Nemáte zapnutý JavaScript alebo ho Váš prehliadač nepodporuje. Zapnutý javascript je potrebný na správne fungovanie portálu babybazar.sk.

Ak Váš prehliadač nepodporuje JavaScript použite prosím iný (Firefox, Google Chrome, Opera, Internet Explorer).

Cvičenie, Chudnutie - Diéta

od cvilinge » Štv Jan 08, 2009 10:26 pm

paradajka píše:
Jarka29 píše:Paradajka a tie spolocenske saty co mas v albume to mas ty oblecene?

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: Tak keby som to bola je ,tak niesom v teme DIETA!!! :lol: :lol: :lol:
To je moja švagrina fitneska.

ten chrbát sa mi hneď nezdal
Obrázok užívateľa
Moje inzeráty

od cvilinge » Štv Jan 08, 2009 10:28 pm

bubufo píše:idem to uspat za plyn prisiel nedoplatok..nepustam :D

Veď už aj tak bude len 10 dní a potom pomrzneme :cry:
Obrázok užívateľa
Moje inzeráty

od natusa » Štv Jan 08, 2009 10:28 pm

MartinaGinov píše:No baby, další pol kila išiel dole, som cvičila - brušáky i cviki na stehná ........
si blazon toto by ma zabilo radsej mi naiste co hlcete teda dieco normalne
Obrázok užívateľa
Moje inzeráty

od martuskab » Štv Jan 08, 2009 10:28 pm

natusa píše:
martuskab píše:
natusa píše:
martuskab píše:
natusa píše:idem spat lebo inac zozerem aj kona !zajtra zacinam!pa
Natusa,moja ty b y si nemala dietkovať keď kojkáš.
hm?
ja viem ale milujem sladke a nemam rada zeleninu ja to len skusim vymenit uvidim vysledok
Tak to áno.Budem držať palce ...Malý už dobre?
rano mal este teplotu cez den mormalka ale zase nema dobre vysledky s mocu zajtra idem zaniest zas tak uvidim
Držím palce,potom daj vedieť ako ste dopadli.
Obrázok užívateľa
Moje inzeráty

od MartinaGinov » Štv Jan 08, 2009 10:32 pm

martuskab píše:
MartinaGinov píše:No baby, další pol kila išiel dole, som cvičila - brušáky i cviki na stehná ........
Ja brušaky nemôžem kôli chrbtici. :evil: :evil: :evil: :evil: :evil:
A aké cviky na stehná :?: :?: :?:

Na stehná je najlepšie toto : ležíš na chrbte, nohy máš hore dvihnuté a pokrčené vo vzduchu, bycikluješ vo vzduchu, dalej ked ich máš pokrčené, tak vystieraš jednú aj druhú a prisúvaš ich naspäť, ruky máš vtedy za hlavou ..... posilňuje to brušné svaly a aj stehná a lýtka ..... dalej je dobré ked si lahneš na bok, nohy vystreté, podoprieš sa na lakeť a dvíhaš jednú nohu, hore-dole, vytváraš také V ...... a potom sa otočíš na druhý bok a to isté ..... také jednoduché cviky, tento je dobrý tiež na stehná a na boky .......... jednoduché, môžeš to robiť aj na posteli ........
Obrázok užívateľa
Moje inzeráty

od MajcaRia » Štv Jan 08, 2009 10:36 pm

babenky idem urobiť babytest...došiel mangelik!!!!držte palčeky :P :wink: :P
Obrázok užívateľa
Moje inzeráty

od martuskab » Štv Jan 08, 2009 10:37 pm

MartinaGinov píše:
martuskab píše:

