Nemáte zapnutý JavaScript alebo ho Váš prehliadač nepodporuje. Zapnutý javascript je potrebný na správne fungovanie portálu babybazar.sk.

Ak Váš prehliadač nepodporuje JavaScript použite prosím iný (Firefox, Google Chrome, Opera, Internet Explorer).

Hobby a zábava - SCRAPMANIA:)

od marbella » Ned Mar 01, 2009 12:56 pm

ale ja sa este len ucim robit freebka..takze to tak aj casto vyzera :D a ty na scrapmaniu nechodis? alebo galerku mas kde? necitala som si celu temu..musim toho teraz stihnut vela ked maly spinka:)inak ma nepusti k pocitacu :?
Obrázok užívateľa
Moje inzeráty

od sandras » Ned Mar 01, 2009 1:00 pm

ja som na scrapmaniii bola, tiež SandraS, ale som taky začiatočník, večny amatér, robím si len veci pre seba
Naposledy upravil sandras dňa Ned Mar 01, 2009 1:14 pm, celkovo upravené 1
Obrázok užívateľa
Moje inzeráty

od marbella » Ned Mar 01, 2009 1:09 pm

ale ved to mas pekne...ja som tiez takto zacinala..a dlllho mi trvalo kym som nieco aj naaranzovala akoze :oops: :D :D
pozri toto je paradne freebko: http://www.digiscrapbooking.ch/shop/ind ... m2lsjpjbm1
ale myslim ze je platne len par dni...tak tahaj hned:D :D :D
Obrázok užívateľa
Moje inzeráty

od sandras » Ned Mar 01, 2009 1:13 pm

marbella píše:ale ved to mas pekne...ja som tiez takto zacinala..a dlllho mi trvalo kym som nieco aj naaranzovala akoze :oops: :D :D
pozri toto je paradne freebko: http://www.digiscrapbooking.ch/shop/ind ... m2lsjpjbm1

joj, no dik za pochvalu :oops: dosť mi trvalo, kym som vobec zvládla techniku a ani na to nemám moc čas.... ale kaôlendár starkích velmi potešil a všetci sa vypytovali, kto to robil :lol: :lol: :lol: tak som mala svojich 15 minut slávy :lol: :lol: :lol:

a to freebie je krásne, už ťahááám :P
Obrázok užívateľa
Moje inzeráty

od marbella » Ned Mar 01, 2009 1:20 pm

no ten kalendar sa ti naozaj vydaril :) ten nevyzera ako zaciatocnicky :D
Obrázok užívateľa
Moje inzeráty

od sandras » Ned Mar 01, 2009 1:29 pm

marbella píše:no ten kalendar sa ti naozaj vydaril :) ten nevyzera ako zaciatocnicky :D

však som sa nadrela :lol: :lol: :lol: ale posledne mesiace už som odflákla, už som to potrebovala dokončiť, aby sa mi to stihlo vytlačiť
davali sme do Cannon (Fax and Copy) a stalo to nejakých 6€ aj so zvaizaním, lebo v 24print pred vianocami to strašne dlho trvalo
Obrázok užívateľa
Moje inzeráty

od janulik30 » Ned Mar 01, 2009 1:36 pm

no je mi potesenim ze sa k nam amaterkam:) pridala proficka,nahodou som prisla na "tvoj" ak mozem... blog cez digifree a bola som unesena tym zoznamom bab co sa tomu venuju,rada sa ucim nove veci a je tam kopu noveho a inspiracii,dakujem :wink:
Obrázok užívateľa
Moje inzeráty

od marbella » Ned Mar 01, 2009 1:42 pm

ja som tiez robila kalendar ale nakoniec som ho nedala vyvolat.
ze proficka,neprehanaj... :D :D :D
Obrázok užívateľa
Moje inzeráty

od ellanoir » Ned Mar 01, 2009 3:50 pm

marbella píše:ale ved to mas pekne...ja som tiez takto zacinala..a dlllho mi trvalo kym som nieco aj naaranzovala akoze :oops: :D :D

vdaka za super typ, stahujem ako diva
inak si velmi sikovna, pekne veci robis
Obrázok užívateľa
Moje inzeráty

od marbella » Ned Mar 01, 2009 3:52 pm

dakujem,prave sa ale nad jednym kitom trapim...ked to nejde,tak to nejde :oops: :lol:
Obrázok užívateľa
Moje inzeráty

od ellanoir » Ned Mar 01, 2009 3:54 pm

marbella píše:dakujem,prave sa ale nad jednym kitom trapim...ked to nejde,tak to nejde :oops: :lol:

nebude ti vadit,ked sa zaradim ako nasledovnik tvojho blogu?
Obrázok užívateľa
Moje inzeráty

od marbella » Ned Mar 01, 2009 3:57 pm

jasneze nebude...budes prva :D :D ja ani neviem kde sa to nastavuje :lol:
Obrázok užívateľa
Moje inzeráty

od ellanoir » Ned Mar 01, 2009 4:12 pm

das si rozlozenie-na stranke mas schemy modulov-kliknes na pridat modul gadget a zvolis modul "naslednici"-

na paneli je"zoznam poloziek na citanie"- blogy- pridat- tam staci, ak do url adresy skopirujes celu http adresu nejakeho blogu, ktory chces sledovat a ak dotycny nieco nove zverejni, vyskoci ti to tam a nemusisstale chodit pozerat, ci ma niekto nieco nove nahodene...
Obrázok užívateľa
Moje inzeráty

od sandras » Ned Mar 01, 2009 5:52 pm

konečne aj sem niekto píše :D :D :D a nielen do tem o Nespolahlivých .... ja už si prikazujem ani to nečítať (hlavne tu jednu! - ved viete ktorú.... ), lebo to je otras, čo sa tam denne píše :roll: :roll: :roll:
Obrázok užívateľa
Moje inzeráty

od ellanoir » Ned Mar 01, 2009 6:22 pm

sandras píše:konečne aj sem niekto píše :D :D :D a nielen do tem o Nespolahlivých .... ja už si prikazujem ani to nečítať (hlavne tu jednu! - ved viete ktorú.... ), lebo to je otras, čo sa tam denne píše :roll: :roll: :roll:

ja sa tiez uz nemienim rozculovat na majci tereze ani na liliprdke,
sa tam snazim chodit len sporadicky- nech mam prehlad
sandri- inak nasej kamoske touareg sme pred casom vsetci gratulovali k 40-ke v teme: Pozna ju niekto? :lol: ........
Obrázok užívateľa
Moje inzeráty

PredchádzajúciĎalší

Vymazať všetky cookies fóra
Súbory cookie nám pomáhajú poskytovať služby. Používaním našich služieb vyjadrujete súhlas s tým, že používame súbory cookie. Ďalšie informácie Zatvoriť