Nemáte zapnutý JavaScript alebo ho Váš prehliadač nepodporuje. Zapnutý javascript je potrebný na správne fungovanie portálu babybazar.sk.

Ak Váš prehliadač nepodporuje JavaScript použite prosím iný (Firefox, Google Chrome, Opera, Internet Explorer).

Cvičenie, Chudnutie - Diéta

od MajcaRia » Str Jan 07, 2009 11:12 am

adinka33 a neskusila si posilniť imunitu drobcom??napr. imunoglukánom, ja som malému davala už na jeseň asi tak dva mesiace, a ešte sme neboli chorí ale davam mu aj na jar...je to super...ja kupujem taký s echinaceou...je super skús možno aj vám zaberia...aspoň budeš mať ušetrenú prácu...ale aj tebe veľa síly ked sú chorunký...skoré uzdravenie želám deťurencom :wink:
Obrázok užívateľa
Moje inzeráty

od adinka33 » Str Jan 07, 2009 11:16 am

ahojcek majka, dakujem, ja ich dopujem aj ovocickom, aj vitaminkami, no a predsa prechladli, ale v podstate mi to nejako nevadi, aj to treba na lepsiu imunitku,,,a dakujem aj za pekne prianie, a ten sirupik vyskusam..... :wink: :wink:
Obrázok užívateľa
Moje inzeráty

od MajcaRia » Str Jan 07, 2009 11:21 am

nemáš zač...ma to teší ...a mám vás všetky rada babenky... :wink:
Obrázok užívateľa
Moje inzeráty

od vivera » Str Jan 07, 2009 12:34 pm

dobré ránko babulky, ja si uživam konečne spánku , moj starý má ešte dovolenku, tak ja možem dlho spinkat a aspon nežerem :P , čo budete dneska obedíkovat? Inak drobčekom rýchle uzdravenie nech si užijú sniežiku, my sme preležali všetci vhorúčkach na vianoce, ani sme nemali štedrú večeru, malá si len rozbalila darčeky a šup do postele :(
Obrázok užívateľa
Moje inzeráty

od MajcaRia » Str Jan 07, 2009 12:45 pm

VIVERA OCHH TO MI JE ľúTO...MUSELO TO BYť SMUTNé A ONIčOM VšAK??? A OBEDíK BUDEME MAť RYBKU NA PRíRODNO UROBENé ZO SYROM A RYžU TAK SA TEšíM MňňňAM :wink:
Obrázok užívateľa
Moje inzeráty

od MajcaRia » Str Jan 07, 2009 12:46 pm

NO A SAMOZREJME POLIEVKU ZELENINOVú... TO JE ZáKLAD
Obrázok užívateľa
Moje inzeráty

od vivera » Str Jan 07, 2009 12:50 pm

MajcaRia píše:VIVERA OCHH TO MI JE ľúTO...MUSELO TO BYť SMUTNé A ONIčOM VšAK??? A OBEDíK BUDEME MAť RYBKU NA PRíRODNO UROBENé ZO SYROM A RYžU TAK SA TEšíM MňňňAM :wink:

to bolo ale sme si povedali že si spravíme štedrú večeru neskorej, len neviem či to bude ono ked nebude tá atmoška..........ja si varím cestoviny s paradajkovou omáčkou a na véču mám mat sladké 8) 8)
Obrázok užívateľa
Moje inzeráty

od 11zdenka11 » Str Jan 07, 2009 12:55 pm

vivera píše:
MajcaRia píše:VIVERA OCHH TO MI JE ľúTO...MUSELO TO BYť SMUTNé A ONIčOM VšAK??? A OBEDíK BUDEME MAť RYBKU NA PRíRODNO UROBENé ZO SYROM A RYžU TAK SA TEšíM MňňňAM :wink:

to bolo ale sme si povedali že si spravíme štedrú večeru neskorej, len neviem či to bude ono ked nebude tá atmoška..........ja si varím cestoviny s paradajkovou omáčkou a na véču mám mat sladké 8) 8)
ja ked som tiez drzala 90 dnovu tak som papala vatcsinou tie cestoviny s tou omackou.alebo pizzu?asi teaz zacinas ze?pre mna bola vzdy pohroma ten vodny den
Obrázok užívateľa
Moje inzeráty

od vivera » Str Jan 07, 2009 12:55 pm

martuskab píše:
vivera píše:Ryžu možeš vždy po bielkovinách čiže druhý den.......prvý maso alebo mliečne výrobky ale nie spolu, druhý den ryža alebo zemiaky zo zeleninou alebo strukovinami, tretí den niečo od múky ( nejaký posúch alebo pizzu zeleninovú) alebo cestoviny, štvrtý den iba ovocie alebo zeleninku a potom sa to opakujem.....máš aj recepty? Ja si myslím že sa tam dá vybrat jáááj by som zabudla..tretí den na večeru možeš jeden kúsok torty alebo tri linecké koláčiky alebo tri kopčeky zmrzliny a tabličku horkej čokolády
paradajka, aj tak tam zostali tie ranajky ale kávička bola inak už som aj po obede a ideme vybehnút von :P A VYDRŹ, ŹIADNE PALACINKY :!: :!: :!: :!: :!: :!:
Ďakujem.Nikdy som nedržala dietu,až teraz po preležanom 3.tehu mám prodlém zhodiť,ale ani nepriberám.Keď máš nejaké dobré recepty tak daj. Budem rada.

