Nemáte zapnutý JavaScript alebo ho Váš prehliadač nepodporuje. Zapnutý javascript je potrebný na správne fungovanie portálu babybazar.sk.

Ak Váš prehliadač nepodporuje JavaScript použite prosím iný (Firefox, Google Chrome, Opera, Internet Explorer).

Batoľa 1 až 3 roky - Už sa niekedy hanbím........

od Ljublju » Ned Dec 28, 2008 11:04 pm

tak mne toto robi 5 rocny a z dialky sa na mna uskrna....no robi jasne prieky a to ja som alergicka na to.U nho zabere len ked mu plesknem :shock: ...a to nie je vsetko....ked strazi kocik a ja som v obchode ,tak zastavuje ludi a pyta sa ich,co maju v taske a pod....ja sa tiez hanbim :? :twisted:
Obrázok užívateľa
Moje inzeráty

od 1dominika » Sob Jan 03, 2009 5:11 pm

Ja som myslela, že píšete o mojej dcére. Ja keď mám ísť nakupovať mám strach. Do mesta s ňou ani nechodím, stačí mi obchod. Tam vydrží sedieť vo vozíku 1 min. potom chce ísť von a ďalej nasleduje naháňačka, takže nákup je už na veľajšej kolaji. To potom len rýchlo, rýchlo. Ona sa zastaví kde chce, vyberá tovar z regálov, prihovára sa cudzím ľudom ... A to sme išli autom aby to dlho netrvalo. Chodíme z manželom, lebo neviem ako by to jeden s ňou zvládol, naháňať ju aj nakupovať.
Obrázok užívateľa
Moje inzeráty

od 11zdenka11 » Sob Jan 03, 2009 5:16 pm

dominika ty mas urcite moju dceru doma.my musime chodit tiez spolu inak by sme prisli o nervy.a do kosika nexistuj ona by ho aj rozbila ona mi ani v kocari nechce byt.este mi doktorka povedala ze mam hyperaktivne dieta
Obrázok užívateľa
Moje inzeráty

od swedulka » Sob Jan 03, 2009 5:35 pm

:D My sme boli dnes v obchode a to bolo to iste.Ja som vychádzala z obchodu mokra jak mys a moja babenka vysmiata ako slniečko,samozrejme ze vedla kočiara.Nebude v nom sediet ani za pána.Ta staršia dcera mi vysedela na prechádzke aj 3 hod.,tak som s toho zhrozena. :roll:
Obrázok užívateľa
Moje inzeráty

od 11zdenka11 » Sob Jan 03, 2009 5:41 pm

mna to tiez dost hneva ze si nemozem poriadne nakupit.len ju napominat stale dokola dokola.ale oni z toho vyrastu a hadam bude lepsie.tym sa ukludnujem
Obrázok užívateľa
Moje inzeráty

od swedulka » Sob Jan 03, 2009 5:44 pm

Ved to nakupujem vždy rýchlo,malá je naobliekana,je dnu teplo,ale čo už ,ked to za nas nikdo neurobi.To keby nakupoval manzel, to by sme asi nejedli. :lol:
Obrázok užívateľa
Moje inzeráty

od 1dominika » Sob Jan 03, 2009 5:53 pm

niekedy mám pocit, že to moje dieťa je iné, vystrája a ja len kričím to nerob, to nerob, ale keď čítam tieto príspevky zisťujem, že tie deti sú všetky akési rovnaké a robia tie isté veci čo moja a čo mňa rozčuluje :P :P :P
- nechce sedieť v stoličke pri jedení
- behá v obchode
- štverá sa po nábytku
- nechce poobede spať
dnes odhryzla z eurokalkulačky všetky tlačítka a mnoho, mnoho iného.
Obrázok užívateľa
Moje inzeráty

od Ljublju » Sob Jan 03, 2009 6:02 pm

dominika,a ako budes teraz prepocitavat peniaze? :shock: :lol: ,no ten moj co tiez robi,je ina sila....niekedy hladam vinu v sebe,ze je taky,aky je.Som kupila magnetky s jogurtom Kostici a jednu hodil do kosa a druhu rozstrihol,eej,taky krik bol,v izbe sa otriasol a bolo :cry:
Obrázok užívateľa
Moje inzeráty

od sandras » Sob Jan 03, 2009 6:37 pm

1dominika píše:niekedy mám pocit, že to moje dieťa je iné, vystrája a ja len kričím to nerob, to nerob, ale keď čítam tieto príspevky zisťujem, že tie deti sú všetky akési rovnaké a robia tie isté veci čo moja a čo mňa rozčuluje :P :P :P
- nechce sedieť v stoličke pri jedení
- behá v obchode
- štverá sa po nábytku
- nechce poobede spať
dnes odhryzla z eurokalkulačky všetky tlačítka a mnoho, mnoho iného.

