lulyinka píše:ahojte kocky tak ako ide dieta??ja som sa dnes tak ojedla halusiek z bryndzu do puknutia hehe
Vidim,ze sa nam dnes daríííí
lulyinka píše:ahojte kocky tak ako ide dieta??ja som sa dnes tak ojedla halusiek z bryndzu do puknutia hehe

paradajka píše:lulyinka píše:ahojte kocky tak ako ide dieta??ja som sa dnes tak ojedla halusiek z bryndzu do puknutia hehe
Vidim,ze sa nam dnes daríííí

sunava píše:ahojte,môžte mi niekto poslat tu 90 dnovú dietu, ak vám dám mail ???

sandras píše:lulyinka píše:ahojte kocky tak ako ide dieta??ja som sa dnes tak ojedla halusiek z bryndzu do puknutia hehe
mnam, to tiež lubim
my sme mali fličky s kapustou
ale som si dala symbolicky, kapusta mi nerobí dobre na žlčník., aj ked veeelmi lubim
a na večeru mam celozrnny chlebík, doma upečený, ešte troška teplý ... ale len s maslom![]()
ja sa ani nevažim, lepšie ked vidím na veciach, že to ide dolu

paradajka píše:Katastrofálna kosa

lulyinka píše:sandras píše:lulyinka píše:ahojte kocky tak ako ide dieta??ja som sa dnes tak ojedla halusiek z bryndzu do puknutia hehe
mnam, to tiež lubim
ale som si dala symbolicky, kapusta mi nerobí dobre na žlčník., aj ked veeelmi lubim
a na večeru mam celozrnny chlebík, doma upečený, ešte troška teplý ... ale len s maslom![]()
cau kocko...ty mas domacu pekarnicku???.....no ja tiez sa musim obmedzovat koli zaludku lebo neznesie vsetko.....

sandras píše:lulyinka píše:sandras píše:lulyinka píše:ahojte kocky tak ako ide dieta??ja som sa dnes tak ojedla halusiek z bryndzu do puknutia hehe
mnam, to tiež lubim
cau kocko...ty mas domacu pekarnicku???.....no ja tiez sa musim obmedzovat koli zaludku lebo neznesie vsetko.....
sandruš aj ja som dostala na narodky mam ju uz od juna a kupeny chlib uz ani neviem ako chuti...je to super vec...moja mamka ma najradsej kôrku...sa bijeme o nu....a aku muku kupujes??mi sme kupili uz aj z lidlu tu hotovu ked bola v akcii po 34sk...ale teraz stoji 50sk...mas recepty do pekarne???poslem ti ked to najdem...
dostala som pod strom aj s 1kg muky![]()
![]()
![]()
no a ja nemožem chlieb z obchodu, tiež kvoli tym mojim problemom žaludočno-žlčnikovým ... takže len celozrnne pečivo som si kupovala a to nedostať vždy
tak som si takyto darček vymyslela, pre celu rodinku vlastne
a je super

lulyinka píše:matka len pomalicky....u nas bolo o piatej minus 17stupnou....brrrrrrrrr

MartinaGinov píše:lulyinka píše:matka len pomalicky....u nas bolo o piatej minus 17stupnou....brrrrrrrrr
Ja sa tak bojíííííííím![]()
![]()
Ja strašne rada jazdím, jazdila by som stále, no nie ked je vonku -15 a ľad
![]()
![]()
Ja neviem jak to zvládnem .... ma klepne .....
![]()

lulyinka píše:noo ja tiez pre to som si nerobila vodicak lebo si neverim..a strasne bojim si sadnut za volant.......