Vidím,ze sa to tu rozbehlo,papkame kapusticku,niektore sa opýjaju mucosolvanom.No super a ja som davala malu spat a snivali sme o palacinkách.Tak tie bude mat zajtra moja rodinka na obedík.
aj ja chcem dievčatko...a pikoška je tá že mne to mešká už 3deň...a to nieje u mňa zvykom, tak trocha trpnem, lebo manžel veľmi nechcel...ale ja by som sa potešila
MajcaRia píše:aj ja chcem dievčatko...a pikoška je tá že mne to mešká už 3deň...a to nieje u mňa zvykom, tak trocha trpnem, lebo manžel veľmi nechcel...ale ja by som sa potešila
bude babo????? ja este nechcem,aj ked deti lubim,ale este sa na 2 kusy necitim
no práve rozmýšľam že čo a ako a lepšie povedané, že mám z toho dilemu, no ale čo už ak bude bude milovaný...a tatinko náš bude hrdý...či už bude moje očakavané dievčatko, alebo synček-ináč z praktického hľadiska by bodol daľší syn...lebo autíčka tú sú aj pre štyroch
MajcaRia píše:aj ja chcem dievčatko...a pikoška je tá že mne to mešká už 3deň...a to nieje u mňa zvykom, tak trocha trpnem, lebo manžel veľmi nechcel...ale ja by som sa potešila
bude babo????? ja este nechcem,aj ked deti lubim,ale este sa na 2 kusy necitim
Sisu,keby to bolo,tak by si sa cítila aj na 2 kusy .
MajcaRia píše:no práve rozmýšľam že čo a ako a lepšie povedané, že mám z toho dilemu, no ale čo už ak bude bude milovaný...a tatinko náš bude hrdý...či už bude moje očakavané dievčatko, alebo synček-ináč z praktického hľadiska by bodol daľší syn...lebo autíčka tú sú aj pre štyroch
martuskab mám iba jedného miláčika 2,5ročného Samka môžeš sa na neho pozrieť v mojom albumčeku...mám tam fotky ked bol ešte drobný a teraz na sánkovačke
martuskab-to hej,ale ja ledva stiham tohoto,dnes som ani nic neurobila,isla som umyvat riad,a uz krmil ryby lyzickami kockami a hocim...som povedala,znici celu rodinu....
Súbory cookie nám pomáhajú poskytovať služby. Používaním našich služieb vyjadrujete súhlas s tým, že používame súbory cookie. Ďalšie informácieZatvoriť