paradajka píše:No ja prave večeriam salatik z cinskej kapusty.Super na moj zaludok!!!Vivera ja som v autoskole jazdila pred mesiacom,viem o čom hovoríš.To som bola spotena až v gatiach a ani som nemusela isť do fitka.Ale ti poviem ,som rada,ze to mam za sebou aj ked nejazdim.mam z toho táááááááááááááááááááááááááááááááky stres!!

Moja,takých arogantných šoférov je všade.Ale musím sa priznať,že ja robím rada ,,hodiny na ľade,, ale samo že len tam,kde nikto nieje.vivera píše:No ved šmýkalo a ešte som si nevšimla jedno autodes a hroza ešte že tam sedel vedla mna.. ale aj ked cesty vobec neboli upravene sa zopár magorov našlo čo ma silou mocou museli predbehnút lebo čo sa oni povlečú za autoškolou, ved oni sa už vodičmi narodili, si neuvedomujú že ohrozujú všetkých....normálne som stoho vytočená

Ahoj dannii.Už som to dakde písala,malý má na ručke takú hrčku.Boli sme dnes udoktorkky,vraj to bude len chrupavka.Musíme ísť ešte aj ku ortopédovi.A ty ako? Ako malá?dannii píše:ahoj Martuska ako sa mame?

To je občas naozaj pravda. Tiež počuvaš PRIDAJ,alebo POMALŚIE?paradajka píše:No ja som jazdila len z manželom,kým este nebol sneh a to bola hroza.Každý kto vraví,ze z vlastným muzom nesadaj do auta,ked si za volantom ma pravdu.Ale schudla som 5 kg ,lebo som pred každou jazdou mala sr.....

paradajka píše:No ja som jazdila len z manželom,kým este nebol sneh a to bola hroza.Každý kto vraví,ze z vlastným muzom nesadaj do auta,ked si za volantom ma pravdu.Ale schudla som 5 kg ,lebo som pred každou jazdou mala sr.....