Nemáte zapnutý JavaScript alebo ho Váš prehliadač nepodporuje. Zapnutý javascript je potrebný na správne fungovanie portálu babybazar.sk.

Ak Váš prehliadač nepodporuje JavaScript použite prosím iný (Firefox, Google Chrome, Opera, Internet Explorer).

Cvičenie, Chudnutie - Diéta

od dannii » Štv Jan 15, 2009 12:03 am

bubufo píše:danii jasne ved uz ma 6 rokov, no zvladli sme ja som nastastie taka povaha,ze sa nejak povznesiem, reflux nemala nastastie silny,ale grckala
dost dlho dalo sa to prezit, remence znasala vcelku v pohode zvykla si asi za dva dni, ked som jej ich na hodinu zlozila sla vyskocit z koze :) a vojta som prestala cvicit sama a povedala som dr. ze ju nebudem mucit ked vidim ze jej to absolutne netreba. sak to sme revali pri tom seci. ale ked sa to narodilo malo to 1,65 latkovu plienku mala po krk :)
tak to klobuk dole.si proste silna osobka :D :D :D :D :D :D :D .ja by som asi revala furt,vies mne nevadi,ze ma ekzem,ale ze ju too tak velmi svrbi,ja ked to vidim,tk ma ide roztrhnut.a mala uz je ok?preco nosila remene,nemala dovinute klbiky?
Obrázok užívateľa
Moje inzeráty

od dannii » Štv Jan 15, 2009 12:04 am

bubufo píše:a to ze sme kazdy mesiac navstevovali asi vsetky ordinacie ani nehovorim :roll:
a ja sa stazujem,este raz klobuk dole :wink:
Obrázok užívateľa
Moje inzeráty

od bubufo » Štv Jan 15, 2009 12:07 am

a tak mne je jasne, ze trpis s nou ked sa skrabe to by som aj ja
uhm nemala vyvinute klbove jadierka,ale ja som tiez nosila takze som ani nebola nejak sokovana ked ich ortoped vytiahol :)
a uz je ok vobec na nej nevidno,ze nebola donosena iba je tenka ako spageta :D a ma problem s nosom,ale to budu isto nosne mandle uz to riesim
Obrázok užívateľa
Moje inzeráty

od bubufo » Štv Jan 15, 2009 12:09 am

dannii píše:
bubufo píše:a to ze sme kazdy mesiac navstevovali asi vsetky ordinacie ani nehovorim :roll:

danii pohoda ty sa mas na co stazovat ja uz to mam za sebou takze v tomto smere ja uz nemam moc o com :wink:
Obrázok užívateľa
Moje inzeráty

od dannii » Štv Jan 15, 2009 12:09 am

bubufo píše:a tak mne je jasne, ze trpis s nou ked sa skrabe to by som aj ja
uhm nemala vyvinute klbove jadierka,ale ja som tiez nosila takze som ani nebola nejak sokovana ked ich ortoped vytiahol :)
a uz je ok vobec na nej nevidno,ze nebola donosena iba je tenka ako spageta :D a ma problem s nosom,ale to budu isto nosne mandle uz to riesim
ta spagetka sa jej v dospelosti zide :wink:
Obrázok užívateľa
Moje inzeráty

od bubufo » Štv Jan 15, 2009 12:11 am

no myslim ,ze to puberta poriesi :D ono zpravidla vsetky nedonosene deti si to v dospelosti vynahradia, a ozaj co poznam ludi predcasne narodenych teraz maju pomaly 2 metre alebo 80 a vac kg :D
Obrázok užívateľa
Moje inzeráty

od dannii » Štv Jan 15, 2009 12:11 am

bubufo píše:
dannii píše:

danii pohoda ty sa mas na co stazovat ja uz to mam za sebou takze v tomto smere ja uz nemam moc o com :wink:
ale mozes sa mi postazovat aj ja viem pocuvat,nielen plakat
Obrázok užívateľa
Moje inzeráty

od bubufo » Štv Jan 15, 2009 12:13 am

ja sa ti teraz mozem postazovat jednine v tom ze som teda zacala chudnut a som haldna ako hovadoooooooo :D :D
Obrázok užívateľa
Moje inzeráty

od dannii » Štv Jan 15, 2009 12:22 am

bubufo píše:ja sa ti teraz mozem postazovat jednine v tom ze som teda zacala chudnut a som haldna ako hovadoooooooo :D :D
aj ja som nenormalne hladna,dam si grep a pojdem spat
Obrázok užívateľa
Moje inzeráty

od bubufo » Štv Jan 15, 2009 12:25 am

ja si musim daky salat zbuchat lebo nic moc takyto hlad
j auz teda idem aby som nezaca a obhryzat nabytok :)

danii paaaaa dobruuuu kocky
Obrázok užívateľa
Moje inzeráty

od MartinaGinov » Štv Jan 15, 2009 12:27 am

bubufo píše:danii jasne ved uz ma 6 rokov, no zvladli sme ja som nastastie taka povaha,ze sa nejak povznesiem, reflux nemala nastastie silny,ale grckala
dost dlho dalo sa to prezit, remence znasala vcelku v pohode zvykla si asi za dva dni, ked som jej ich na hodinu zlozila sla vyskocit z koze :) a vojta som prestala cvicit sama a povedala som dr. ze ju nebudem mucit ked vidim ze jej to absolutne netreba. sak to sme revali pri tom seci. ale ked sa to narodilo malo to 1,65 latkovu plienku mala po krk :)

No klobúk dole, a ja sa tu sťažujem, ty si úžastná žena a mamina ..... fakt, ešte raz klobúk dole, ja by som to asi nezvládla :cry:
Obrázok užívateľa
Moje inzeráty

od dannii » Štv Jan 15, 2009 12:28 am

bubufo píše:ja si musim daky salat zbuchat lebo nic moc takyto hlad

dobru nocku,idem aj ja
Obrázok užívateľa
Moje inzeráty

od MartinaGinov » Štv Jan 15, 2009 12:29 am

I ja som taká hladná,že by som aj monitor zjedla ....
Obrázok užívateľa
Moje inzeráty

od MartinaGinov » Štv Jan 15, 2009 12:29 am

dannii píše:

dobru nocku,idem aj ja

Tak dobrú nocku baby :wink:
Obrázok užívateľa
Moje inzeráty

od bubufo » Štv Jan 15, 2009 12:29 am

MartinaGinov ver tomu,ze zvladla ako kazdaa ktora musi :wink: a urcite su horsie diagozy a pripady, ktore musia matky zvladat.
Obrázok užívateľa
Moje inzeráty

PredchádzajúciĎalší

Vymazať všetky cookies fóra
Súbory cookie nám pomáhajú poskytovať služby. Používaním našich služieb vyjadrujete súhlas s tým, že používame súbory cookie. Ďalšie informácie Zatvoriť