Nemáte zapnutý JavaScript alebo ho Váš prehliadač nepodporuje. Zapnutý javascript je potrebný na správne fungovanie portálu babybazar.sk.

Ak Váš prehliadač nepodporuje JavaScript použite prosím iný (Firefox, Google Chrome, Opera, Internet Explorer).

Alergie a ekzémy - Ach ten ekzem

od dannii » Štv Jan 08, 2009 2:56 pm

sisu22 píše:
dannii píše:Sisu to ma tesi,aspon sa nebude trapit ako moj bobacik.tak mi je jej luto,dnes sa skriabe ako o zivot :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: .teraz zaspinkala,tak mam chvilku casu

juj,moje male zlato.... :cry: moj drobec zase kasle,no ale hrozne...chudacik teraz ani zle nerobi,len chodi a mota sa....obcas sice rybkam daco hodi ale nevymysla...len :shock:
cudatko malicke :cry: :cry: :cry: :cry: ,tie choroby su otras.ale to je kvoli tym vselijakym hnusnym virusom,musime sa viac chranit :cry: :cry: :cry: :cry:
Obrázok užívateľa
Moje inzeráty

od eminga » Štv Jan 08, 2009 5:59 pm

Danii mi je ľúto malinkej, som zvedavá o rok či budeš badať zlepšenie a ozaj čo bezlepková, nenasadila si ju?? A mne sa malá veľmi netešila z darčekov (my litlle pony,knižka, bábika, vankúšik...) skôr legu, malé časti, ale fantáziu má a mne malá dostala kuchynku minulý rok a tá ju na počudovanie stále baví :D :D ..a s tým inzerátom, je super nápad :lol: :lol:
Obrázok užívateľa
Moje inzeráty

od dannii » Štv Jan 08, 2009 8:31 pm

eminga píše:Danii mi je ľúto malinkej, som zvedavá o rok či budeš badať zlepšenie a ozaj čo bezlepková, nenasadila si ju?? A mne sa malá veľmi netešila z darčekov (my litlle pony,knižka, bábika, vankúšik...) skôr legu, malé časti, ale fantáziu má a mne malá dostala kuchynku minulý rok a tá ju na počudovanie stále baví :D :D ..a s tým inzerátom, je super nápad :lol: :lol:
Emi sme doma a o 50€ahsi,ale s dobrym pocitom.zevraj nemame typicky atop.ektem,ale nieco ine,zmes vselicoho,tak sme zacali s liecbou a uvidime,nie je to sarlatanka,ale bvala kozna lekarka,ktora si mysli,ze to ide aj inak ako hormonmy
Obrázok užívateľa
Moje inzeráty

od eminga » Štv Jan 08, 2009 9:01 pm

to je supééér, teším sa s tebou :lol: :lol: my sme mali atopická dermatída, potom plienková dermatída a aj keď nemá plienky ani na noc, tak dobré 3 týždne jej stále natieram zadoček- nerobí jej dobre persil, porazí ma, mám ho 6kg ale čo musím kúpiť druhý, lebo sa budí na škrabcovanie :evil:
Obrázok užívateľa
Moje inzeráty

od dannii » Štv Jan 08, 2009 9:07 pm

tak ten pouzivaj pre vas a malej kup sensitive,alebo ak mate dm,tak kup zeleny denktmint,je vyborny z aloe vera :wink:
Obrázok užívateľa
Moje inzeráty

od eminga » Štv Jan 08, 2009 9:36 pm

určite vyskúšam!! dík za radu :lol:
Obrázok užívateľa
Moje inzeráty

od dannii » Štv Jan 08, 2009 11:37 pm

neni zac,ved ja uz ta beriem ako spriaznenu dusu. :wink: :wink: :wink:
Obrázok užívateľa
Moje inzeráty

od eminga » Sob Jan 10, 2009 12:50 am

Danii aj ja teba tak mi padne dobre sa "posťažovať" ináč čo nasadila za tie €rá tá doktorka??
Obrázok užívateľa
Moje inzeráty

