Nemáte zapnutý JavaScript alebo ho Váš prehliadač nepodporuje. Zapnutý javascript je potrebný na správne fungovanie portálu babybazar.sk.

Ak Váš prehliadač nepodporuje JavaScript použite prosím iný (Firefox, Google Chrome, Opera, Internet Explorer).

Cvičenie, Chudnutie - Diéta

od martuskab » Str Jan 14, 2009 10:36 pm

dannii píše:
martuskab píše:
dannii píše:Martuska, a ten reflux je uz lepsi,davas mu aj ten prasok do mliecka?zevraj je to velmi dobre
Máme Nutrilon AR, a je to 100xlepšie.Budeme ho piť do roka a potom normálne mliečko alebo Nutrilon 3.
tak to je super :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Raz si to povieš aj ty a budeš na seba hrdá ako si to s malou zvládla :wink: :wink: :wink: .
Obrázok užívateľa
Moje inzeráty

od dannii » Str Jan 14, 2009 10:38 pm

martuskab píše:
dannii píše:
martuskab píše:
dannii píše:Martuska, a ten reflux je uz lepsi,davas mu aj ten prasok do mliecka?zevraj je to velmi dobre
Máme Nutrilon AR, a je to 100xlepšie.Budeme ho piť do roka a potom normálne mliečko alebo Nutrilon 3.
tak to je super :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Raz si to povieš aj ty a budeš na seba hrdá ako si to s malou zvládla :wink: :wink: :wink: .
to dufam a potom prestanem byt aj nervozna. :wink:
Obrázok užívateľa
Moje inzeráty

od martuskab » Str Jan 14, 2009 10:41 pm

Nie nie :lol: :lol: :lol: ,ty prestaneš byť nervozna už teraz :wink: :wink: :wink: :P :P :P .
Obrázok užívateľa
Moje inzeráty

od martuskab » Str Jan 14, 2009 10:41 pm

A ked sa budeš potrebovať vykričať,tak mi to tu napíš.Ok?
Obrázok užívateľa
Moje inzeráty

od MartinaGinov » Str Jan 14, 2009 10:46 pm

martuskab píše:
MartinaGinov píše:
martuskab píše:
dannii píše:
martuskab píše:Dani,niekedy urobíme aj to,čo nás neskôr mrzí.Ale to k životu patrí a tí ,čo nás majú radi to určite pochopia.Hm?
mna to mrzi nenormalne,lebo kym sa narodila Emka tak som bola vysmiata mamina a teraz to uz nejde,Petka mi to vytkla,ze som furt nervozna a pytala sa ma,ci ju este lubim,hrozne ma to bolelo.a boli,snazim sa ju neodstrkovat,ale pri malej to nejde,obzries sa a skrabe sa,kuse sa,je malo peknych dni a ja uz som na pokraji sil aj manzel si to vsimol,ze to tak je :cry: :cry: :cry: :cry: :cry:
Dani,máš to ťažké.Skúsila si sa s ňou porozprávať???? Určite ťa pochopí,je dosť veľká. Ked bol môj malý maličký,tak mal poriadnu koliku a reflux,tiež mi starší chalani potom vytkli,že sa už neusmievam a som stále nervozna lebo som bola nevyspatá.Raz večer sme si sadli a debatovali a oni mi tak teraz pomáhajú ako sa len dá.Niekedy až moc.Nesmieš si ten ekzém tak pripúšťať a musíš sa dalej tešiť že to nieje nič horšie.
Mal koliku od narodenia do toho 3-4mesiaca.Potom to už bolo lepšie.A reflux tiež,ale na gastro chodíme až od 5mesiaca,ked už nepribral,ale schudol

Kolko mal tvoj malý, ked ma koliku? Dlho ju mal? A čo je ten reflux? Ja som fakt neskúsená, fakt neviem.........možno je dobré že to neviem,lebo by som asi plakala za vás :cry:
:cry: :cry: :cry:

Mal koliku od narodenia do toho 3-4mesiaca.Potom to už bolo lepšie.A reflux tiež,ale na gastro chodíme až od 5mesiaca,ked už nepribral,ale schudol
Maťka,buď rada,že nemáš takéto skúsenosti a malá je zdravučká.To je nadovšetko.

