Nemáte zapnutý JavaScript alebo ho Váš prehliadač nepodporuje. Zapnutý javascript je potrebný na správne fungovanie portálu babybazar.sk.

Ak Váš prehliadač nepodporuje JavaScript použite prosím iný (Firefox, Google Chrome, Opera, Internet Explorer).

Cvičenie, Chudnutie - Diéta

od swedulka » Pon Jan 05, 2009 11:35 pm

Dakujem uz som bola az na str.10.Som myslela,ze ma trafí kým to vsetko pozriem.
Obrázok užívateľa
Moje inzeráty

od sisu22 » Pon Jan 05, 2009 11:36 pm

MajcaRia píše:sisu ja si myslím že je silné slovo Diabol-hoc jaký je ale je to ešte len dieťa a tvoje!!! nikdy by som to o svojom nepovedala, aj ked ja mám naozaj dobrúčkého maznáčika...ale to je fakt silné slovo....prepáč :roll:

pohodicka,ved keby si ho mala doma 15 min. povies ze utiekol od Lucifera.....no aj on je moj maznacik......ked ho mam na rukach porad anjelik...ale ked chcem nieco robit...ee,koniec sveta...
Obrázok užívateľa
Moje inzeráty

od sisu22 » Pon Jan 05, 2009 11:38 pm

martuskab píše:Sisu,nechcem sa ti miešať do vychovy,ale keby si mu potom zakázala niečo čo by ťa pýtal,časom by si určite uvedomil ,že to robiť nemôže.Neskušala si?

martuskab- spravne som ta teraz nepochopila,ale...nebijem ho,to by som neurobila,ja mu len rozpravam,vysvetlujem...velmi vela..nekricim po nom,ked mam nervy zapalim si,a som ok..pekne mu vsetko vysvetlujem,a myslim,ze aj ked teraz to v podstate ignoruje,viem ze si vela s toho zapamata,takze pokracujem.....
Obrázok užívateľa
Moje inzeráty

od martuskab » Pon Jan 05, 2009 11:38 pm

sisu22 píše:
MajcaRia píše:sisu ja si myslím že je silné slovo Diabol-hoc jaký je ale je to ešte len dieťa a tvoje!!! nikdy by som to o svojom nepovedala, aj ked ja mám naozaj dobrúčkého maznáčika...ale to je fakt silné slovo....prepáč :roll:

pohodicka,ved keby si ho mala doma 15 min. povies ze utiekol od Lucifera.....no aj on je moj maznacik......ked ho mam na rukach porad anjelik...ale ked chcem nieco robit...ee,koniec sveta...
Chalani su väčšinou živší ako dievčatá.Snáď keď bude väčší,bude aj múdrejší.
Obrázok užívateľa
Moje inzeráty

od martuskab » Pon Jan 05, 2009 11:40 pm

Sisu,myslela som trebárs zakázať mu telku :wink: :wink: :wink: ak urobí to čo nesmie.Biť určite nieeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee!!!!A veľa veľa rozprávať,to je dobré.
Obrázok užívateľa
Moje inzeráty

od MajcaRia » Pon Jan 05, 2009 11:41 pm

babenky ja idem už spinkať ....brú nocku :wink:
Obrázok užívateľa
Moje inzeráty

od sisu22 » Pon Jan 05, 2009 11:44 pm

martuskab píše:Sisu,myslela som trebárs zakázať mu telku :wink: :wink: :wink: ak urobí to čo nesmie.Biť určite nieeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee!!!!A veľa veľa rozprávať,to je dobré.

no moja,to je pekna rada,ale neho telka nebavi..vlastne nic ho nebavi...hraciek mame ako v draciku,len to obchadza...neho bavi,tak dotiahnut stolicku ku kredencu a vylezat,....beha hore dole,a otvarat skryne vsetko vyhadzovat....odhrnut zaclonu a kyvat tete Koporcovej,vylezat a zlezat s postele... jeho fakt bavi len vymyslat :oops:
Obrázok užívateľa
Moje inzeráty

od martuskab » Pon Jan 05, 2009 11:46 pm

No tak to potom neviem.Len pokračovať v rozprávaní a vysvetlovaní.
Obrázok užívateľa
Moje inzeráty

od MartinaGinov » Pon Jan 05, 2009 11:46 pm

sisu22 píše:ja sa tomu druhemu branim zubami nechtami-...ked si predstavim ze by dalsie mimi bol takyto teror,slak ma ide trafit...dnes napr.volal tetinho psa,a ked k nemu havo prisiel kopol ho s takej sily,ze pes knucal pol hodiny....ja ho velmi lubim,ale toto?co je moc to je moc..dnes som z neho bola fakt na nervy... :lol: on je mileny,tvari sa ze on nic,ale je to sam diabol!

On z toho snáď vyrastie :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Obrázok užívateľa
Moje inzeráty

od swedulka » Pon Jan 05, 2009 11:47 pm

sisu22 píše:Paradajka-je to na str. 191

No pises to tam a vyzera to tak strasne jednoducho.Len tmave pecivo,salaty,maso pez prilohy a večer len ovocie.No a tie brušáky,faktnič ine?.To sa snád da zvladnut.?
Obrázok užívateľa
Moje inzeráty

od sisu22 » Pon Jan 05, 2009 11:47 pm

martuskab píše:No tak to potom neviem.Len pokračovať v rozprávaní a vysvetlovaní.

tiez si myslim....len keby aspon nerobil naschval had jeden!!no ale teraz keby ste ho zienky videli....nana a je zlatunky:-)))) dufam,ze ked uz bude rozpravat,sa to zmeni,uvidime,no zboznujem ho nech je aky je :lol:
Obrázok užívateľa
Moje inzeráty

od sisu22 » Pon Jan 05, 2009 11:48 pm

paradajka píše:

No pises to tam a vyzera to tak strasne jednoducho.Len tmave pecivo,salaty,maso pez prilohy a večer len ovocie.No a tie brušáky,faktnič ine?.To sa snád da zvladnut.?

no robila len toto..a vyzera velmi dobre :D
Obrázok užívateľa
Moje inzeráty

od martuskab » Pon Jan 05, 2009 11:49 pm

sisu22 píše:
martuskab píše:No tak to potom neviem.Len pokračovať v rozprávaní a vysvetlovaní.

tiez si myslim....len keby aspon nerobil naschval had jeden!!no ale teraz keby ste ho zienky videli....nana a je zlatunky:-)))) dufam,ze ked uz bude rozpravat,sa to zmeni,uvidime,no zboznujem ho nech je aky je :lol:
Určite je zlatunký.Tak len vydržať.
Obrázok užívateľa
Moje inzeráty

od swedulka » Pon Jan 05, 2009 11:49 pm

sisu22 píše:
paradajka píše:

Aj ja raz budem určite!!! :lol:
Obrázok užívateľa
Moje inzeráty

od sisu22 » Pon Jan 05, 2009 11:51 pm

paradajka píše:
sisu22 píše:
paradajka píše:

Aj ja raz budem určite!!! :lol:

pozri poviem ti takto.....mozno nie na vonok,ale vnutri si krasna....v zivote su dolezitejsie veci ako nejake kila....
Obrázok užívateľa
Moje inzeráty

PredchádzajúciĎalší

Vymazať všetky cookies fóra
Súbory cookie nám pomáhajú poskytovať služby. Používaním našich služieb vyjadrujete súhlas s tým, že používame súbory cookie. Ďalšie informácie Zatvoriť