od dannii » Sob Jan 10, 2009 12:56 am

no ahoj,pred chvilkou som sa zapla.mala je jk na ihlach,zevraj prebieha liecba,doktorka mi dala homeopatika,3druhy od Boironu,take flasticky s cukrikami,je to bezne dostat v lekarni,tak sa citim pokojnejsie,ze mi nic nenamiesala,ako homeopat pred nou.lieciky su lacne,len vstup som este nepredychala,ale hadam bude dobre :wink: .a vy ako,co drobcek,?bude mat uz 3rocky,ja si spomeiem kazdy den,ze sa jej to blizi.inac mohla by si si dat malu do albumceka,chcela by som ju vidiet :lol: :lol: :lol: .ja tam malu mam,ak chces tak si ju pozri,moje zlatinko :lol: :lol:
Obrázok užívateľa
Moje inzeráty

od eminga » Sob Jan 10, 2009 1:24 am

Dannii malá je krásna len sa jej tak očká smejú :lol: :lol: a zdá sa mi na dva roky veľmi veľká :D ja mám len takého chrústika :D bude mať 3 roky a váži 13kg a boli sme sa nahlásiť do tej škôlky a zabudla som veď jej musím upiecť tortičku :o ide nám nanič internet, hrozne je pomalý ale keď bude v pohode tak nahodím aj ja foto a dám jedno aj keď bola bábätko :cry: a mojej doktorke bolo jedno ako vyzerala :( :( ...ináč homeopatiká mám rada, nezaťažujú organizmus a sú cenovo prijateľné :lol: :lol: a čo z tou bezlepkovou??
Obrázok užívateľa
Moje inzeráty

od dannii » Sob Jan 10, 2009 11:14 am

emi dik,je velka a neviem po kom,ked sa narodila,mala 2860g a merala47cm,tak neviem kam sa tiahne.inac nemame plienky a nocne mame suche,tak sme asi za vodou,hrozne sa tesim.som zvedava,ked nahodis malu,lebo mam predstavu ako vyzera,tak som zvedava,ci dobru.ja mam rada homeopatika,davno by ich mala,ale nevedela som tu kombinaciu,tak som rada a v noci sme konecne trocha spali :lol: :wink: :wink: :wink: a co hovoris na exipial mliecko?mala ho mala raz ked bola malicka a odvtedy nie,tak chcem vediet ako robi tvojej malej alebo co jej davas
Obrázok užívateľa
Moje inzeráty

od eminga » Sob Jan 10, 2009 11:27 pm

ahojky zákon schválnosti včera som si povedala, že malú odfotím a do rána hrôza od 12-tej do pol 4-tej bola hore mrnkala dostala nádchu dýchať sa jej nedalo no čo ti poviem, keď som ju ráno uvidela, tak som mohla na fotenie zabudnúť :evil: očká lesklé a tvárička :cry: a malá je frajerka bez plienok :lol: :lol: šikovná ...moja keď cítila plienku, alebo igelit pod plachtou tak sa nepýtala a to mala už 2,5r. až keď som dala preč, tak sa začala pýtať. A ja po kúpeli len excipial u lipolotio používam a som veľmi spokojná :lol: :lol:
Obrázok užívateľa
Moje inzeráty

od dannii » Ned Jan 11, 2009 9:12 pm

no chudatenko malinke :cry: :cry: :cry: .co ti poviem,zakon schvalnosti,my sme vcera boli na pohotovosti,zrubala sa zo schodov,nastastie sme ok,len mame typle :cry: :cry: :cry:
Obrázok užívateľa
Moje inzeráty

od eminga » Ned Jan 11, 2009 9:45 pm

vďaka bohu, že nič vážne niekedy stačí ozaj iba moment a hneď sa dačo vyčudí :( nás bolelo do rána ešte aj ucho :( keď sa darí tak, sa darí nehovoriac, že som ju chcela dať v utorok do škôlky :(
Obrázok užívateľa
Moje inzeráty

od dannii » Ned Jan 11, 2009 9:50 pm

joj,tak to je skoda,ale ako hovoris ked sa dari,tak sa dari :cry: :cry: :cry: .my kym sme vcera cakali na snimky,tak nam spadla a zase na hlavu,tak si nas vies predstavit,volam to den blbec,inac homeopatika asi zaberaju,zacina sa cistit,tak dufam :wink:
Obrázok užívateľa
Moje inzeráty

PredchádzajúciĎalší

Vymazať všetky cookies fóra
Súbory cookie nám pomáhajú poskytovať služby. Používaním našich služieb vyjadrujete súhlas s tým, že používame súbory cookie. Ďalšie informácie Zatvoriť