MajcaRia píše::cry:![]()
nič z toho jedná čiarka!!! ale potom prečo nemám....kramoše??? jooj kočky ale som sa tešila, idem si porevať
To ma stráááášne mrzi,ja som to normalne tusila!! uz vcera mi jedem povedal,ze som carodejnica.
Bože no fakt,ma to mrzi.
nič z toho jedná čiarka!!! ale potom prečo nemám....kramoše??? jooj kočky ale som sa tešila, idem si porevať

bubufo píše:MajcaRia píše::cry:![]()
este nerev skus ranny moc , ten je lepsi, mne to tak raz vyslo vecer nic rano boli dve

sandras píše:MajcaRia píše::cry:![]()
ja som mala tiež jednu, a pritom ma boleli prsia a o 2 dni už boli poriadne dve tučné //
tak aj mna napadlo, skus ten ranny ...

cvilinge píše:paradajka píše:martuskab píše:Tak ho odsťahuj do Afriky..paradajka píše:lulyinka píše:paradajka schovaj zapalky a zapalovace....aby bola zima.....![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
.On miluje teplo,momentalne mame 26 stupnov.potim sa jak kon.
To si uhaldla,tam ma sestru ona tam zije.To bol zasah do čierneho
tebe to nedošlo on chce aby si sa potila![]()
![]()
![]()
a pozhadzovala háby zo seby
![]()
![]()

Jarka29 píše:Majca-ja som mala jednu a to som si robila takto vecer,test som polozila na okno...isla som do sprchy neskor ale za 3 hodky a boli dve.....

cvilinge píše:by sme aj diskusiu premenovali na DIEŤA