Marti, a ten reflux sa ako prejavuje? Moja malá zatial dobre, svokra minule do nej pchala keksík Vesna, ta som sa jej bála dačo povedať, no ale už jej to nedovolím, nechcem byť drzá k nej, ale je to moja dcéra a nebude do 8mes. dieťaťa pchať Ečka a kadejaké keksíky ... ja svojej malej dávam kukuričné chrumky, piškóty a Hami Safari keksíky, to má rada ....... občas sa jej na líčku vyhodí vyráška .... no zatial v pohode .... má trošku väčšiu hlavičku, no dúfam, že ked bude väčšia, že bude všetko v poriadku :cry:
Obrázok užívateľa
Moje inzeráty

od dannii » Str Jan 14, 2009 10:46 pm

ok.budem ti tu kricat aj kazdy den.a tomu ver.ja sa az klepem,je to skuska zivota a ja ju zvladnem aj s mojim stuplikom
Obrázok užívateľa
Moje inzeráty

od dannii » Str Jan 14, 2009 10:48 pm

MartinaGinov píše:
martuskab píše:
MartinaGinov píše:
martuskab píše:
dannii píše:
martuskab píše:Dani,niekedy urobíme aj to,čo nás neskôr mrzí.Ale to k životu patrí a tí ,čo nás majú radi to určite pochopia.Hm?
mna to mrzi nenormalne,lebo kym sa narodila Emka tak som bola vysmiata mamina a teraz to uz nejde,Petka mi to vytkla,ze som furt nervozna a pytala sa ma,ci ju este lubim,hrozne ma to bolelo.a boli,snazim sa ju neodstrkovat,ale pri malej to nejde,obzries sa a skrabe sa,kuse sa,je malo peknych dni a ja uz som na pokraji sil aj manzel si to vsimol,ze to tak je :cry: :cry: :cry: :cry: :cry:
Dani,máš to ťažké.Skúsila si sa s ňou porozprávať???? Určite ťa pochopí,je dosť veľká. Ked bol môj malý maličký,tak mal poriadnu koliku a reflux,tiež mi starší chalani potom vytkli,že sa už neusmievam a som stále nervozna lebo som bola nevyspatá.Raz večer sme si sadli a debatovali a oni mi tak teraz pomáhajú ako sa len dá.Niekedy až moc.Nesmieš si ten ekzém tak pripúšťať a musíš sa dalej tešiť že to nieje nič horšie.

Kolko mal tvoj malý, ked ma koliku? Dlho ju mal? A čo je ten reflux? Ja som fakt neskúsená, fakt neviem.........možno je dobré že to neviem,lebo by som asi plakala za vás :cry:
:cry: :cry: :cry:

Maťka,buď rada,že nemáš takéto skúsenosti a malá je zdravučká.To je nadovšetko.

Marti, a ten reflux sa ako prejavuje? Moja malá zatial dobre, svokra minule do nej pchala keksík Vesna, ta som sa jej bála dačo povedať, no ale už jej to nedovolím, nechcem byť drzá k nej, ale je to moja dcéra a nebude do 8mes. dieťaťa pchať Ečka a kadejaké keksíky ... ja svojej malej dávam kukuričné chrumky, piškóty a Hami Safari keksíky, to má rada ....... občas sa jej na líčku vyhodí vyráška .... no zatial v pohode .... má trošku väčšiu hlavičku, no dúfam, že ked bude väčšia, že bude všetko v poriadku :cry:
ta hlavicka sa upravi,to sa neboj,aj kakaratkina mala to mala a teraz ma 2,5 a je z nej kocka. :wink:
Obrázok užívateľa
Moje inzeráty

od MartinaGinov » Str Jan 14, 2009 10:48 pm

martuskab píše:A ked sa budeš potrebovať vykričať,tak mi to tu napíš.Ok?

