Nemáte zapnutý JavaScript alebo ho Váš prehliadač nepodporuje. Zapnutý javascript je potrebný na správne fungovanie portálu babybazar.sk.

Ak Váš prehliadač nepodporuje JavaScript použite prosím iný (Firefox, Google Chrome, Opera, Internet Explorer).

Cvičenie, Chudnutie - Diéta

od dannii » Str Jan 14, 2009 9:59 pm

martuskab píše:Natusa ahoj.

Dani,tak to ma mrzí.A malá preto dobre nespí? Škrabká sa?
no presne preto a vies co je najhorsie,ze ja nespim tiez a rano som vypluta jak hovado.musim ju mat furt pod dohladom aj teraz som bola pri nej co sa skrabala jak o zivot :evil: :evil: :evil: :evil:
Obrázok užívateľa
Moje inzeráty

od natusa » Str Jan 14, 2009 10:00 pm

nastastie nikoho aj ked okolo Sasky uz nieco leze.bola som s Natkou na endokrinologii v Trnave na kontrole potom na kontrole s Markom v Piestanoch ale u nas bolo strasne pocasie prsal zmrznuty dazd a s drobcom to bolo o dusu.idem buvat lebo som KO.papa vsetci
Obrázok užívateľa
Moje inzeráty

od MartinaGinov » Str Jan 14, 2009 10:02 pm

Ahoj baby, už som tu, malá sa mi tak pokakala, že som musela dať prať obliečky z postele ... má takú riedku zelenkavú stolicu a teplotku 37,3 .... žeby zúbky? :?:
Obrázok užívateľa
Moje inzeráty

od martuskab » Str Jan 14, 2009 10:03 pm

dannii píše:

no presne preto a vies co je najhorsie,ze ja nespim tiez a rano som vypluta jak hovado.musim ju mat furt pod dohladom aj teraz som bola pri nej co sa skrabala jak o zivot :evil: :evil: :evil: :evil:
NO tak to ti teda nezávidím :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: .Budem držať palce aby to čo najskôr prešlo.Nám ide zase další zúbok,tak sa v noci budíme .Dnes v noci bol malý hore snáď každú hodinu :evil: :evil: :evil: .
Obrázok užívateľa
Moje inzeráty

od dannii » Str Jan 14, 2009 10:03 pm

MartinaGinov píše:Ahoj baby, už som tu, malá sa mi tak pokakala, že som musela dať prať obliečky z postele ... má takú riedku zelenkavú stolicu a teplotku 37,3 .... žeby zúbky? :?:
no moze byt.sleduj ju a ak to potrva dlhsie ako 2dni,tak brnkni lekarke
Obrázok užívateľa
Moje inzeráty

od martuskab » Str Jan 14, 2009 10:03 pm

natusa píše:nastastie nikoho aj ked okolo Sasky uz nieco leze.bola som s Natkou na endokrinologii v Trnave na kontrole potom na kontrole s Markom v Piestanoch ale u nas bolo strasne pocasie prsal zmrznuty dazd a s drobcom to bolo o dusu.idem buvat lebo som KO.papa vsetci
Dobrúúúúúúúúúúúúúúúú.
Obrázok užívateľa
Moje inzeráty

od dannii » Str Jan 14, 2009 10:05 pm

martuskab píše:
dannii píše:

NO tak to ti teda nezávidím :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: .Budem držať palce aby to čo najskôr prešlo.Nám ide zase další zúbok,tak sa v noci budíme .Dnes v noci bol malý hore snáď každú hodinu :evil: :evil: :evil: .
ja uz som na nervy,boze taka som nervozna,ze az a potom si to odskace ta starsia,co ma velmi mrzi
Obrázok užívateľa
Moje inzeráty

od martuskab » Str Jan 14, 2009 10:05 pm

MartinaGinov píše:Ahoj baby, už som tu, malá sa mi tak pokakala, že som musela dať prať obliečky z postele ... má takú riedku zelenkavú stolicu a teplotku 37,3 .... žeby zúbky? :?:
Ahoj Martinka.Aj mne malý takto kaká ked mu ide zúbok.Dnes 3x!!!!
Obrázok užívateľa
Moje inzeráty

od MartinaGinov » Str Jan 14, 2009 10:06 pm

Včera mala normálnu stolicu, len dnes ráno a teraz .... ráno teplotku nemala, až teraz trošku tých 37,3 .... hraje sa, papala ..... no uvidíme ........ dúfam, že to zúbky, má 2 dolné rezáčiky ešte len ...
Obrázok užívateľa
Moje inzeráty

od martuskab » Str Jan 14, 2009 10:07 pm

Dani,niekedy urobíme aj to,čo nás neskôr mrzí.Ale to k životu patrí a tí ,čo nás majú radi to určite pochopia.Hm?
Obrázok užívateľa
Moje inzeráty

od MartinaGinov » Str Jan 14, 2009 10:07 pm

"natusa" nastastie nikoho aj ked okolo Sasky uz nieco leze.bola som s Natkou na endokrinologii v Trnave na kontrole potom na kontrole s Markom v Piestanoch ale u nas bolo strasne pocasie prsal zmrznuty dazd a s drobcom to bolo o dusu.idem buvat lebo som KO.papa vsetci

Dobrúúúúúúúúú :wink:
Obrázok užívateľa
Moje inzeráty

od MartinaGinov » Str Jan 14, 2009 10:09 pm

dannii píše:
martuskab píše:
dannii píše:

ja uz som na nervy,boze taka som nervozna,ze az a potom si to odskace ta starsia,co ma velmi mrzi

Neboj, ona to pochopí, taký je život ..... :wink:
Obrázok užívateľa
Moje inzeráty

od dannii » Str Jan 14, 2009 10:10 pm

martuskab píše:Dani,niekedy urobíme aj to,čo nás neskôr mrzí.Ale to k životu patrí a tí ,čo nás majú radi to určite pochopia.Hm?
mna to mrzi nenormalne,lebo kym sa narodila Emka tak som bola vysmiata mamina a teraz to uz nejde,Petka mi to vytkla,ze som furt nervozna a pytala sa ma,ci ju este lubim,hrozne ma to bolelo.a boli,snazim sa ju neodstrkovat,ale pri malej to nejde,obzries sa a skrabe sa,kuse sa,je malo peknych dni a ja uz som na pokraji sil aj manzel si to vsimol,ze to tak je :cry: :cry: :cry: :cry: :cry:
Obrázok užívateľa
Moje inzeráty

od MartinaGinov » Str Jan 14, 2009 10:10 pm

dannii píše:

A to čo si bola u tej doktorky homeopaticky tak nepomohla?
Obrázok užívateľa
Moje inzeráty

od dannii » Str Jan 14, 2009 10:12 pm

MartinaGinov píše:
dannii píše:

A to čo si bola u tej doktorky homeopaticky tak nepomohla?
Matka homeopatka povedala,ze sa vylucuje vsetko zle a preto sa tak skrabe,ale co ked nie,co ked jej tie liecky nerobia dobre,v zivote sa az takto neskrabala,tak ja neviem :cry:
Obrázok užívateľa
Moje inzeráty

PredchádzajúciĎalší

Vymazať všetky cookies fóra
Súbory cookie nám pomáhajú poskytovať služby. Používaním našich služieb vyjadrujete súhlas s tým, že používame súbory cookie. Ďalšie informácie Zatvoriť