MajcaRia píše:sisu ja si myslím že je silné slovo Diabol-hoc jaký je ale je to ešte len dieťa a tvoje!!! nikdy by som to o svojom nepovedala, aj ked ja mám naozaj dobrúčkého maznáčika...ale to je fakt silné slovo....prepáč

martuskab píše:Sisu,nechcem sa ti miešať do vychovy,ale keby si mu potom zakázala niečo čo by ťa pýtal,časom by si určite uvedomil ,že to robiť nemôže.Neskušala si?

Chalani su väčšinou živší ako dievčatá.Snáď keď bude väčší,bude aj múdrejší.sisu22 píše:MajcaRia píše:sisu ja si myslím že je silné slovo Diabol-hoc jaký je ale je to ešte len dieťa a tvoje!!! nikdy by som to o svojom nepovedala, aj ked ja mám naozaj dobrúčkého maznáčika...ale to je fakt silné slovo....prepáč
pohodicka,ved keby si ho mala doma 15 min. povies ze utiekol od Lucifera.....no aj on je moj maznacik......ked ho mam na rukach porad anjelik...ale ked chcem nieco robit...ee,koniec sveta...

martuskab píše:Sisu,myslela som trebárs zakázať mu telku![]()
![]()
ak urobí to čo nesmie.Biť určite nieeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee!!!!A veľa veľa rozprávať,to je dobré.

sisu22 píše:ja sa tomu druhemu branim zubami nechtami-...ked si predstavim ze by dalsie mimi bol takyto teror,slak ma ide trafit...dnes napr.volal tetinho psa,a ked k nemu havo prisiel kopol ho s takej sily,ze pes knucal pol hodiny....ja ho velmi lubim,ale toto?co je moc to je moc..dnes som z neho bola fakt na nervy...on je mileny,tvari sa ze on nic,ale je to sam diabol!

sisu22 píše:Paradajka-je to na str. 191

martuskab píše:No tak to potom neviem.Len pokračovať v rozprávaní a vysvetlovaní.

paradajka píše:sisu22 píše:Paradajka-je to na str. 191
No pises to tam a vyzera to tak strasne jednoducho.Len tmave pecivo,salaty,maso pez prilohy a večer len ovocie.No a tie brušáky,faktnič ine?.To sa snád da zvladnut.?

Určite je zlatunký.Tak len vydržať.sisu22 píše:martuskab píše:No tak to potom neviem.Len pokračovať v rozprávaní a vysvetlovaní.
tiez si myslim....len keby aspon nerobil naschval had jeden!!no ale teraz keby ste ho zienky videli....nana a je zlatunky:-)))) dufam,ze ked uz bude rozpravat,sa to zmeni,uvidime,no zboznujem ho nech je aky je

sisu22 píše:paradajka píše:sisu22 píše:Paradajka-je to na str. 191
No pises to tam a vyzera to tak strasne jednoducho.Len tmave pecivo,salaty,maso pez prilohy a večer len ovocie.No a tie brušáky,faktnič ine?.To sa snád da zvladnut.?
no robila len toto..a vyzera velmi dobre

paradajka píše:sisu22 píše:paradajka píše:sisu22 píše:Paradajka-je to na str. 191
no robila len toto..a vyzera velmi dobre
Aj ja raz budem určite!!!