Nemáte zapnutý JavaScript alebo ho Váš prehliadač nepodporuje. Zapnutý javascript je potrebný na správne fungovanie portálu babybazar.sk.

Ak Váš prehliadač nepodporuje JavaScript použite prosím iný (Firefox, Google Chrome, Opera, Internet Explorer).

Cvičenie, Chudnutie - Diéta

od vivera » Pon Jan 05, 2009 6:27 pm

No babenky , práve som prišla z jazdy v autoškole, hotový adrenalínový šport , lepšie jak fitko :? ...a tak mi bolo lúto lebo mužiček sa šiel z malou sánkovat... ale dúfam, že sniežik chvílku vydrží aj u nás na západe.....inak ako tak pozerám iba chute tu robíte :cry: .... aj ste sa pred dietkou riadne zmerali? nejako sa ktomu neviem odhodlat aby som nemala ešte vačšiu depku :wink:
Obrázok užívateľa
Moje inzeráty

od MajcaRia » Pon Jan 05, 2009 6:36 pm

lianka tak môžeš aj u mňa mrknúť na obchodík :wink: :D budem sa tešíť :P
Obrázok užívateľa
Moje inzeráty

od swedulka » Pon Jan 05, 2009 6:43 pm

No ja prave večeriam salatik z cinskej kapusty.Super na moj zaludok!!!Vivera ja som v autoskole jazdila pred mesiacom,viem o čom hovoríš.To som bola spotena až v gatiach a ani som nemusela isť do fitka.Ale ti poviem ,som rada,ze to mam za sebou aj ked nejazdim.mam z toho táááááááááááááááááááááááááááááááky stres!!
Obrázok užívateľa
Moje inzeráty

od lianka » Pon Jan 05, 2009 6:47 pm

Viera, a nesmykalo sa na tom snehu??? :lol:
Obrázok užívateľa
Moje inzeráty

od cvilinge » Pon Jan 05, 2009 6:54 pm

paradajka píše:No ja prave večeriam salatik z cinskej kapusty.Super na moj zaludok!!!Vivera ja som v autoskole jazdila pred mesiacom,viem o čom hovoríš.To som bola spotena až v gatiach a ani som nemusela isť do fitka.Ale ti poviem ,som rada,ze to mam za sebou aj ked nejazdim.mam z toho táááááááááááááááááááááááááááááááky stres!!

no práveže by si mala jazdiť,lebo potom sa budeš báť :(
Obrázok užívateľa
Moje inzeráty

od dannii » Pon Jan 05, 2009 7:10 pm

no prave som prisla,bola som s detickami sankovat a hore kopcom dole kopcom,normalne som utahana,mami pod s nami,tahaj nas :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: .myslela som,ze zdochnem :lol: :lol: :lol: :lol:
Obrázok užívateľa
Moje inzeráty

od vivera » Pon Jan 05, 2009 7:10 pm

No ved šmýkalo a ešte som si nevšimla jedno auto :shock: des a hroza ešte že tam sedel vedla mna.. ale aj ked cesty vobec neboli upravene sa zopár magorov našlo čo ma silou mocou museli predbehnút lebo čo sa oni povlečú za autoškolou, ved oni sa už vodičmi narodili, si neuvedomujú že ohrozujú všetkých....normálne som stoho vytočená :evil:
Obrázok užívateľa
Moje inzeráty

od martuskab » Pon Jan 05, 2009 7:15 pm

vivera píše:No ved šmýkalo a ešte som si nevšimla jedno auto :shock: des a hroza ešte že tam sedel vedla mna.. ale aj ked cesty vobec neboli upravene sa zopár magorov našlo čo ma silou mocou museli predbehnút lebo čo sa oni povlečú za autoškolou, ved oni sa už vodičmi narodili, si neuvedomujú že ohrozujú všetkých....normálne som stoho vytočená :evil:
Moja,takých arogantných šoférov je všade.Ale musím sa priznať,že ja robím rada ,,hodiny na ľade,, ale samo že len tam,kde nikto nieje. :lol: :lol: :lol:
Obrázok užívateľa
Moje inzeráty

od dannii » Pon Jan 05, 2009 7:16 pm

ahoj Martuska ako sa mame?
Obrázok užívateľa
Moje inzeráty

od martuskab » Pon Jan 05, 2009 7:18 pm

dannii píše:ahoj Martuska ako sa mame?
Ahoj dannii.Už som to dakde písala,malý má na ručke takú hrčku.Boli sme dnes udoktorkky,vraj to bude len chrupavka.Musíme ísť ešte aj ku ortopédovi.A ty ako? Ako malá?
Obrázok užívateľa
Moje inzeráty

od swedulka » Pon Jan 05, 2009 7:20 pm

No ja som jazdila len z manželom,kým este nebol sneh a to bola hroza.Každý kto vraví,ze z vlastným muzom nesadaj do auta,ked si za volantom ma pravdu.Ale schudla som 5 kg ,lebo som pred každou jazdou mala sr.....
Obrázok užívateľa
Moje inzeráty

od martuskab » Pon Jan 05, 2009 7:23 pm

paradajka píše:No ja som jazdila len z manželom,kým este nebol sneh a to bola hroza.Každý kto vraví,ze z vlastným muzom nesadaj do auta,ked si za volantom ma pravdu.Ale schudla som 5 kg ,lebo som pred každou jazdou mala sr.....
To je občas naozaj pravda. Tiež počuvaš PRIDAJ,alebo POMALŚIE?
Obrázok užívateľa
Moje inzeráty

od adinka33 » Pon Jan 05, 2009 7:24 pm

paradajka píše:No ja som jazdila len z manželom,kým este nebol sneh a to bola hroza.Každý kto vraví,ze z vlastným muzom nesadaj do auta,ked si za volantom ma pravdu.Ale schudla som 5 kg ,lebo som pred každou jazdou mala sr.....

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
áno, tak to poznáme, ja tiež nemôžem jazdiť, keď je pri mne môj mužíček.... :roll: :idea:
Obrázok užívateľa
Moje inzeráty

od dannii » Pon Jan 05, 2009 7:24 pm

ciitala som,no horor,ale bud rada,ze je to len chrupavka,mala pohodicka,zdravucka,rozmaznanucka a stale drzejsia :lol: :lol: :lol:
Obrázok užívateľa
Moje inzeráty

od swedulka » Pon Jan 05, 2009 7:26 pm

joooj,minule sme sli a ja som dala miesto 2 do 4.Boze to som myslela,ze mi ucho odtrhne od kriku.A presne to že ako mozes ist tak rychlo do križovatky,tak ja potom uz len pomaly a zachvilu čo ides tak pomaly.No poviem vam des a hroza.
Obrázok užívateľa
Moje inzeráty

PredchádzajúciĎalší

Vymazať všetky cookies fóra
Súbory cookie nám pomáhajú poskytovať služby. Používaním našich služieb vyjadrujete súhlas s tým, že používame súbory cookie. Ďalšie informácie Zatvoriť