natusa píše:adinka ja som sa dohodla s mojim ked sme planovali babetko ze bude pomahat ale ze sa do toho az takto vzije som netusila,fakt mam s neho radost.on ho aj uspi aj k nemu v noci stava(niekedy pyta len cajik)a to predtym spaval aj do dvanastej doobeda.ale to je asi preto ze chodi na tyznovkx a ked pride uziva si ho ako mozeadinka33 píše:no moj muzicek je uz doma...![]()
![]()
a urcite ho netreba lutovat, lebo tak ako uz pisala bubo, je to omnoho jednoduchsie chodit do prace a nestarat sa o nic ine, len o robotu,,,,, lenze zena na materskej maka od rana do vecera a od vecera do rana, cize taha 24....a to nielen sa starat o dietatko, ale este aj upratovat, prat, varit ..... su to aj ich deticky a musia sa im aj oni venovat ......
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Moj sa z malou hraje, aj ju už prebalil, no ale na ostatné si netrúfa, akože okúpať, ta déééé, sa bojííí ...... a v noci spí, lebo do práce vstáva ráno o 4hod., takže ho nechám vyspať sa a ja sa venujem malej, lebo v poslednom čase chodí spať o 11 - 12hod. v noci, moja malá ťahá nočné