uz mam svalovicu z kaslania,nemusim ani brusaky robit
dobruuuuuuuuuu

bubufo píše:drahe krasne zenuskyidem zaujat polohu lezmo
uz mam svalovicu z kaslania,nemusim ani brusaky robit![]()
dobruuuuuuuuuu

sisu22 píše:paradajka píše:sisu22 píše:paradajka píše:sisu22 píše:Paradajka-je to na str. 191
No pises to tam a vyzera to tak strasne jednoducho.Len tmave pecivo,salaty,maso pez prilohy a večer len ovocie.No a tie brušáky,faktnič ine?.To sa snád da zvladnut.?
no robila len toto..a vyzera velmi dobre
Aj ja raz budem určite!!!
pozri poviem ti takto.....mozno nie na vonok,ale vnutri si krasna....v zivote su dolezitejsie veci ako nejake kila....

paradajka píše:sisu22 píše:paradajka píše:sisu22 píše:paradajka píše:sisu22 píše:Paradajka-je to na str. 191
No pises to tam a vyzera to tak strasne jednoducho.Len tmave pecivo,salaty,maso pez prilohy a večer len ovocie.No a tie brušáky,faktnič ine?.To sa snád da zvladnut.?
Aj ja raz budem určite!!!
pozri poviem ti takto.....mozno nie na vonok,ale vnutri si krasna....v zivote su dolezitejsie veci ako nejake kila....
TO BOLO PEKNE

sisu22 píše:paradajka píše:sisu22 píše:Paradajka-je to na str. 191

MartinaGinov píše:sisu22 píše:paradajka píše:sisu22 píše:Paradajka-je to na str. 191
kolko schudla?

paradajka píše:No to pečivo mi nevadi ,ja aj tak malo jem chlieb.Rano neranajkujem a na veceru ma predsa bude cakat kapusticka.

paradajka píše:No a ja som to doteraz robila presne naopak.Rano nic a z obed a potom o stvrtej ma chyti zase taky hlad ,ze som jedla az do desiatej.