Adinka,ja som si po treťom pôrode myslela,že už žiadne dieťa.Ale v kútiku duše by som takú peknú bambulku brala aj hneďadinka33 píše:no kocky, tak to ja by som strasne, ale strasne moc chcela este malicke dievcatko, ale moj manzelicek o nicom takom nechce uz ani pocut.....![]()
![]()
no ved by sa aj patrilo po 3
![]()
![]()
, ze
![]()

martuskab píše:Adinka,ja som si po treťom pôrode myslela,že už žiadne dieťa.Ale v kútiku duše by som takú peknú bambulku brala aj hneďadinka33 píše:no kocky, tak to ja by som strasne, ale strasne moc chcela este malicke dievcatko, ale moj manzelicek o nicom takom nechce uz ani pocut.....![]()
![]()
![]()
![]()
, ze
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
.
Ale čo ak by bol znovu chalan![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()

No,si to predstav.Po prvých dvoch som mala 53kgMajcaRia píše:martuskab píše:Adinka,ja som si po treťom pôrode myslela,že už žiadne dieťa.Ale v kútiku duše by som takú peknú bambulku brala aj hneďadinka33 píše:no kocky, tak to ja by som strasne, ale strasne moc chcela este malicke dievcatko, ale moj manzelicek o nicom takom nechce uz ani pocut.....![]()
![]()
![]()
![]()
, ze
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
.
Ale čo ak by bol znovu chalan![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
martuskab máš troch chalanov?fíííha

bubufo píše:ja mam krpcov prec no ake cudne ticho je tu hehe

adinka33 píše:bubufo píše:ja mam krpcov prec no ake cudne ticho je tu hehe
![]()
![]()
![]()
![]()
chybaju ti
![]()
![]()
chces, poslem ti letecky mojich lumpov
![]()
a ziadne ticho tam nebudes uz mat,,,,zarucene
![]()
![]()
![]()
![]()

MajcaRia píše:adinka33 tebe tiež dôjde mangelik okolo polšiestej???ináč chudák chlapy...uvedomujete si aké sme...ja sa tiež vytešujem ked dôjde...ale oni chudáci musia ráno skoro vstávať do rpáce a ked z práce prídu musia ostať s deťmi...ja môjho občas aj ľutujem a ked je víkend tak niekde chceme ísť , nemá ani kedy oddychovať...my áno popri svojích drahých..ešte že ich máme