Áno presne tak, ked budeš nervózna, tak to vykrič tu, a nie doma, vykrič tu svoje problémy, trápenia ... a doma sa budeš len usmievať, mi ťa podržíme, podporíme aspon takto písomne, aj ked na dialku ale úprimne :D
Obrázok užívateľa
Moje inzeráty

od martuskab » Str Jan 14, 2009 10:51 pm

No vidíš Dani.Ty to zvládneš.

Martinka,reflux je ked dieťa veľmi grcká.Môj ked sa začal obracať a bol na brušku tak som mala všetko na podlahe a na koberci.Bolo to hrozné a nechceli nám urobiť vyšetrenia skôr :evil: :evil: :evil: ,lebo priberal...
Obrázok užívateľa
Moje inzeráty

od dannii » Str Jan 14, 2009 10:51 pm

MartinaGinov píše:

Áno presne tak, ked budeš nervózna, tak to vykrič tu, a nie doma, vykrič tu svoje problémy, trápenia ... a doma sa budeš len usmievať, mi ťa podržíme, podporíme aspon takto písomne, aj ked na dialku ale úprimne :D
dakujem,ste moje poklady a butlave vrby. :wink:
Obrázok užívateľa
Moje inzeráty

od MartinaGinov » Str Jan 14, 2009 10:53 pm

dannii píše:ok.budem ti tu kricat aj kazdy den.a tomu ver.ja sa az klepem,je to skuska zivota a ja ju zvladnem aj s mojim stuplikom

Krič, kľudne kolko chceš ..... neboj, tvoj malý štuplík to zvládne a ty s ňou, vyrastie z toho, a dúfam, že tie lieky už konečne zaberú a výjde to z nej .... to isté mala moja sestra, no ona to dostala ako 15 ročná .... zjedla párky a bolo ...... ach bože, ked si spomeniem, ako sa škrabala, opuchnutá celá, nemohla ani chodiť, chodila len po štyroch, sme plakali s ňou .... teraz má 20 rokov a z toho všetkého už má 5 rokov bezlepkovú diétu ... je nešťastná, no snaží sa s tým žiť, nemôže skoro nič jesť, berie lieky, a psychicky sa trápi .... snažíme sa ju chápať pomáhať, je krstná mojej malej, a zdá sa mi, že odkedy je krstná, tak berie život inak , má ešte aj iné zdravotné problémy .... no vela aj na koňa!!!!
Obrázok užívateľa
Moje inzeráty

od MartinaGinov » Str Jan 14, 2009 10:54 pm

martuskab píše:No vidíš Dani.Ty to zvládneš.

Martinka,reflux je ked dieťa veľmi grcká.Môj ked sa začal obracať a bol na brušku tak som mala všetko na podlahe a na koberci.Bolo to hrozné a nechceli nám urobiť vyšetrenia skôr :evil: :evil: :evil: ,lebo priberal...

Ako dlho to trvá?
Obrázok užívateľa
Moje inzeráty

od martuskab » Str Jan 14, 2009 10:57 pm

No to sú určité stupne:niekto ma slabý niekto silný.Pri tých slabších do roka,pri silnejších sa pije zahustené mliečko aj dlhšie.
Obrázok užívateľa
Moje inzeráty

od MartinaGinov » Str Jan 14, 2009 10:58 pm

dannii píše:
MartinaGinov píše:

dakujem,ste moje poklady a butlave vrby. :wink:

Nemáš zač, sme tu vždy pre teba :D
Obrázok užívateľa
Moje inzeráty

od MartinaGinov » Str Jan 14, 2009 10:59 pm

martuskab píše:No to sú určité stupne:niekto ma slabý niekto silný.Pri tých slabších do roka,pri silnejších sa pije zahustené mliečko aj dlhšie.

Joooj moja, a teraz malý ako?
Obrázok užívateľa
Moje inzeráty

PredchádzajúciĎalší

Vymazať všetky cookies fóra
Súbory cookie nám pomáhajú poskytovať služby. Používaním našich služieb vyjadrujete súhlas s tým, že používame súbory cookie. Ďalšie informácie Zatvoriť