
.

martuskab píše:No a šalátik? Dáš šalát,paradajku,papriku,uhorku môžeš aj kukuricu a čo máte radi. TRošku posolíš,trošku olivový olej,trošku ocot,zase troškuworčester a máličko vody.Pustí šťavu a ked nemáš dietu je super do toho nastrúhať údený syr
![]()
![]()
.

Ja som niekedy tiež robila len uhorkový,ale moja mamka žije ešte v Taliansku a oni robia vynikajúce šaláty,tak sa to tak trošku prenieslo.Hlavne nedať veľa,fakt troškuJarka29 píše:skusim...ja neviem robit ziadne salaty len obyc uhorkovy,ale musim zacat aj nejake taketo a est aj s dressingami....ja neviem dochutit poriadne tu zeleninku a je to potom planemartuskab píše:No a šalátik? Dáš šalát,paradajku,papriku,uhorku môžeš aj kukuricu a čo máte radi. TRošku posolíš,trošku olivový olej,trošku ocot,zase troškuworčester a máličko vody.Pustí šťavu a ked nemáš dietu je super do toho nastrúhať údený syr
![]()
![]()
.

Jarka29 píše:skusim...ja neviem robit ziadne salaty len obyc uhorkovy,ale musim zacat aj nejake taketo a est aj s dressingami....ja neviem dochutit poriadne tu zeleninku a je to potom planemartuskab píše:No a šalátik? Dáš šalát,paradajku,papriku,uhorku môžeš aj kukuricu a čo máte radi. TRošku posolíš,trošku olivový olej,trošku ocot,zase troškuworčester a máličko vody.Pustí šťavu a ked nemáš dietu je super do toho nastrúhať údený syr
![]()
![]()
.