Na stehná je najlepšie toto : ležíš na chrbte, nohy máš hore dvihnuté a pokrčené vo vzduchu, bycikluješ vo vzduchu, dalej ked ich máš pokrčené, tak vystieraš jednú aj druhú a prisúvaš ich naspäť, ruky máš vtedy za hlavou ..... posilňuje to brušné svaly a aj stehná a lýtka ..... dalej je dobré ked si lahneš na bok, nohy vystreté, podoprieš sa na lakeť a dvíhaš jednú nohu, hore-dole, vytváraš také V ...... a potom sa otočíš na druhý bok a to isté ..... také jednoduché cviky, tento je dobrý tiež na stehná a na boky .......... jednoduché, môžeš to robiť aj na posteli ........
Ďakujem,zajtra skúsim.
Obrázok užívateľa
Moje inzeráty

od MartinaGinov » Štv Jan 08, 2009 10:37 pm

natusa píše:
si blazon toto by ma zabilo radsej mi naiste co hlcete teda dieco normalne

Ráno väčšinou zjem nejaký chlebí tmavý alebo celozrný so salámkou, zeleninkou, vajíčkom, k tomu čaj ........ cez den pijem vela vody, pravidelne ....... na obed napr. dnes som mala rybu so sojou na zelenine s ryžou ....... na večeru ryžu .......... a potom som si zobla ešte pár piškót :lol: Každý den niečo iné, ale snažím sa neprežierať a hlavne piť vela vody a nejesť po 17hod.!!!
Obrázok užívateľa
Moje inzeráty

od MartinaGinov » Štv Jan 08, 2009 10:39 pm

MajcaRia píše:babenky idem urobiť babytest...došiel mangelik!!!!držte palčeky :P :wink: :P

Držíííím ........ čakááááme ........... júúúúúúúúúj :oops: :oops: :oops:
Obrázok užívateľa
Moje inzeráty

od MartinaGinov » Štv Jan 08, 2009 10:40 pm

martuskab píše:
MartinaGinov píše:
martuskab píše:

Ďakujem,zajtra skúsim.

Na chudnutie a tvarovanie postavy a spevnenie svalstva je skvelý tanec a aerobic .......... júúúj jak by som si zaskákala :lol: :lol: :lol:
Obrázok užívateľa
Moje inzeráty

od martuskab » Štv Jan 08, 2009 10:42 pm

MartinaGinov píše:
MajcaRia píše:babenky idem urobiť babytest...došiel mangelik!!!!držte palčeky :P :wink: :P

Ešte nevie či čaká,tak sme všetky čakali kedy príde jej mangel domou s testom a teraz ho asi ocikáva a kuká či jedna čiarka či dve.
Ja typujem dve. :lol: :lol: :lol:
kto sa pridá?
Obrázok užívateľa
Moje inzeráty

od martuskab » Štv Jan 08, 2009 10:44 pm

Martinka ja tiež rada tancujem,len čakám na cd od paradajky,ľudovky,a môj najstarší syn bude musieť so mnou teni teni.
Ešte o tom nevie :wink: :wink: :wink: .
Obrázok užívateľa
Moje inzeráty

od MartinaGinov » Štv Jan 08, 2009 10:46 pm

martuskab píše:
MartinaGinov píše:

Ešte nevie či čaká,tak sme všetky čakali kedy príde jej mangel domou s testom a teraz ho asi ocikáva a kuká či jedna čiarka či dve.
kto sa pridá?

Ja sa pridávam, budú určite dve :lol: :lol: :lol:
Obrázok užívateľa
Moje inzeráty

od sandras » Štv Jan 08, 2009 10:46 pm

martuskab píše:
MartinaGinov píše:

kto sa pridá?

tak ak chce dve, tak dufam aj ja že budu dve // :wink:
Obrázok užívateľa
Moje inzeráty

od MartinaGinov » Štv Jan 08, 2009 10:47 pm

martuskab píše:Martinka ja tiež rada tancujem,len čakám na cd od paradajky,ľudovky,a môj najstarší syn bude musieť so mnou teni teni.
Ešte o tom nevie :wink: :wink: :wink: .

Júúúj, by som sa k vám pridala ......... no synček bude rád čoooo ??? :lol: :lol: :lol:
Obrázok užívateľa
Moje inzeráty

PredchádzajúciĎalší

Vymazať všetky cookies fóra
Súbory cookie nám pomáhajú poskytovať služby. Používaním našich služieb vyjadrujete súhlas s tým, že používame súbory cookie. Ďalšie informácie Zatvoriť