to aj naš odhryzol :lol:
a zo všetkých autíčiek ohryzol pneumatiky a ešte to donesie v ruke že "koje neníííí"

ja už sa z toho smejem, volame ho kazisvet domáci ... všetko sa snaží rozobrať
manžel vraví, že si raz otvorí pneuservis a ak bude tak jesť ako doteraz, tak to bude tie pneumatiky nahadzovať a zhadovať ručne :lol: :lol: :lol:

ja sa skor niekedy hambím za 7,5 ročnu dceru, čo sa smeje afektovane ako sprostá, ked nemá čomu ...
a neposlucha vobec, teda posluchne, ked sme sami ... ale vonku pred ludmi sa predvádza o dušu :roll:
Obrázok užívateľa
Moje inzeráty

od swedulka » Sob Jan 03, 2009 7:17 pm

:D Sranda,to asi fakt tie dnesne deti su take???No ja si myslim,ze im vsetko dovolime.Vidim to na sebe,chcem mat trošku kľud,tak nech si robí čo chce(samozrejme pod mojim dohladom),moze sa hrat s telkou, z dvd-čkom,rozhadzovat hračky.Lebo sa mi proste nechce.Nie je to tak vždy,ale tá si to hned zapamatá,že raz už to mohla,tak teraz mi to predsa nezakážu.A hned su z nich četríci.A my sa v detičkách vidíme,tak im chceme dať všetko čo im na očiach vidíme a oni to táááák strašne dokážu "zneužit".
Obrázok užívateľa
Moje inzeráty

od sandras » Sob Jan 03, 2009 7:27 pm

paradajka, my decka praveže držíme nakrátko
hračky si može rozhadzovať (tak primerane, nei že to budem mať po celom byte), ale s prístrojmi doma sa mu hrať nedovolím

on si rozoberá len tie svoje autíčka ... ale keby sme dovolili, porozoberá všetko, časopisy dotrhá

dcera ked ma "obecenstvo" tak je niekdy fakt hrozná (hlavne ak ju ešte podporía že "však ju nechaj!" - tak to moja autorita je uplne v kýbli :evil: )
ale doma poslucha, aj sa da usmerniť

zasa im nechcem všetko zakázať, dieťa sa musí aj "rozvíjať" :wink:
Obrázok užívateľa
Moje inzeráty

od 1dominika » Sob Jan 03, 2009 7:33 pm

ja som eštte neprišla na to, ako sa dieťa drží nakrátko. To moje mňa vôbec neposlúcha. Tiež jej plno vecí dovolím, lebbo si poviem že niečo robiť musí, ale keď zakazujem to vôbec nevníma. Vtedy akoby nepočula a nerozumela.
Obrázok užívateľa
Moje inzeráty

od 1dominika » Sob Jan 03, 2009 7:35 pm

Idem rýchlo upratať, lebo príde manžel z roboty a ja tiež sedím len pri PC.
/drží ma nakrátko/ :P :P :P :P :P
Obrázok užívateľa
Moje inzeráty

od swedulka » Sob Jan 03, 2009 7:36 pm

Tak to ide na dceru asi predcasna puberta,neboj mozno ma len take obdobie a prejde to.Ja to poznam,niekedy si hovorím "je toto možne ,ze nemozem dať rady z 2-ročnym deckom?"Asi kazde dieta ma nejake to "svoje obdobie".
Obrázok užívateľa
Moje inzeráty

od 1dominika » Sob Jan 03, 2009 7:37 pm

žeby tak skoro :?: :)
Obrázok užívateľa
Moje inzeráty

PredchádzajúciĎalší

Vymazať všetky cookies fóra
Súbory cookie nám pomáhajú poskytovať služby. Používaním našich služieb vyjadrujete súhlas s tým, že používame súbory cookie. Ďalšie informácie Zatvoriť