cvilinge áno môže roibos aj deti, lebo neobsahuje kofeín , práve som prišla z 6hodinovej sánkovačky....som myslela že vypotím dušu...och ale už mi je lepšie...som okupkaná a zohrievam sa čajíkom teplím a vy???
MajcaRia píše:cvilinge áno môže roibos aj deti, lebo neobsahuje kofeín , práve som prišla z 6hodinovej sánkovačky....som myslela že vypotím dušu...och ale už mi je lepšie...som okupkaná a zohrievam sa čajíkom teplím a vy???
Ahojky, mi sme tiež boli na prechádzke s manželom, malá bola doma, spinkala a mi sme fajne vymrzi
danii aj ja budem rada ked sa zajtra postavím...ale myslíme nato že budeme krajšie ako teraz a hôavne vyšportované ...a vymakané...naši manželikovia budú slintať viac ako kedykoľvek predtým...
vivera píše:je pri mne v obývačke a ja sa tvárim, že mi to nerobí problém
Moj tie zjedol 8 vajcových chlebíko a ešte fur je hladný ..... ma urve ..... to ho fakt radšej budem šatiť .... mal ranajky, obed si naložil 2x(rezne) .... potom bol furt hladný tak som mu spravila tie chlebíky a ešte furt ..... ja neviem, či nemá pásomnicu alebo čoooo .....
Súbory cookie nám pomáhajú poskytovať služby. Používaním našich služieb vyjadrujete súhlas s tým, že používame súbory cookie. Ďalšie informácieZatvoriť