MartinaGinov píše:Ahoj baby, ako víkendujete? Ja som mala na večeru ryžu a zeleninový šalátik a nedávno som cvičila, cítim sa skvele .... ešte sa bláznim s malou, spálim aspon nejaké tie kalórie
ahoj martinka ja som sa tiez riadne vyjasila s moju dceru a pak som isla este na rotoped.ale mam sa tiez fajn.
ja som tiež rozmýšľala, že si kúpim rotoped, no potom nejak mi stačí moja malá, ked nosím na rukách 9kg, bláznim sa s nou ... a popri tom ked pocvičím a jem zdravšie, tak to ide aj bez rotopeda
bubufo píše:my sme sa boli dnes vysantit na kopci a na priehrade pod lyz. strediskom Malino Brdo.. mam vcelku dost od zajtra cviciiiiiiiiiiiiiiiiiiim
jej to Malino som videla dnes rano v telke...ked ukazuju ukazky kde ako je my sme boli cely den doma,maly kasle tak sa liecime
chceli sme ist aj hore lanovkou ale uz bolo vela hodin,pojdeme priste
stoji to dost penez tazke pre nas blizko byvajucich atrakcia sezonna poliaci madari cesi atd...maju raj
Súbory cookie nám pomáhajú poskytovať služby. Používaním našich služieb vyjadrujete súhlas s tým, že používame súbory cookie. Ďalšie informácieZatvoriť