Nemáte zapnutý JavaScript alebo ho Váš prehliadač nepodporuje. Zapnutý javascript je potrebný na správne fungovanie portálu babybazar.sk.

Ak Váš prehliadač nepodporuje JavaScript použite prosím iný (Firefox, Google Chrome, Opera, Internet Explorer).

Batoľa 1 až 3 roky - Už sa niekedy hanbím........

od cvilinge » Sob Jan 03, 2009 11:16 pm

to by aj ja chcela to je aká diéta tá 90 dňová
Obrázok užívateľa
Moje inzeráty

od 11zdenka11 » Sob Jan 03, 2009 11:44 pm

to sa striedaju 4 dni.skus si to pozriet na nete je o tom vsade dost pisane.ale poviem ti zo zaciatku som dost trpela.preve 4 dni boli asi kryticke ale potom som si zvkla.60 dni som hladovala a pak uz som papala co prislo
\
Obrázok užívateľa
Moje inzeráty

od eliza33 » Štv Jan 29, 2009 11:59 pm

Ahojte baby,ja mám syna už má 7rokov a mala som zopár problémov ale to boli vždy nejaké obdobia kým nezačal chodiť do škôlky.Všetko trvalo vždy 2-3 mesiace.Zakaždým si niečo našiel robil to tie 2 mesiace.Napr.hádzal kamene,kričal,utekal za barák a tak.Tým asi prejde každý ,len treba odsledovať či v tom neni veľa agresivity.V takom prípade treba navštíviť psychologa nieje to žiadna hamba je to už dnes bežná vec.
držte sa a vydržte Hela
Obrázok užívateľa
Moje inzeráty

Predchádzajúci

Vymazať všetky cookies fóra
Súbory cookie nám pomáhajú poskytovať služby. Používaním našich služieb vyjadrujete súhlas s tým, že používame súbory cookie. Ďalšie informácie Zatvoriť