Janka81 píše:Stále mi nie je jasné,prečo by ste museli niečo prerábať????Ved to vôbec nie je potrebnéStačí jeden medziúčet za menej penazí..písala mi kamoška mail,čo tu v minulosti predávala,ešte tu stále má nick,ale prešla na MMb....vraj je tam účet na 3 mes cca za neakých 7,6€ na 3 mes a denne je tam 10 aktualizácií!!
Ked to ide inde lacnejšie,tu prečo nie?..mne sa to oplatí viac ako silver tu..a pritom by mne aj viacerým ostatným fakt stačilo,to čo máme,len pridať tie aktualizácie
Ja viem veľmi dobre, že veľa ludi chodi aj na mmb a tieto veci tzv. napady beru odtiaľ.
Ibaže toto je babybazar a bude iny ako mmb. Viem ako to tam funguje, ja som si tam tiež platila hviezdu no aj som si ju už prestala, lebo sa mi to neoplatilo.
Medzi tym učtom ktory tu spominaš a našim učtom silver je dosť veľky rozdiel... tam platiš sice menej (7,6€ na 3mes.) u nas o 3€ viac ale maš viac aktualizacii na deň, tam je 1aukcia na tyždeň čiže 4 na mesiac, tuna je ich 20 na mesiac + môžete predavať nový tovar čo tam sa môže až vo vyššom členstve, ktore stoji cez 13€ na jeden mesiac.
Čiže mne to stale vychadza, že naš učet silver je výhodnejší aj keď je o 3€ drahší.