aj ja mam doma taku kyselinu s hlavne ze vyzera ako keby som mu rok nedala jest!raz zjedol 12 knedly a potom otvoril chladnicku a ze co mame este dobre !skoro ma picloMartinaGinov píše:vivera píše:je pri mne v obývačke a ja sa tvárim, že mi to nerobí problém
Moj tie zjedol 8 vajcových chlebíko a ešte fur je hladný ..... ma urve ..... to ho fakt radšej budem šatiť .... mal ranajky, obed si naložil 2x(rezne) .... potom bol furt hladný tak som mu spravila tie chlebíky a ešte furt ..... ja neviem, či nemá pásomnicu alebo čoooo .....

My sme si minule obj.pizzu.Môj 12ročný syn zjedol celú svoju,dojedol 1kúsok po mne,1 po manželovi a 2 po bratovi.Len somnatusa píše:aj ja mam doma taku kyselinu s hlavne ze vyzera ako keby som mu rok nedala jest!raz zjedol 12 knedly a potom otvoril chladnicku a ze co mame este dobre !skoro ma picloMartinaGinov píše:vivera píše:je pri mne v obývačke a ja sa tvárim, že mi to nerobí problém
Moj tie zjedol 8 vajcových chlebíko a ešte fur je hladný ..... ma urve ..... to ho fakt radšej budem šatiť .... mal ranajky, obed si naložil 2x(rezne) .... potom bol furt hladný tak som mu spravila tie chlebíky a ešte furt ..... ja neviem, či nemá pásomnicu alebo čoooo .....

Paradajka..moje problemove partie su hlavne brucho a boky......ostatne nieje az tak strasne stacilo by zpevnit....no ved uvidime....hadam sa zadari...po detoch mam aj brucho ovisnute a treba pozpevnovat aj svalstvo brusne...ale neni kedy pri 3 ist do posilky......paradajka píše:Jarka29 píše:No pridam sa aj ja na dietovanie...
Zena-29 rokov
Vyska 160cm
Vaha 70kg![]()
Ciel -10kg
Dufam ze sa zadari.....uz dva dni sa neprejedam.....vela vody a zeleneho caju......a da sa zatial.....uvidime....
tak ahoj,pozeram,ze mame rovnaku výsku aj váhu.Vyzerame hrozne čo?to brucho,tie nohy a široke ramená...

Jarka29 píše:Paradajka..moje problemove partie su hlavne brucho a boky......ostatne nieje az tak strasne stacilo by zpevnit....no ved uvidime....hadam sa zadari...po detoch mam aj brucho ovisnute a treba pozpevnovat aj svalstvo brusne...ale neni kedy pri 3 ist do posilky......paradajka píše:Jarka29 píše:No pridam sa aj ja na dietovanie...
Zena-29 rokov
Vyska 160cm
Vaha 70kg![]()
Ciel -10kg
Dufam ze sa zadari.....uz dva dni sa neprejedam.....vela vody a zeleneho caju......a da sa zatial.....uvidime....
tak ahoj,pozeram,ze mame rovnaku výsku aj váhu.Vyzerame hrozne čo?to brucho,tie nohy a široke ramená...

To je super aj ja zacnem najprv doma...a ked sa bude dat tak do posilky a plavat....dneska ma zkolila migrena dostala som zachvat taky ze som sa nevedela o malinkeho starat a tak muzik doletel z roboty a staral sa.....otrasne som sa citila ale uz je dobre....dam si aspon jablcko co som cely den nejedla....paradajka píše:Jarka29 píše:Paradajka..moje problemove partie su hlavne brucho a boky......ostatne nieje az tak strasne stacilo by zpevnit....no ved uvidime....hadam sa zadari...po detoch mam aj brucho ovisnute a treba pozpevnovat aj svalstvo brusne...ale neni kedy pri 3 ist do posilky......paradajka píše:Jarka29 píše:No pridam sa aj ja na dietovanie...
Zena-29 rokov
Vyska 160cm
Vaha 70kg![]()
Ciel -10kg
Tak sa budeme o to snažiť,ja som uz dnes cvicila!!!!!!!!

No mozno hej....ja ked odstanem migrenu to je konecna potom...len vraciam a placem od bolesti a niesom nicoho schopna potom......moja znama ked prestala jest chlieb a sladke za par mesiacov dala dole 15 kilov...super ale na mna to nefunguje.....ja nejem chlieb lebo to co tu predavaju sa neda nazvat chlieb same biele toastove chleby...nase slovenske su super....no a neschudla ,ale zasa od posledneho porodu som dala co to uz dole aj to je pozitivna sprava .....paradajka píše:Nie len sa snažim obmedzovat a nejest chlieb a sladkosti.aj mna priserne boli hlava,chodim po doktoroch a idem na magnet.rezonanciu,som zvedava co mi tam povedia.strasne ma boli na spankoch,mozno to bude tiez migrena.

Ja som tiež bola na magn.rezonanciu,ale s chrbticou. Kedy ideš?paradajka píše:Nie len sa snažim obmedzovat a nejest chlieb a sladkosti.aj mna priserne boli hlava,chodim po doktoroch a idem na magnet.rezonanciu,som zvedava co mi tam povedia.strasne ma boli na spankoch,mozno to bude tiez migrena.