paradajka píše:Dobre ránko Pridavam moj oblubeny salatik na kazdý večer- čínska kapusta,kukurica,paradajka,olej,sol.vsetko nakrajat pomiesat,super.Jem ho uz dlho a este som sa neprejedla
Ahojky, aj ja taký robím, a ešte k tomu dávam papriku, prípadne uhorku ... mňamky a nikdy som sa ho neprejedla a hodí sa ku všetkému, minule som si tak dala kurací rezeňa a tento šalátik ... mňamky
a ja tam lubim este olivy a cotagee chees a este DOBRE RANKO
Nooo, olivy sú fakt k tomu super, no potom do toho šalátu nedávam kukuricu, lebo olivy a kukurica mi nejdú do kopy chuťovo .....
AHOJKY DANI INáč CHCELA SOM TI POVEDAť žE JEDNA MAMINA NA mmb PREDáVA NIEJAKý KRéMIK ZNAčKU SOM ZABUDLA...NA EKZEMIK-VEľMI HO VYCHVáľUJE TAK NAMRKNI..MOžNO TVOJEJ DCERKE POMôžE JEJ id11241...STOJí MYSLíM 26EUR A JE Z kE
MajcaRia píše:AHOJKY DANI INáč CHCELA SOM TI POVEDAť žE JEDNA MAMINA NA mmb PREDáVA NIEJAKý KRéMIK ZNAčKU SOM ZABUDLA...NA EKZEMIK-VEľMI HO VYCHVáľUJE TAK NAMRKNI..MOžNO TVOJEJ DCERKE POMôžE JEJ id11241...STOJí MYSLíM 26EUR A JE Z kE
majka dik,uz som o nej citala,neviem,moc neverim,ale dakujeeeeeeeeeeeem
Tak si to predstavte,ze mam o 2 cm menej prsia a 2 cm menej v páse.!!!!!Len to stehno my ostalo tučne !!!Skusim sa odvažiť,možno už aj ručička klesla aspon o kilo!
paradajka píše::roll: Tak si to predstavte,ze mam o 2 cm menej prsia a 2 cm menej v páse.!!!!!Len to stehno my ostalo tučne !!!Skusim sa odvažiť,možno už aj ručička klesla aspon o kilo!
Ahojte kočenky.
Paradajka to je suuuuuuuupeeeeeeeeeeeeeeeer.
Uvidíš,teraz už pôjdu dole aj kilečka .
Súbory cookie nám pomáhajú poskytovať služby. Používaním našich služieb vyjadrujete súhlas s tým, že používame súbory cookie. Ďalšie informácieZatvoriť