Nemáte zapnutý JavaScript alebo ho Váš prehliadač nepodporuje. Zapnutý javascript je potrebný na správne fungovanie portálu babybazar.sk.

Ak Váš prehliadač nepodporuje JavaScript použite prosím iný (Firefox, Google Chrome, Opera, Internet Explorer).

Cvičenie, Chudnutie - Diéta

od MartinaGinov » Str Jan 07, 2009 7:48 pm

natusa píše:
adinka33 píše:no moj muzicek je uz doma... :wink: :wink: :wink: a urcite ho netreba lutovat, lebo tak ako uz pisala bubo, je to omnoho jednoduchsie chodit do prace a nestarat sa o nic ine, len o robotu,,,,, lenze zena na materskej maka od rana do vecera a od vecera do rana, cize taha 24....a to nielen sa starat o dietatko, ale este aj upratovat, prat, varit ..... su to aj ich deticky a musia sa im aj oni venovat ...... :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
adinka ja som sa dohodla s mojim ked sme planovali babetko ze bude pomahat ale ze sa do toho az takto vzije som netusila,fakt mam s neho radost.on ho aj uspi aj k nemu v noci stava(niekedy pyta len cajik)a to predtym spaval aj do dvanastej doobeda.ale to je asi preto ze chodi na tyznovkx a ked pride uziva si ho ako moze

Moj sa z malou hraje, aj ju už prebalil, no ale na ostatné si netrúfa, akože okúpať, ta déééé, sa bojííí ...... a v noci spí, lebo do práce vstáva ráno o 4hod., takže ho nechám vyspať sa a ja sa venujem malej, lebo v poslednom čase chodí spať o 11 - 12hod. v noci, moja malá ťahá nočné :lol:
Obrázok užívateľa
Moje inzeráty

od MajcaRia » Str Jan 07, 2009 8:24 pm

aj moj malý niekedy ťahá nočné...mám vtedy dosť...a neviem kvôli čomu!!! a môj miláčik šiel do obchdodíku...stará sa o nás aj o porcelánik :D
Obrázok užívateľa
Moje inzeráty

od swedulka » Str Jan 07, 2009 8:29 pm

Pomooooooooc,zožrala som tiramisu a hranolky!!!!!Nic mi nebolo,ale uz mi je lepšie!!! :lol:
Obrázok užívateľa
Moje inzeráty

od MajcaRia » Str Jan 07, 2009 8:32 pm

no papám salonečkyyyyyyyyyyyy....mňňňňňaaaam aj za dvoch!!! :lol: mne po tomto dní je tiež lepšie...čítali ste si záver diskusie??? janulik30???niečo hrozné!!!vyjadrovanie....tej čo ma vysokú...teraz sa už len smejem... :lol: :lol: :lol: naplakala som sa kvôli nej už dosť...aj som schudla ale salonečky udržiavajú rovnováhu...aby z mijej krásy neubudlo :lol: :P :lol:
Obrázok užívateľa
Moje inzeráty

od swedulka » Str Jan 07, 2009 8:44 pm

MajcaRia píše:no papám salonečkyyyyyyyyyyyy....mňňňňňaaaam aj za dvoch!!! :lol: mne po tomto dní je tiež lepšie...čítali ste si záver diskusie??? janulik30???niečo hrozné!!!vyjadrovanie....tej čo ma vysokú...teraz sa už len smejem... :lol: :lol: :lol: naplakala som sa kvôli nej už dosť...aj som schudla ale salonečky udržiavajú rovnováhu...aby z mijej krásy neubudlo :lol: :P :lol:

No daj si este aspon 5 saloniek.Obal si nervy cukrom mne to pomaha,ja čítam a neverím vlastným očiam!!!!čo je moc to je moc
Obrázok užívateľa
Moje inzeráty

od MajcaRia » Str Jan 07, 2009 8:47 pm

paradajka ja som to doslova musela predychavať!!!ALE ASPOň SI UROBILA SUPER V UVODZOVKáCH REKLAMU :lol: :lol: :lol:
Obrázok užívateľa
Moje inzeráty

od natusa » Str Jan 07, 2009 8:49 pm

ja som si prave vsimla ze cim viac si to tu citam tym viac zerem.normalne mi pri vas chuti,no zabijem sa?!?!?!
Naposledy upravil natusa dňa Str Jan 07, 2009 8:59 pm, celkovo upravené 1
Obrázok užívateľa
Moje inzeráty

od swedulka » Str Jan 07, 2009 8:50 pm

MajcaRia píše:paradajka ja som to doslova musela predychavať!!!ALE ASPOň SI UROBILA SUPER V UVODZOVKáCH REKLAMU :lol: :lol: :lol:

Tak sa ukludni,stalo sa čo sa stalo.Uz tomu aj tak nepomozes,len sa znervozniš a to ti vobec neprospeje.A narobí ti to vrásky :lol:
Obrázok užívateľa
Moje inzeráty

od swedulka » Str Jan 07, 2009 8:51 pm

natusa píše:ja som si prave vsimla ze cim viac si to tu citam tim viac zerem.normalne mi pri vas chuti,no zabijem sa?!?!?!
:lol:
:lol: :lol: :lol: Ja som tiež dnes riadne zhrešila :lol: :lol: :lol: .No zabijem sa?
Obrázok užívateľa
Moje inzeráty

od MajcaRia » Str Jan 07, 2009 9:06 pm

natusa píše:ja som si prave vsimla ze cim viac si to tu citam tym viac zerem.normalne mi pri vas chuti,no zabijem sa?!?!?!

natusa tak ja som prv nejedla nič...som mala stiahnuté hrdlo...ale teraz papaám od nervou tak že až!! :lol: ale pohodička :lol: nič sa nedeje :lol:
Obrázok užívateľa
Moje inzeráty

od dannii » Str Jan 07, 2009 10:05 pm

ja som tiez dnes zhresila ,ale aj vypotila a vyskakala na lopte,tak som si to mohla dovolit,teraz idem papat grep,ten vyborne spaluje tuky a ja ho milujem
Obrázok užívateľa
Moje inzeráty

od martuskab » Str Jan 07, 2009 10:10 pm

dannii píše:ja som tiez dnes zhresila ,ale aj vypotila a vyskakala na lopte,tak som si to mohla dovolit,teraz idem papat grep,ten vyborne spaluje tuky a ja ho milujem
Ja som pred chvíľou jeden zbodla a ani som to nevedela že spaľuje tuky.PRed 3rokmi som sa z neho vyhodila,ale keď som videla v obchode musela som si kupiť.Mám ho straaaaaašne rada,tak dúfam,že sa nevyhodím :!: :!: :!:
Obrázok užívateľa
Moje inzeráty

od dannii » Str Jan 07, 2009 10:15 pm

ak nahodou,tak si daj detsky fenistil,pomaha to :wink:
Obrázok užívateľa
Moje inzeráty

od martuskab » Str Jan 07, 2009 10:19 pm

dannii píše:ak nahodou,tak si daj detsky fenistil,pomaha to :wink:
To mi nepomáha,ani najstaršiemu synovi a to má alergiu na uštipnutie komárom :!: :!: :!: Ale dík.
Obrázok užívateľa
Moje inzeráty

od dannii » Str Jan 07, 2009 10:20 pm

a zodac?
Obrázok užívateľa
Moje inzeráty

PredchádzajúciĎalší

Vymazať všetky cookies fóra
Súbory cookie nám pomáhajú poskytovať služby. Používaním našich služieb vyjadrujete súhlas s tým, že používame súbory cookie. Ďalšie informácie Zatvoriť