napíš mi adresu na mail, hodím ti tam nejaké svoje receptíky na 90dňovku
Obrázok užívateľa
Moje inzeráty

od vivera » Str Jan 07, 2009 1:00 pm

11zdenka11 píše:
vivera píše:

ja ked som tiez drzala 90 dnovu tak som papala vatcsinou tie cestoviny s tou omackou.alebo pizzu?asi teaz zacinas ze?pre mna bola vzdy pohroma ten vodny den

Ja som ju už raz držala ale asi mesiac a dva týždne a vodný den som vynechala a aj tak som schudla. V ten den som jedna ovocie a zeleninku a sem tam som aj zhrešila. Mne vyhovuje lebo pri nej niesom hladná teda ked to nieje večer ale to si zase dám čajík a idem rýchlo spat. A celkom mi to chutí, niečo si upravim podla seba a je to v pohode. :wink:
Obrázok užívateľa
Moje inzeráty

od martuskab » Str Jan 07, 2009 1:21 pm

vivera píše:
martuskab píše:
vivera píše:Ryžu možeš vždy po bielkovinách čiže druhý den.......prvý maso alebo mliečne výrobky ale nie spolu, druhý den ryža alebo zemiaky zo zeleninou alebo strukovinami, tretí den niečo od múky ( nejaký posúch alebo pizzu zeleninovú) alebo cestoviny, štvrtý den iba ovocie alebo zeleninku a potom sa to opakujem.....máš aj recepty? Ja si myslím že sa tam dá vybrat jáááj by som zabudla..tretí den na večeru možeš jeden kúsok torty alebo tri linecké koláčiky alebo tri kopčeky zmrzliny a tabličku horkej čokolády
paradajka, aj tak tam zostali tie ranajky ale kávička bola inak už som aj po obede a ideme vybehnút von :P A VYDRŹ, ŹIADNE PALACINKY :!: :!: :!: :!: :!: :!:
Ďakujem.Nikdy som nedržala dietu,až teraz po preležanom 3.tehu mám prodlém zhodiť,ale ani nepriberám.Keď máš nejaké dobré recepty tak daj. Budem rada.

napíš mi adresu na mail, hodím ti tam nejaké svoje receptíky na 90dňovku
[email protected]
Ďakujem.A keď ju nedržíš 90dní,nebude potom jojo efekt?
Obrázok užívateľa
Moje inzeráty

od MajcaRia » Str Jan 07, 2009 1:21 pm

vivera ked mňa niečo takééé napadne večer že napchavať sa...tak sa napíjem čaju alebo vody a pôjdem rýchlo spať...super tip diky
Obrázok užívateľa
Moje inzeráty

od vivera » Str Jan 07, 2009 1:57 pm

ja som po nej pribrala ale žrala som šecko hlavne večer a málo pohybu takže jasné že som musela nanovo priprat, a hej mala by si ju držat celých 90dni a potom ešte dalších 90dní na ranajky iba ovocie. Ale je jedno ako a kolko schudneš, ked budeš večer jest a nebudeš sa aspon trošku hýbat(myslím aspon nejaké prechádzky alebo malé cvičernie) tak pribereš, Ja idem cvičit ešte jogu.
Obrázok užívateľa
Moje inzeráty

od MajcaRia » Str Jan 07, 2009 2:27 pm

babenky ja vás nechcem znechutiť...len tak rozmýšľam nad tou vašou dietou...oplatí sa ju držať...neskúsite niejakú inú...moje dve segry ju držali a ked prestali pribrali ešte viac ako mali predtým...jojo-efekt sa im vždy vrátil po tej diéte...a nedržali ju len raz ale aspoň moja jedna segra 5krát ked nie viac...a druhá teraz začína 2krát...a pritom na nich nikdy nevidím žeby im to pomohlo dlhodobejšie..ked tie kilá napokon sa vrátia...tak si myslím že je to trocha oničom...a to trápenie vyjde na zmar...radšej papkajte pravidelne, a veľa pohybu podľa mňa to je omnoho lepšie než niejaká dieta :wink:
Obrázok užívateľa
Moje inzeráty

od 11zdenka11 » Str Jan 07, 2009 3:20 pm

MajcaRia píše:babenky ja vás nechcem znechutiť...len tak rozmýšľam nad tou vašou dietou...oplatí sa ju držať...neskúsite niejakú inú...moje dve segry ju držali a ked prestali pribrali ešte viac ako mali predtým...jojo-efekt sa im vždy vrátil po tej diéte...a nedržali ju len raz ale aspoň moja jedna segra 5krát ked nie viac...a druhá teraz začína 2krát...a pritom na nich nikdy nevidím žeby im to pomohlo dlhodobejšie..ked tie kilá napokon sa vrátia...tak si myslím že je to trocha oničom...a to trápenie vyjde na zmar...radšej papkajte pravidelne, a veľa pohybu podľa mňa to je omnoho lepšie než niejaká dieta :wink:
teda ja neviem ja ked som ju drzala schudla som za dva mesiace 12 kil.a nic sa mmi nevratilo a je tomu rok akurat teraz som pribrala na sviatky 2 kila.ale cvicievam tak ta dam dole a hadam aj nieco naviac
Obrázok užívateľa
Moje inzeráty

PredchádzajúciĎalší

Vymazať všetky cookies fóra
Súbory cookie nám pomáhajú poskytovať služby. Používaním našich služieb vyjadrujete súhlas s tým, že používame súbory cookie. Ďalšie informácie Zatvoriť